Ben söylim kızlar teklif ediyor olayı tamamiyle yalan? Gerçi Namık Kemal de teklif eden de görmüştüm. Neyse istisnalar kaideyi bozmaz.Üniversite sınavından sonra ne olacak. İçim içimi yiyor.
Paran ve tipin varsa teklif etmezler teklif etmekten beter eder, etrafında dört dönerler.Ben söylim kızlar teklif ediyor olayı tamamiyle yalan? Gerçi Namık Kemal de teklif eden de görmüştüm. Neyse istisnalar kaideyi bozmaz.
2,3 kez okudum anlamak için ve evet sizde onlardansınız tatmin oldum ??Aha ben herkesin tanımaya çalıştığı asla tanıyamadığı birçok davranışıma anlam veremediği genelde hayatımda senin gibi biri hiç görmedim laflarının söylendiği bir numune de benim ?
Bunu çaldım hocam ?
oooo hayırlı olsuuuuun
İstisna değil tam ve katıksız bir gerçek.İstisnalar kaideyi bozmaz?
Kendini geliştireceğine inanmıyorsan yapma. Nasıl olsa not kırma gibi bir durum söz konusu değil.Bizim dersimize bile girmeyen bir öğretmen bize 200-300 hatta belki 400 ödev gönderdi ödev sayfasını aşşağı indiremiyorum internet yavaş hepsi 20-15 dakikalık video ben napıyım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
dakikada 1 ödev atıyor
ailem zorluyo işte neyse bana bu gece uyku zorKendini geliştireceğine inanmıyorsan yapma. Nasıl olsa not kırma gibi bir durum söz konusu değil.
Duyduklarımı ,anlatılanları gördüklerimi söylesem,neler oluyor bu alemde,rüzgar çok kuvvetli esiyor,ama hissedilmiyor.Peki murat benim hala çözemediğim bir konu var merak ettiğim.Bir yayında olsun yada herhangi ciddi bir ortamda neden lütfen küfür etmeyelim yayını her kesimden insan izliyor ya da her kesimden insan var küfürden rahatsız olanlar var küfür etmeyin yerine bayan var küfür etmeyelim deniyor.Yani sanki sadece erkekler küfür ediyor sanki birtek ahlaksız olan erkekler sanki biz edebi onlardan mı öğrendik sahi bu cinsiyetçi yaklaşım nereden geliyor ben bunu gerçekten merak ediyorum.Desem ki kadınlar hiç küfür etmiyor vallahi de ediyor hemde alasını ediyorlar.Yani herkes küfürden rahatsız olabilir bunu bir cinsiyete bağlamak neden yani ?
Feminizimin meyveleri.Peki murat benim hala çözemediğim bir konu var merak ettiğim.Bir yayında olsun yada herhangi ciddi bir ortamda neden lütfen küfür etmeyelim yayını her kesimden insan izliyor ya da her kesimden insan var küfürden rahatsız olanlar var küfür etmeyin yerine bayan var küfür etmeyelim deniyor.Yani sanki sadece erkekler küfür ediyor sanki birtek ahlaksız olan erkekler sanki biz edebi onlardan mı öğrendik sahi bu cinsiyetçi yaklaşım nereden geliyor ben bunu gerçekten merak ediyorum.Desem ki kadınlar hiç küfür etmiyor vallahi de ediyor hemde alasını ediyorlar.Yani herkes küfürden rahatsız olabilir bunu bir cinsiyete bağlamak neden yani ?
Benim de pek umudum kalmadı. Bu tarih işleri, corona derken mahvoldu bir senemiz.Üniversiteyi kazanamayacağım
Sanırım bu olay bende de mevcut, internet üzerinde de aşırı derecede bir yavaşlık söz konusu.@Hakkı Alkan Lütfen İvedi Olarak Forum Yavaşlığına Bir Çözüm Getirin.
Fena Kasıyor.
@Hakkı Alkan'ı Online Görünce Söyleyeyim İstedim.Sanırım bu olay bende de mevcut, internet üzerinde de aşırı derecede bir yavaşlık söz konusu.
![]()
Yapacak birşey yok. Saçlar gidiyor el atmak lazım.Muratcım bu biraz sanki cinci hocaların tariflerine benzemiş!![]()
Şahsen tiner ve mazotu tercih ederim.Bende bali, gres yağı, kokoin karıştırdım baya yumuşak oldu kafa.