M
Murat Burç
SDN Okuru
Hissediyorum bu android ve windows bir gün beni apple aşığı yapacak.
İos kullanmak için aşığı olmana gerek yok, ekosistemini kur bak bakayım daha android ve Windows yüzüne bakıyor musun? ?
Aklını kaydebiyor olabilir
Aman tanrım her şeyi çok basit olan ekosistem!
Biliyorum okumayacaksınız ama yazayım.İos kullanmak için aşığı olmana gerek yok, ekosistemini kur bak bakayım daha android ve Windows yüzüne bakıyor musun? ?
Parası olana hayat güzel. Bir bütün olarak Android veya Windows hiç daha üstün demedim. Ama benim için bütünlüğe ve sorunsuzluğa o parayı veremem. Hele bilgisayarları.ekosistemini kur bak bakayım
Laflarımı yutmaktan hiç çekinmedim. Yanlıştan inadımdan dolayı dönmeyeceğim diye bir kafayla hareket etmiyorum.Yazdiklarinin Tamamini Okudum.
Yazdiklarina Gore Kendince veya Teknik Olarak Hakli Olabilirsin.
Fakat Zamaninda ve Simdilerde Ettigin Buyuk Laflardan Olsa Gerek Hicbirzaman iPhone ve Mac Tarafina Gecmeyeceksin ki Buda Senin Icin Inat Olmus Gibi Gorunuyor.
Kisaca Apple Rahatliktir Huzurdur Mutluluktur.
Yok Termalidir Güvenligidir Fiyatidir Yok Apk sidir Susudur Busudur vs'lerin Minimuma Indirgenmis Halidir.
10 Beygir Gucle Rakibi Olan 100 Beygirlik Cihazlarin Yapamadigini Sorunsuz Yapabilmektir ve Bunun Yaninda Stabildir ve Kararlidir Uzun Ömürlüdür.
Fiyati Abartili Olabilir Buna Itiraz Etmem Ama Adamlar Yaptiklarinin Hergun Arkasinda ve Musteri Memnuniyeti Konusunda Ne Kadar Ciddi Olduklarida Ortada.
Yahu siz neden esas noktayı kaçırıyorsunuz.Ama Hicbir Sekilde Apple'in Ekosistemlerinde MEvcut Degil
Buna benzer bir soruyu -bu başlık altında- farklı biçimlerde birkaç kez sormuşumdur herhalde. ? Yazmak, paylaşmak iyidir. ?Söyleyince Rahatlıyor mu ki insan?
Buna benzer bir soruyu farklı biçimlerde birkaç kez sormuşumdur herhalde. ? Yazmak, paylaşmak iyidir. ?
Kim? Kim?Sen ios kullan!!!!!
Buraya yazmaya devam ettiğime göre bana da iyi gelmiş demek ki. Öyle "ohhh dünya varmış", "süper oldu" gibi bir durum yok tabii ki.siz söyleyince rahatladiniz mi ki
Sence kim kaç kişi var burda sadece ikimiz varız..kime demiş olabilirim!!!!!Kim? Kim?
Dök içini Dök Dök çekinme burda sadece ama sadece ikimiz varız..mesajlarını kimse görmeyecek...ben gizlerim çekinme dök içini Dök Dök Dök Dök sadece ikimiz varız hadiii!!!Bu konuda itikadım pek sağlam değil.
Çünkü ben içine attıkça rahatlayan biriyim sanırım.
Ama tamam söyleyeyim...
İnsanlar nasıl varlıklar?
cesaretleri kadar mı menfaatleri kadar mı insanlar?
korkaklıgi kadar mı işlerinin düşmeleri kadar mı seviyesizler?
Sevecek Kadar mı adamlar gidecek kadar mı zavallılar?
unutacak kadar mı basitler yoksa hatirlanmayacak kadar mı değersiz?
cevab vereyim mi verir misiniz?
aşk meşk acısı flan değil yanlış anlamayın. olmaz da asla
Sadece dost dediklerimizin Çürük yumurta çıkmasi meselem.
Ben derdimi dökmeyi hiç sevmem ki...
Üzüldüm..içindeki şair içindekileri gizliyor demek!!içimdeki şaireye benzettigim ikinci insanin hiç içini dokesi yok ki? teşekkürler yine
?Üzüldüm..içindeki şair içindekileri gizliyor demek!!
Yahu insanlar her şeyi foruma soruyor.
3 saniye ayırsa Google'a sorsa zaten cevabı bulacak. Üşengeçlik midir? Üşengeçlikse bu ne biçim üşengeçliktir anlamadım.
Hayır.benim sorularimdan birisine mi denk geldiniz? ??
Hayır.
![]()
Optik görüntü sabitleyicisi ne kadar işe yarar
evet soru bu bazen elektronik görüntü sabitleyicisi oluyor optik görüntü sabitleyicisi ne kadar önemliforum.shiftdelete.net
Allah affetsin. Böyle sorular soranla böyle dalga geçilir.![]()
Gorilla Glass nedir?
Gorilla glass bir çok yeni android telefonlarda, incelemelerde sıklıkla duyuyorum. Bu güvenlik için sanırım ve ekranda bulunuyor. Sorum şu daha geniş anlamda ne işe yarıyor ve bunun 3,4,5 leri arasında ki farklar ne? Bunun dışında ve bundan daha iyi bir güvenlik donanımı var mıdır? Oppoo reno ve...forum.shiftdelete.net
![]()
iphone için param yok gm5p için batarya için bile yok pcnin psu bozuk yenisi için bile yok.Sence kim kaç kişi var burda sadece ikimiz varız..kime demiş olabilirim!!!!!