M
Murat Burç
SDN Okuru
Bunu gördüm ekleyeyim dedim bu feminist yasalar altında evlenmeyin.,evlılıkler
Bunu gördüm ekleyeyim dedim bu feminist yasalar altında evlenmeyin.,evlılıkler
Bunlar sorun değil.nafaka yasası,1 yıl evli kal,boşanınca ölene kadar nafaka öde,yırtılan deli bekırın yakası,bir zamanların namlı papatyalarının etkısıyle çıkarılmış yasa
Kes ağlamayı sokarım bağlamayı.Ne zamandan beri uyarı vermeyi arttırır oldu forum onu merak ediyorum. Ben sırf bir üye banlanmasın diye @VECTORRR 'un donanım bölümüne erişiminin kesilmesini istemiştim bir ara ve kabul edilmişti. İşe yaradı da bir yerde. Bakın şimdi hala burada.
Uyarı vermek yerine daha iyi çözüm yollarına gidilemez mi? Agresiflik de bir yere kadar. Sanki Cumhurbaşkanlığı Sarayındayız nizama bak. Onu bunu uyarıp soğutursan buradan kim gelip mesaj yazacak ki? Arka tarafta malum kişilerin uyarıldığına da eminim o konuda içim rahat ama kurunun yanında yaş da yanar dikkat edin.
Öpmek dersek ne olacak 'uyarılacak' mıyız ?Amacınız hakkında bilgi alabilir miyim? Öpmek mi, gömmek mi?
Bu arada saygı değer moderatörlerimize yaptıkları hataları hakkında bilgilendirme yapıyorsunuz öyle değil mi? Bugünlerde daha çok hatalarını görmekten rahatsız oluyoruz ve bu durumu ne yazık ki eleştirmeden duramıyoruz.Amacınız hakkında bilgi alabilir miyim? Öpmek mi, gömmek mi?
Beni dikkate almayın öyle takılıyorum millete.Amacınız hakkında bilgi alabilir miyim? Öpmek mi, gömmek mi?
Sebepsiz yere kilitlediğim konuların linklerini buraya yazabilir misin ?TRTURKEYTR uyarıları çok abartılı gerçekten. Yasal olan işlemlerin bile konuları yasal olmadığı gerekçesi ile kapatılıyor. Birini uyardım ama aynı konu kitlemeler sonraki dönemdede devam etti. Bence kendisi forumun ban, uyarı ve konu kitleme konusundaki hassasiyet ayarına uyum sağlamalı...
kilitlediğin değil ama kilitleyeceğin konular için profilime beklerimSebepsiz yere kilitlediğim konuların linklerini buraya yazabilir misin ?
Oooooh en sevdiğim: 'üyelere inceden posta koyma ve bu kurallara uyarsanız dünya cennet bahçesi olacak' temalı bölüm.Ayrıca @AdminisTraktör ve diğer üyeler, lütfen forum kurallarını dikkatlice okuyun. Burada yazanlar dışında, bir şey yapmıyoruz.
Yanlış biliniyor bu arada. Herkes öyle diyor ama 8 mart dünya kadınlar günü değil. Dünya emekçi kadınlar günü. Kadın olmanın da gününü çıkarılmaz kiKadınlar günü
Kafasına göre iş yapıyor. Çat diye indirmiş ben oynarken.Ben kullanıyorum aylardır ama hiç parça beğenme olayını denemedim. Kara şanzıman kullanıyorum..
Uygulamayı göz ardı edersek bana göre Spotify Youtube Premiumun yarı fiyatına ancak satılır ederi o.Açıkçası bende tam olarak uygulamadan memnun değilim, ancak YouTube kanadında reklamsız olması tek artısı.
Aile üyeliği vardı ucuza geliyordu. Şimdi öğrenci üyeliği 9 TL. Diğer tarafta youtube premium artı music premium 10 tl.Uzun süredir spotify kullanıyorum, memnunum ve kullanmaya da devam ederim. Neden bıraktın ki spotify kullanmayı?
Sen olayı yanlış anladın ama. Music tarayıcı sürümünden beğenilen şarkılara eklediklerim telefonla senkronize olmuyor.Bilgisayar üzerinden herhangi bir uygulaması yok ki indirip Offline çalışabilsin.
Beğenilen şarkıları Spotify'da da indiremiyorduk diye hatırlıyorum. En kötü ihtimalle bir şarkı listesi oluşturup toptan indirmek şimdilik sorununuzu çözecektir.
Ek olarak YouTube Music Premium'u kullanmamın sebebi aylık fiyatlandırması ve daha geniş şarkı/müzik envanterine sahip olmasıdır. Bütün pratiklikler Spotify'da duruyor.
Onu diyorum. Hem Opera'da hemde Yandex'te denedim gözükmüyordu.Ekli dosyayı görüntüle 89425
Forum yazisini tikla....