- Reaksiyon puanı
- 5,861
En azindan su reklamlarin kapatma tusu daha buyuk olsa neyse diyecem 2dk reklam engelleyicisiz girdik ekranin yarisi reklam. :d
General Mobile gaspet,gazulet brash fasper'dan daha iyi marka!General Mobile adlı lanet şeyi kuran adamın...
ulan fabrikanıza lanet olsun ne aptal cihazınız var
çindeki çocuğun tükürüğünden mi yaptınız lan bu ne ... şey
batın lan
1 telefon bile satamayın
münasip yerinize monte edin fabrikayı
He iyi markaGeneral Mobile gaspet,gazulet brash fasper'dan daha iyi marka!
Hangi modeli? Gm5p maşAllah gayet iyi gidiyor bluetooth ile kulaklığı çok güzel sürüyor samsung'dan iyi sesi. Turkcell sattı!He iyi marka
şarj olmuyor, kameralar bozuk, bir ara mikrofon hoparlör de bozuldu içini açtım tamir ettim.
En dandik malzemelerden yapmışlar. Çöp gibi telefon.
Gm5 dualHangi modeli? Gm5p maşAllah gayet iyi gidiyor bluetooth ile kulaklığı çok güzel sürüyor samsung'dan iyi sesi. Turkcell sattı!
Ekli dosyayı görüntüle 94467
O model kronik sorunlu micro usbsi kolay bozuluyor kameraları da darbeye gelmiyor gm5p daha sağlam!Gm5 dual
Samsung kırılınca dedemden aldım. İyi bir şey alasıya idare etsin diye ama yemin ederim tuşlu nokia 6303 daha sorunsuz.
bu gmnin anakartı şarj almıyor. kameraları görmüyor. çöp gibi çöp. Çarpıyorum arada delirince ama kırılmıyor da namussuz.
O mühendis zıkkımın kökünü yesin.Onu tasarlayan mühendis istifa edip istridye mantar işine girmiş 2 mahalleyi zehirlemiş hapiste şuan!
o senin kafanla alakalı değil,küçükken ekmek derdi,iş aş,meslek dertlerin yoktu,kafan rahattı,geceleri,yada tatil zamanları ,zihnin dinlendiğin vakit,yapmak istediklerin aklına geliyor,ama sabah kalktığında,gercekleri görüyorsun,ruhen ,bedenen sıkıntı duyuyorsun,öylece kalıyorsun.kafamı sıçayım gece acayip birşey yapmak sitiyorum sabah kalkıp yapmak istemiyorum yine o gece döngüye giriyor küçükken ne güzel nesildik
Foruma troller baskına gelmiş sanırım.
Nereye kalalım?HoşçakaLın.. The End..
Bu nesil her şeyi biliyor,bilmedikleri tek şey ev ile okulun yoluDaha konu açmaktan aciz yeni nesli gördükce sinirden kuduruyorum desem yeridir. Hiçmi okuma yazmanız yok. Biri gelir sosya mecra youtube bölümüne okullar ne zaman açılacak der biri gelir forum hakkındaya donanım telefon sorar. Sonra gelir Türkiye neden gelişmiyor. Geleceğimiz olan bu gençlerle Türkiye yıkıma uğrar. Hiçbirşey bilmeyen cahil cühela kesim olarak.
Yasak değil sanırım. Ama 182i arayıp randevu alırken onlar bilgilendirme yapar zaten.Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen doktora gitmemiz de yasak mı? KBB ye gitmem lazım ve yasak var gitsem izin veriyorlar mı? Yaş 18