- Reaksiyon puanı
- 16,898
canım çekti yaEn iyisi zaten ya lavaş ya bazlama. Ne kadar malzeme koyarsanız koyun taşmıyor hiç bir şey içinden.

canım çekti yaEn iyisi zaten ya lavaş ya bazlama. Ne kadar malzeme koyarsanız koyun taşmıyor hiç bir şey içinden.
Artık pizzaları da mahvettikleri için pizza alıp yiyip benzetmek zor oluyor. En iyisi evde ramazan pidesi veya ekmek hamurundan pizza yapmak. Ramazan pidesi hamuru çok daha iyi oluyor ama.
Tostçu Eroldan ziyade "Tostçu Yusuf" bence ??Aklıma Tostçu Erol geldi şimdibu arada ben taşmasını ve uzamasını severim ya neden bilmiyorum
O Kadar konuşulursa olacağı o ??canım çekti ya![]()
Ciddiyim, sucukların üzerine Pınar açbitir al salamları az pişirip koy daha da efsaneleşiyor. Tabi salçayı unutmamak lazım.Bunu ciddi mi söylediniz yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Eğer ciddiyseniz katılıyorum.
yapmayın şunu ya :dD ekranı ısırıcam nerdeyse çok güzel duruyor
yapmayın şunu ya :dD ekranı ısırıcam nerdeyse çok güzel duruyor![]()
yapmayın şunu ya :dD ekranı ısırıcam nerdeyse çok güzel duruyor![]()
Allaaaaah ekran gidecek gibi duruyor ???
10 dk içinde foruma girmezsem ekran gitmiştirAllaaaaah ekran gidecek gibi duruyor ???
Bana tostçu erol demiyecektiniz (!) ?Allaaaaah ekran gidecek gibi duruyor ???
Geri sayım başladı ?10 dk içinde foruma girmezsem ekran gitmiştir![]()
Tostcu Yusuf dedik ya ?Bana tostçu erol demiyecektiniz (!) ?
Yalan, yalan söylüyorsun (!)Tostcu Yusuf dedik ya ?
Toprak ve yalan? ??? Çok çok ayrı terimler, yanyana gelemezler (!) ??Yalan, yalan söylüyorsun (!)
nixc0r ve yalan daha önce hiç aynı cümlede görülmedi mesalaToprak ve yalan? ??? Çok çok ayrı terimler, yanyana gelemezler (!) ??
"Mesala" evet ?nixc0r ve yalan daha önce hiç aynı cümlede görülmedi mesala(!)
Bu ve bunun gibi olayları defaten anlatmamıza rağmen bu şekilde devam ediyor. Bizler de sürekli olarak yönetimde ki arkadaşlarım, konu başlıkları düzenleme ve içeriği düzenleme ile uğraşıyorlar.eyyyy yönetim, siz yeni üye olanlara konu nedir ve nasıl açılmalıdır şeklinde bir rehber hazırlasanız hiç fena olmaz aslında. Saçma sapan konular dolanıyor, sanki konu olsun diye botlara açtırılıyor.
?Bu ve bunun gibi olayları defaten anlatmamıza rağmen bu şekilde devam ediyor. Bizler de sürekli olarak yönetimde ki arkadaşlarım, konu başlıkları düzenleme ve içeriği düzenleme ile uğraşıyorlar.
En azından biz görevimizin başındayız. Eyyy @Lazzz![]()
Söylemek hiç de rahatlatmiyor ve ben artık büyümekten daha çok nefret ediyorum...