- Katılım
- 1 Aralık 2010
- Mesajlar
- 6,934
- Çözümler
- 1
- Reaksiyon puanı
- 3,356
- Puanları
- 1,358
- Yaş
- 60
@ConfickerBelasi hakkında bilgisi olan var mı,pazar gününden bu yana gözükmedi
Konfik muhtemelen oruç sebebiyle giremiyordur. Ramazan'dan sonra illa ki damlayacaktır, hemi de bütün haşmetiyle...@ConfickerBelasi hakkında bilgisi olan var mı,pazar gününden bu yana gözükmedi
Daha farklı bir belirti mevcut mu?2 aydır evden çıkmıyorum. Ateşim dün geceden beri 39 , başım efsane agrıyor. İlac almam lazım ama sokağa çıkma yasağı var..
Eczaneye gidiş serbest diye birşey duymuştum, araştır istersen.2 aydır evden çıkmıyorum. Ateşim dün geceden beri 39 , başım efsane agrıyor. İlac almam lazım ama sokağa çıkma yasağı var..
İnternet faturasını ödememiş olabilir ?Konfik muhtemelen oruç sebebiyle giremiyordur. Ramazan'dan sonra illa ki damlayacaktır, hemi de bütün haşmetiyle...![]()
Yok hocam. Ateş ve baş agrısı. Şimdi komşudan bi ilaç aldım onu içip yatacağım.Daha farklı bir belirti mevcut mu?
Güvenemedim çıkmaya. Ceza yazarlar siye. 155 arıp soracaktım 15 dk ulaşmaya çalıştım ama ulaşılmıyor ...Eczaneye gidiş serbest diye birşey duymuştum, araştır istersen.
Teşekkür ederim. Dışarı alışveriş icin annemle ablam çıkıyor onlarda bir şey yok. Büyük ihtimal soğukalgınlığıGeçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur.
Güvenemedim çıkmaya. Ceza yazarlar siye. 155 arıp soracaktım 15 dk ulaşmaya çalıştım ama ulaşılmıyor ...
Eczaneye de ulaşamadık. Ama bunu bilmiyordum. Şimdilik komşudan aldığım ilaçla daha iyiyim. Teşekkurler bilgilendirme için20 Yaş altı ve 65 üstü için kaymakamlıklara bağlı olarak çalışan Vefa Sosyal Destek birimi vardır, ve bu her yerleşim bölgesinde mutlaka vardır.
İlaç lazım olana mutlak surette ilacı kapısına kadar gönderiliyor. Sadece bulunduğunuz yerdeki ilgili birimin telefonunu öğrenin ve arayın. Özellikle bu sağlıkla ilgili çok çabuk harekete geçildiğini şahsen biliyorum. Çünkü orada iki kez nöbet tuttum.![]()
Teşekkür ederim. İnşallah yoktur bir şeyÇok geçmiş olsun dostum. Umarım bir şey yoktur.
112 yi ara.Yok hocam. Ateş ve baş agrısı. Şimdi komşudan bi ilaç aldım onu içip yatacağım.
Güvenemedim çıkmaya. Ceza yazarlar siye. 155 arıp soracaktım 15 dk ulaşmaya çalıştım ama ulaşılmıyor ...
Teşekkür ederim hocam. Öncelikle şu an daha iyi gibiyim ateşim 37.8 -38 civarı.Durum ciddileşirse dediklerinizi yapacağım sağlıcakla kalınGeçmiş olsun @Yeşil Okçu
COVID-19 olmasan bile, yüksek ateş iyi değil, eğer düşmüyorsa mutlaka sağlık hizmeti alman gerektiğini düşünüyorum.
COVID-19'da öksürük ve ilerleyen aşamada nefesin yetmemesi, nefes nefese kalma gibi şikayetler oluyor. Eğer ateşin düşmüyorsa ve başka şikayetlerin olursa tez iken 184'ü arayıp destek almanı öneririm.
Evde balkon varsa, temiz hava almak iyi gelebilir, evde sürekli kapalı kalmak insanı sıkıyor cidden, durum belki psikolojiktir. Ateşini düşürmek adına: evde patates varsa, bunları (1-1,5 cm kalınlığında) dilim dilim kesip başına bir tülbent veya bez ile sıkı sıkıya bağlayabilirsin. Hem baş ağrısına da iyi gelir, ağrıyı dağıtır.
Umarım ateşin düşer ve başka şikayetlerin olmaz. Sağlıcakla.
Teşekkürler hocam@Yeşil Okçu öncelikle geçmiş olsun
elinizin altında devamlı ağrı kesici,gripin,aspirin bulundurmaya bakın,hatta şunu
da ekleyeyim
Afyon haşhaşı(çekilmiş olanı en son bim-101 şok veya baharat satanlarda var ,evinizde dursun(geceleri 1 kaşık yediğinizde size rahatlık verir)
Aslında bu tür uyarı yazılarını en başta yazmak lazım,unutuyoruz işte.tek noktaya kitlenip,detayı görmüyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 97830
tersini idda ediyorum ve Fenerliyim wow harika tespitErkekleri anlamak kadınlardan daha zormuş tersini iddaa eden fenerlidir?
Ben erkekleri çözdüm sadece kullanabildikleri insanları seviyorlar.Kadınları çözemedim ama.Erkekleri anlamak kadınlardan daha zormuş tersini iddaa eden fenerlidir?
Çok değişik tipler çıkıyor arada anlaması imkansız öyle deyip böyle diyen tipler değişik değişik her insan..Kadını erkeği.Ben erkekleri çözdüm sadece kullanabildikleri insanları seviyorlar.Kadınları çözemedim ama.
Aha ben herkesin tanımaya çalıştığı asla tanıyamadığı birçok davranışıma anlam veremediği genelde hayatımda senin gibi biri hiç görmedim laflarının söylendiği bir numune de benim ?Çok değişik tipler çıkıyor arada anlaması imkansız öyle deyip böyle diyen tipler değişik değişik her insan..Kadını erkeği.
Aha ben herkesin tanımaya çalıştığı asla tanıyamadığı birçok davranışıma anlam veremediği genelde hayatımda senin gibi biri hiç görmedim laflarının söylendiği bir numune de benim ?