Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Oyun yapan vs. oyundan anlamayanlar karşı karşıya gelirse, oyun yapan kişinin sabrı tükenir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evernot’un bazı verileri başkalarının eline mi geçti ne oldu anlamadım.
Az önce neredeyse 4 yıldır giriş yapmadığım evernote hesabınıza giriş yapıldı diye mail geldi. Şifre çok absürt büyük küçül harf simge karakter filan vardı. Bunu deneyerek çözebilecek bir insan sanmıyorum. Direk şifreyi değiştirdim. Gerçi iyi ki de 4 yıl önce evernote kullanmayı bırakmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite sınavından sonra ne olacak. İçim içimi yiyor.
Ben söylim kızlar teklif ediyor olayı tamamiyle yalan? Gerçi Namık Kemal de teklif eden de görmüştüm. Neyse istisnalar kaideyi bozmaz.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Aha ben herkesin tanımaya çalıştığı asla tanıyamadığı birçok davranışıma anlam veremediği genelde hayatımda senin gibi biri hiç görmedim laflarının söylendiği bir numune de benim ?
2,3 kez okudum anlamak için ve evet sizde onlardansınız tatmin oldum ??

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir sesden farenın tık sesini nasıl kaldırabilirim. Ben düzgün birşey bulamadım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
aoc.jpeg

Alırım bir hayırlı olsun.. :)

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,357
sizlere ufaktan öğüt
hani bazı insanlar derinden gelen gülümsemeleri olur,hep gülerek hayata bakarlar,onlara imrenirsiniz,
ne güzel hep gülerek konuşuyorlar,hoş kahkahaları var dersiniz kendi içinizden

Ama olay farklıdır,sakladıkları acı gerçekleri vardır.
Ya hastaları vardır iyileşmeyen,
ya da vefat edeni sevdiği,belkide terkedilmiş acısı içinde kalmış
veya içinde kayboldukları,kendilerine daha anlatamadıkları dertleri vardır.
Her kahkaha atan,devamlı her şeye gülerek cevap veren insan belki mutlu değildir
Sizler sözlerinize dikkat ediniz ,pot kırmayın,gaf yapmayın,hayat çok acımasız

M

Murat Burç

SDN Okuru
İstisnalar kaideyi bozmaz?
İstisna değil tam ve katıksız bir gerçek.

Yurt dışı derler. Yurt dışındaki kızlar rahat onlar teklif ediyor, Türk aile yapısı, çekingen kızlar vb vb diye zırvalarlar.

Türkiye'de paran ve tipin olsun tekrar ediyorum teklif etmeyi geçtim teklif etmekten beter ederler adamı. O kız akıllıysa erkek de az biraz abazaysa o kız o erkeği elde eder.

Erkek abaza ama bunun yanında kendine söz geçiremeyen bir enayi değilse, kendini kontrol edebiliyor ve de akıllıysa. Çoğu kızı sıradan elden geçirir. Sonra da bırakıp gider. Gönül eğlendirir yani. Bu kızların içlerinde gerçekten bu erkeği seven de olur. Onun gibi gönül eğlendiren de olur. Erkek sevenleri kırıp geçer. Kalp, duygu hissetmez. Vicdanlıyım der vicdan hak getire modundadır.

Ben Z kuşağının başlangıcındayım. Bunlaraın ağa babası nesil biziz. Bizim neslimiz beter bizden sonra gelenler bizden beter diyemem en az bizler kadar var. Z kuşağının erkek tarafı tam manasıyla budur.

Kız/Kadın tarafını konuşmaya gerek yok. Erkek ne ise onun seviyesinde belki bir tık üstünde.

Gelecekte neslimizden göreceklerimize akıl sır erdiremeyecekler. Kimine göre bomba kimine göre çok rezil bir kitle geliyor.

