Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
6,380
Ben okulumda aldığım rezalet eğitim yerine (uzakatan eğitimden bahsediyorum), dershanede aldığım çok iyi eğitimi tercih ederim.

Bir de imam hatip olduğu için ilk günden kur'an ve din dersleri koymuşlar. Bize katılmazsanız deyip tehdit eden öğretmenler, ilk gün kur'an konulmasına bir şey demiyorlar. Hani koyulsun, çok isterim de madem konuları işledik demek için en vakit kaybı olan şeyi öğrencilere diretiyorsunuz, neden ilk gün kur'an?

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Hz. Peygamber’e inen ilk vahiy "Yaratan rabbinin adıyla oku!" emri ile başlar.

Reaksiyon puanı
3,029
Ben okulumda aldığım rezalet eğitim yerine (uzakatan eğitimden bahsediyorum), dershanede aldığım çok iyi eğitimi tercih ederim.

Bir de imam hatip olduğu için ilk günden kur'an ve din dersleri koymuşlar. Bize katılmazsanız deyip tehdit eden öğretmenler, ilk gün kur'an konulmasına bir şey demiyorlar. Hani koyulsun, çok isterim de madem konuları işledik demek için en vakit kaybı olan şeyi öğrencilere diretiyorsunuz, neden ilk gün kur'an?
İmam hatip okullarına gitmeni önermiyorum. Ortaokulda imam hatip okudum, pazartesi sabahı ilk dört dersi arapça veriyorlardı. İşkence gibiydi, şuan farklı şeylere inanıyorum. Müslüman olsaydım da imam hatip okullarının bir etkisi olmazdı diye düşünüyorum sonuçta elimizin altında internet var her şeyi araştırabiliyoruz.

Reaksiyon puanı
6,380
İmam hatip okullarına gitmeni önermiyorum. Ortaokulda imam hatip okudum, pazartesi sabahı ilk dört dersi arapça veriyorlardı. İşkence gibiydi, şuan farklı şeylere inanıyorum. Müslüman olsaydım da imam hatip okullarının bir etkisi olmazdı diye düşünüyorum sonuçta elimizin altında internet var her şeyi araştırabiliyoruz.
Maalesef ki 3 yıldır imam hatip okuyorum, bu 4. yıl olacak. Ama dediklerinize katılıyorum. Müslüman olmayı imam hatipler pozitif yönden etkilemiyor. Negatif yönden etkilediği oluyor.

Reaksiyon puanı
3,029
Maalesef ki 3 yıldır imam hatip okuyorum, bu 4. yıl olacak. Ama dediklerinize katılıyorum. Müslüman olmayı imam hatipler pozitif yönden etkilemiyor. Negatif yönden etkilediği oluyor.
Üç yılı doldurmuşsan bu saatten sonra dönmenin çok anlamı yok gibi :) Tabi gitmek istemezsen gitme, bir sene boyunca o stres çekilmez. İmam Hatip sayısını artırmak yerine teknoloji, bilim ve sanat odaklı okullar açılsa arşa çıkarız aslında. Bunlar olduktan sonra iyi bir eğitim alan kişi yine dinini öğrenebilir.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Yapmak istemediğiniz bir mesleği ömrünüzü heba edip okumuş olsanız bırakamamış olsanız bile sonrasında yapmamayı seçebilir misiniz? Varsa cesaretiniz bir tutam paylaşın benimle...Maalesef ki bu mesleğin maddi getirisi güzel.Ülke şartlarında.Ama benden manevi götürüsünü umursayan pek olmayacak!

Reaksiyon puanı
6,380
Üç yılı doldurmuşsan bu saatten sonra dönmenin çok anlamı yok gibi :) Tabi gitmek istemezsen gitme, bir sene boyunca o stres çekilmez. İmam Hatip sayısını artırmak yerine teknoloji, bilim ve sanat odaklı okullar açılsa arşa çıkarız aslında. Bunlar olduktan sonra iyi bir eğitim alan kişi yine dinini öğrenebilir.
Bir ortama alışmam beni inanılmaz etkiliyor o yüzden değiştiremem, bu yıl LGS var ve korona nedeniyle okula gitmiyorum. Dershanede çok çok iyi bir eğitim alıyorum. Bundan dolayı aşırı mutlyum.

Lisede de asla imam hatip lisesine gitmeyi düşünmüyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
tenor-1.gif

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
- Joseph oğlum, gel bak burda mis gibin hamsi var, tavası da enfes olur, üfff.
- Napacam hamsiyi, hem kokuyo o.
--------------
Mi8 litelere miu12 gelmeyecek galiba.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,276
Forumdan banlanmak için ona buna küfür edip sonra birde kendini raporlayıp havalı olduğunu sanan arkadaşların kafasından istiyorum.
Sözüm meclisten dışarı:);)
bende o arkadaşların havası yetmeyeceğini düşünerek ,kendilerine bu aleti hediye etmek istiyorum
How-to-Choose-an-Air-Compressor-According-to-Science.jpg
aflatek-silentpro200-6-compressor.jpg

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Şenlenmeli bir şey yokmuş, Adamın başı fena dertte ? hehehehe
Geçmiş olsun diyorum kendisine. Zahmet edip anlattı
Anlatırken kendimi kadir çöpdemire bağlanıp hikaye sallayan eşber hoca gibi hissettim ya.Bu kadarına da pes doğrusu hocam böyle bişey nasıl olur hocam ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Anlatırken kendimi kadir çöpdemire bağlanıp hikaye sallayan eşber hoca gibi hissettim ya.Bu kadarına da pes doğrusu hocam böyle bişey nasıl olur hocam ?
Kardeş Şansssızlıkda diyemiyorum alın yazısıda diyemiyorum. İsmi yok ki bunun. Böyle bir olay başıma gelse kalp krizi geçiririm muhtemel ? ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bir neden mega da indirme limiti var iki neden bir linux dağıtımı sadece mega kullanır.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Birkaç sokak arkada düğün davul sesi, beriden geçen bir ambulansın sireni. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...