MrOwL0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 448
Bataryası bitmiş bir telefon gibiyim
İmam hatip okullarına gitmeni önermiyorum. Ortaokulda imam hatip okudum, pazartesi sabahı ilk dört dersi arapça veriyorlardı. İşkence gibiydi, şuan farklı şeylere inanıyorum. Müslüman olsaydım da imam hatip okullarının bir etkisi olmazdı diye düşünüyorum sonuçta elimizin altında internet var her şeyi araştırabiliyoruz.Ben okulumda aldığım rezalet eğitim yerine (uzakatan eğitimden bahsediyorum), dershanede aldığım çok iyi eğitimi tercih ederim.
Bir de imam hatip olduğu için ilk günden kur'an ve din dersleri koymuşlar. Bize katılmazsanız deyip tehdit eden öğretmenler, ilk gün kur'an konulmasına bir şey demiyorlar. Hani koyulsun, çok isterim de madem konuları işledik demek için en vakit kaybı olan şeyi öğrencilere diretiyorsunuz, neden ilk gün kur'an?
Maalesef ki 3 yıldır imam hatip okuyorum, bu 4. yıl olacak. Ama dediklerinize katılıyorum. Müslüman olmayı imam hatipler pozitif yönden etkilemiyor. Negatif yönden etkilediği oluyor.İmam hatip okullarına gitmeni önermiyorum. Ortaokulda imam hatip okudum, pazartesi sabahı ilk dört dersi arapça veriyorlardı. İşkence gibiydi, şuan farklı şeylere inanıyorum. Müslüman olsaydım da imam hatip okullarının bir etkisi olmazdı diye düşünüyorum sonuçta elimizin altında internet var her şeyi araştırabiliyoruz.
Üç yılı doldurmuşsan bu saatten sonra dönmenin çok anlamı yok gibiMaalesef ki 3 yıldır imam hatip okuyorum, bu 4. yıl olacak. Ama dediklerinize katılıyorum. Müslüman olmayı imam hatipler pozitif yönden etkilemiyor. Negatif yönden etkilediği oluyor.
Bir ortama alışmam beni inanılmaz etkiliyor o yüzden değiştiremem, bu yıl LGS var ve korona nedeniyle okula gitmiyorum. Dershanede çok çok iyi bir eğitim alıyorum. Bundan dolayı aşırı mutlyum.Üç yılı doldurmuşsan bu saatten sonra dönmenin çok anlamı yok gibiTabi gitmek istemezsen gitme, bir sene boyunca o stres çekilmez. İmam Hatip sayısını artırmak yerine teknoloji, bilim ve sanat odaklı okullar açılsa arşa çıkarız aslında. Bunlar olduktan sonra iyi bir eğitim alan kişi yine dinini öğrenebilir.
Gözden çıkardıktan sonra her türlü yapılır ? İşten ayrılırken son gün milleti trolleyen tipler gibi ?Forumdan banlanmak için ona buna küfür edip sonra birde kendini raporlayıp havalı olduğunu sanan arkadaşların kafasından istiyorum.
Cezayı verirken daha çok yazık kafasına diyorum bu arkadaşlar içinGözden çıkardıktan sonra her türlü yapılır ? İşten ayrılırken son gün milleti trolleyen tipler gibi ?
Sözüm meclisten dışarıForumdan banlanmak için ona buna küfür edip sonra birde kendini raporlayıp havalı olduğunu sanan arkadaşların kafasından istiyorum.
Sözüm meclisten dışarı
bende o arkadaşların havası yetmeyeceğini düşünerek ,kendilerine bu aleti hediye etmek istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 114485Ekli dosyayı görüntüle 114489
HahahahhsshaBazen düşünüyorum acaba bir kadın olsam nasıl olurdum...
Ahah aynen ya ama başımda bir mevzu var zaur istersen özelden anlatırım ama yani yok böyle bişey hani akıl sınırlarını zorlayan cinsten resmen ?HahahahhsshaÇirkin olsan bile arkanca en az 10 erkek koşardı şuankı zamanda
Anlat kardeş içini dök. Eğer çok gizli değilse konu aç forum şenlensinAhah aynen ya ama başımda bir mevzu var zaur istersen özelden anlatırım ama yani yok böyle bişey hani akıl sınırlarını zorlayan cinsten resmen ?
Şenlenmeli bir şey yokmuş, Adamın başı fena dertte ? heheheheAnlat kardeş içini dök. Eğer çok gizli değilse konu aç forum şenlensinhehuheuheu
Anlatırken kendimi kadir çöpdemire bağlanıp hikaye sallayan eşber hoca gibi hissettim ya.Bu kadarına da pes doğrusu hocam böyle bişey nasıl olur hocam ?Şenlenmeli bir şey yokmuş, Adamın başı fena dertte ? hehehehe
Geçmiş olsun diyorum kendisine. Zahmet edip anlattı
Kardeş Şansssızlıkda diyemiyorum alın yazısıda diyemiyorum. İsmi yok ki bunun. Böyle bir olay başıma gelse kalp krizi geçiririm muhtemel ? ?Anlatırken kendimi kadir çöpdemire bağlanıp hikaye sallayan eşber hoca gibi hissettim ya.Bu kadarına da pes doğrusu hocam böyle bişey nasıl olur hocam ?