Ne demiştim. Z kuşağının kurallarına hoş geldiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Saç çıkarıcam diye doğal diye ne varsa yerim, içtim. İçimde orman bitecek yav.
Not: Polen kendi üretimimiz, bal da var ilgilenen özel mesaja gelebilir burdan da yazabilir.
@Creative ban sebebiyse silinebilir.
IMG_20200513_033510_543.jpg

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
kot kelimesini cok seviyorum. en sevdigim pantolon formatini canlandiriyor aklimda. kot. kot. soylemesi bile rahatlatici.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Bizim dersimize bile girmeyen bir öğretmen bize 200-300 hatta belki 400 ödev gönderdi ödev sayfasını aşşağı indiremiyorum internet yavaş hepsi 20-15 dakikalık video ben napıyım şimdi

dakikada 1 ödev atıyor

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Bizim dersimize bile girmeyen bir öğretmen bize 200-300 hatta belki 400 ödev gönderdi ödev sayfasını aşşağı indiremiyorum internet yavaş hepsi 20-15 dakikalık video ben napıyım şimdi

dakikada 1 ödev atıyor
Kendini geliştireceğine inanmıyorsan yapma. Nasıl olsa not kırma gibi bir durum söz konusu değil.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,357
Peki murat benim hala çözemediğim bir konu var merak ettiğim.Bir yayında olsun yada herhangi ciddi bir ortamda neden lütfen küfür etmeyelim yayını her kesimden insan izliyor ya da her kesimden insan var küfürden rahatsız olanlar var küfür etmeyin yerine bayan var küfür etmeyelim deniyor.Yani sanki sadece erkekler küfür ediyor sanki birtek ahlaksız olan erkekler sanki biz edebi onlardan mı öğrendik sahi bu cinsiyetçi yaklaşım nereden geliyor ben bunu gerçekten merak ediyorum.Desem ki kadınlar hiç küfür etmiyor vallahi de ediyor hemde alasını ediyorlar.Yani herkes küfürden rahatsız olabilir bunu bir cinsiyete bağlamak neden yani ?
Duyduklarımı ,anlatılanları gördüklerimi söylesem,neler oluyor bu alemde,rüzgar çok kuvvetli esiyor,ama hissedilmiyor. :) ne fırtınalar kopuyor ,ne hortumlar var,dile gelemiyor,sırlar odasında kalıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki murat benim hala çözemediğim bir konu var merak ettiğim.Bir yayında olsun yada herhangi ciddi bir ortamda neden lütfen küfür etmeyelim yayını her kesimden insan izliyor ya da her kesimden insan var küfürden rahatsız olanlar var küfür etmeyin yerine bayan var küfür etmeyelim deniyor.Yani sanki sadece erkekler küfür ediyor sanki birtek ahlaksız olan erkekler sanki biz edebi onlardan mı öğrendik sahi bu cinsiyetçi yaklaşım nereden geliyor ben bunu gerçekten merak ediyorum.Desem ki kadınlar hiç küfür etmiyor vallahi de ediyor hemde alasını ediyorlar.Yani herkes küfürden rahatsız olabilir bunu bir cinsiyete bağlamak neden yani ?
Feminizimin meyveleri.

Feminizmin asıl amacı kadını yüceltmek değil erkeği ezmek ve küçültmektir. Bütün kaba ve çirkin olguları onun üzerine yüklemektir.

Bugünün dünyasında kötü erkek veya kötü kadın yok kötü insan var. Feminizim bunu kabul etmiyor. Hep iyi kadın, hep kötü erkek. Türkiye'de bu çok daha beter bir durumda. Bizim medyamız dünyanın en beter feminist medyalarından biri olabilir. Korkunç bir kadın propagandası var. Kadını önemsiyorsanız kadın propagandası değil adalet propagandası yapacaksınız ama nerde.

Haberlere dikkat edin. Erkek kadın öldürürse erkek terörü olur. Kadın erkek öldürürse kendini korudu olur. Erkek erkeği öldürürse arbede olur hatta bahsedilmez.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,357
Buraya takılan çok olduğu için buraya ekleme gereği duydum,arkadaşlar bu bedava program veren siteleri her gün takip edin,ömürlük kullanım verenleri,indirin serial numaralarını arşivleyin.ummadık programlar çıkıyor,ben örnek olarak kayıtlı olduğum yerden indirdiğim programları görmenizi isterim
(ASLINDA BİRAZDA SİZİ GAZA GETİRMEK ,NE YALAN SÖYLEYEYİM :) ) Bu programlar bende şu an mevcut ,tabi ki başkalarında,günlük takip ci olmanızı tavsiye ederim

Franzis Registriersystem kayıtlıyım

Kişisel müşteri hesabınıza hoş geldiniz Burada tüm kayıtlı verileri ve kayıtları görüntüleyebilir,
değişiklikler yapabilir , indirmeleri ve seri numaralarını yönetebilirsiniz.

