Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
304
İlaç gibi değil en azından nar tadı geliyor ve pançar şekeri varmış içinde çok gazlı içecek içmem sade beypazarı maden suyu güzel oluyor birde böylesini deneyeyim dedim sevdim yani çok tadı yok?
Beypazarı zaten her dolapta bulunur genelde çok hızlı yemek yediğimiz için şişkinlik yapıyor sonra

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Beypazarı zaten her dolapta bulunur genelde çok hızlı yemek yediğimiz için şişkinlik yapıyor sonra
sen neden tehlikeli kelsin sadece kel olsana. tehlike falan zor işler git otur evinde ya hjkhkgjae

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim gibi 6-7 bardak kahve içen binin dişleri için ideal. Diş macunu ile sürekli fırçalama çekiniyorum kimyasaldan ötürü. Bunlar çare olacak.
IMG_20200608_232325_502.jpg

Reaksiyon puanı
6,371
Bunu çok söyledim ama, forumda son zamanlarda boş konuşanlar, fan boylar, bilmeden her konuda konuşanlar, sürekli tartışma yaratanlar çok çok fazla hızlı artmaya başladı. Forum yine hala çok iyi ama bu kişiler keşke forumdan defolup gitse. Normal bildiklerini konuşan, her konuya atlamayan, fan boy olmayan, denilenleri kabul etmemezlik yapmayan, 1000 tl ye ıphone almak istemeyen, maydanoz olmayan , normal kullanıcılar ve sağlam konuşan, çok bilgili ve kültürlü, konuştuğu zaman boş boş cevap yazılmayan kişiler kalsa.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefon piyasası çöplük. Ucuz cihazlar çöp oğlu çöp. Ben böyle rezillik görmedim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Telefonun ön kamerası Bön bön gözlerimin içine bakıyor. Yukarı açılan Gizli kameralı telefona aklım kayıyor gibi

Reaksiyon puanı
6,371
Her sabah, mısırlı, kırmızı biberli, sucuklu ve kaşarlı tost yapıyorum ve inanılmaz oluyor. Herkes tostu çorba yapıyon, tosta mısır biber konur mu falan diyor ama bir tatsalar çok iyi olduğunu anlayacaklar. Tavsiye ederim kesinlikle mısır ve kırmızı biber çok iyi oluyor tosta.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Her sabah, mısırlı, kırmızı biberli, sucuklu ve kaşarlı tost yapıyorum ve inanılmaz oluyor. Herkes tostu çorba yapıyon, tosta mısır biber konur mu falan diyor ama bir tatsalar çok iyi olduğunu anlayacaklar. Tavsiye ederim kesinlikle mısır ve kırmızı biber çok iyi oluyor tosta.
Bibersiz tost mu olur? Tosta biber koymayanım damak tadı daha oturmamıştır.

Reaksiyon puanı
6,371
mısır konusuna katılıyorum da kaşarsız tost ilkkez duydum :d
Kaşar olmazsa olmaz zaten. Ama ince doğranması gerek. Aşırı ince ve alanı çok büyük bir şekilde doğrarsanız inanılmaz oluyor, tosttan dışarı taşmıyor, taşıp yanmıyor tam kıvamında eriyor ve aşırı uzayıp ağzınızı rahatsız etmiyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,898
Kaşar olmazsa olmaz zaten. Ama ince doğranması gerek. Aşırı ince ve alanı çok büyük bir şekilde doğrarsanız inanılmaz oluyor, tosttan dışarı taşmıyor, taşıp yanmıyor tam kıvamında eriyor ve aşırı uzayıp ağzınızı rahatsız etmiyor.
Aklıma Tostçu Erol geldi şimdi :D bu arada ben taşmasını ve uzamasını severim ya neden bilmiyorum

Reaksiyon puanı
6,371
O mesaj artık sadece bir nokta ?
Damak zevkleri farklı olabilir ya, mısır kaşar sucuk falan. Tadı pizza gibi oluyordur bence ?
Artık pizzaları da mahvettikleri için pizza alıp yiyip benzetmek zor oluyor. En iyisi evde ramazan pidesi veya ekmek hamurundan pizza yapmak. Ramazan pidesi hamuru çok daha iyi oluyor ama.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,898
Artık pizzaları da mahvettikleri için pizza alıp yiyip benzetmek zor oluyor. En iyisi evde ramazan pidesi veya ekmek hamurundan pizza yapmak. Ramazan pidesi hamuru çok daha iyi oluyor ama.
biz bazlamadan tost yapardık abimle enfes oluyor öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...