- Reaksiyon puanı
- 3,077
bu konu açıldığında ben çocukmuşum vay beeBeğendiniz mi?
Gözü yormayan bir font istiyoruz, sanırım bu güzel durdu.
bu konu açıldığında ben çocukmuşum vay beeBeğendiniz mi?
Önemli olan burada olduğunuz, herkes bir gün çocuktu..bu konu açıldığında ben çocukmuşum vay bee
font; smi nedir acabaBeğendiniz mi?
Mulifont; smi nedir acaba
4 yaşındaymışim ben ???bu konu açıldığında ben çocukmuşum vay bee
Font çok güzel gerçekten. Ben gündüz modu kullanıyordum gündüz modunda göz yorucu geldi bana ama kendi alışkanlığımdan sanırım. Gece modunda devam edeceğim bundan sonra, gece modunda özellikle çok güzel duruyor ?Beğendiniz mi?
Üstad tipografi de şöyle bir kural vardır. Yazının gözü yormaması için punto küçüldükçe yazı rengi siyaha, punto inceldikçe yazı rengi griye kaydırılmalıdır.Beğendiniz mi?
Hemen kopacaktım da laz amca kenara çekti, kafa göz dalacaktı az daha ?Tam profil fotoğraflik bir gif ?Ekli dosyayı görüntüle 103132
Laz amcadan iyi değil, sinirlendirmeyin Laz amcamizi ??Hemen kopacaktım da laz amca kenara çekti, kafa göz dalacaktı az daha ?
Ben Doğmamıştım ki.bu konu açıldığında ben çocukmuşum vay bee
Hocam Herkes AynıKeşke doğulmasaydım ama bu gün doğum günüm. ? Ne Acımasız hayata gözlerimi açtım be.
En aksiyonlu zamanda Bu sistemin bir kenarında yer aldım.
Hayatta pek şansım getirmedi ama başkası görse ne güzel hayatın var der.
Çok mu içtin yoksaAyakta zor duruyorum, o kadar yüklenmeyecektim sanırım.
Doğum günün kutlu olsun yapacak bir şey yok yaşamaya mecburuz.Keşke doğulmasaydım ama bu gün doğum günüm. ? Ne Acımasız hayata gözlerimi açtım be.
En aksiyonlu zamanda Bu sistemin bir kenarında yer aldım.
Hayatta pek şansım getirmedi ama başkası görse ne güzel hayatın var der.
Kesinlikle çok güzel oldu. Çok hoş gözüküyor bence.Beğendiniz mi?
kaç yaşındasınız ?Windows Pişmanlıktır. Virtualbox Kuracaksın 2-3 Saat Sürüyor Belki. Linux Öyle mi? .deb Dosyasını İndiriyorum Sadece 84 MB Ki Windows İçin Olan .exe Dosyası 700 MB. Sonra Açıyorum Terminali cd İndirilenler && sudo dpkg -i virtualbox-(işteadıvarburda).deb Yazıyorum Şifreyi Giriyorum 20-30 Saniye Sürmeden Kuruluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Doğmamıştım ki.
12 2008'liyim jdhkdjthkaç yaşındasınız ?
maşAllah
Acısız şalgam suyu gibi tadıNarlı beyzaparı maden suyu güzelmiş tadı ilaç gibi değil nar tadı var? Mandalinalısınıda almıştım ama başkası içti evde![]()