Kayıtlı ürünler Aşağıdaki ürünleri zaten bizimle kaydettiniz:

Kayıt anahtarı sadece yeniden gönderilir

HDR projeleri 4 Windows - SharewareOnSale

HDR PROJELERİ 4 WİNDOWS - SHAREWAREONSALE
Bu büyü. HDR görüntüleri gördükten sonra, normal görüntüler sıkıcı görünecektir. HDR projeleri 4, “normal” fotoğrafçılık veya fotoğraf düzenleme ile mümkün olmayan çok hassas aydınlatma durumları oluşturmanızı sağlar.
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
COLOR projeleri 4 Windows - sharewareonsale.com

COLOR PROJELERİ 4 WİNDOWS - SHAREWAREONSALE.COM
Yaratıcı fotoğrafçılar için İleri Teknoloji Araç Kutusu
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
BLACK & WHITE projeler 4 Windows - sharewareonsale

BLACK & WHITE PROJELER 4 WİNDOWS - SHAREWAREONSALE
Temellere indirgendi
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
DENOISE projeleri standardı - Windows Hediye

DENOISE PROJELERİ STANDARDI - WİNDOWS HEDİYE
DENOISE projeleri tüm gürültüyü ortadan kaldırır ve tüm detayları korur
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
Kolay Foto - Windows SharewareOnSale.com

KOLAY FOTO - WİNDOWS SHAREWAREONSALE.COM
Kolayca daha iyi fotoğraflar çekin - Easy Foto adının anlamı budur! Çan ve ıslık yok, fotoğraf jargonu yok. Fotoğraf düzenleme ile uğraşmak istemeyen herkes için sadece daha güzel fotoğraflar.
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
ODAK PROJELERİ 3 Profesyonel Pencereler - sharewareonsale

ODAK PROJELERİ 3 PROFESYONEL PENCERELER - SHAREWAREONSALE
Keskin Makro ve Ürün Fotoğrafları için Uzman Yazılım
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
ODAK projeleri 4 - Windows - Hediye

ODAK PROJELERİ 4 - WİNDOWS - HEDİYE
FOCUS projeleriyle 4 fotoğraf galerilerinde ve dergilerde olduğu gibi herkes en etkileyici makroları oluşturabilir.
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
HDR 4 profesyonel Windows projeleri - SharewareOnSale

HDR 4 PROFESYONEL WİNDOWS PROJELERİ - SHAREWAREONSALE
HDR projeleri 4 profesyonel, “normal” fotoğrafçılık veya fotoğraf düzenleme ile mümkün olmayan çok hassas aydınlatma durumları oluşturmanızı sağlar.
kayıt kodu isteyin
İndirme yok
HDR Komplett-Paket - Windows CHIP

HDR KOMPLETT-PAKET - WİNDOWS CHIP
HDR projeleri 5, einem Paket'teki HDR projeleri için PURE HDR ve der Ratgeber.
kayıt kodu isteyin
COLOR projects 5 - Windows - Hediye

COLOR PROJECTS 5 - WİNDOWS - HEDİYE
Renkli fotoğrafları kesin ve yaratıcı bir şekilde geliştirin
kayıt kodu isteyin
İndirme yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sarımsak, badem yağı ve zeytinyağını kafaya sürdüm 3 saat beklettim. 2 defa ardıç katranı sabunu ile yıkadım baya yumuşak oldu saçlar. Not düşeyim dedim buraya.
[

Son düzenleyen moderatör:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Bekle bi saniye bu başlık 2007'de mi açılmış? OH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...