Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
nafaka yasası,1 yıl evli kal,boşanınca ölene kadar nafaka öde,yırtılan deli bekırın yakası,bir zamanların namlı papatyalarının etkısıyle çıkarılmış yasa
Bunlar sorun değil.
Kadın beyanı ile evinden uzaklaştır. Aldatmayı video kaydına, mesajlaşmaları kayıt altına al özel hayatın gizliliğinden ceza ye, delillerin kabul edilmesin, üstüne nafaka öde. Nafaka davası açılsın nafaka daha da artsın. Evli iken evinde aldatıl polise ihber et polis mahkeme kararı olmadan eve giremesin girse de görse de mahkemede şahitliği sayılmasın.

Açtırmayın ağzımı içeri aldırırsınız beni.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kadin olmak zor mizmiz biz erkekleri çekiyorlar ömür boyu önce kardeşleri,abileri sonra esi çocuklarini...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Şu Dayılar günü ne zaman çıkacak? Ben de anılmak istiyorum. Dayılar çok önemlidir. Bunu herkes bilmeli.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ne zamandan beri uyarı vermeyi arttırır oldu forum onu merak ediyorum. Ben sırf bir üye banlanmasın diye @VECTORRR 'un donanım bölümüne erişiminin kesilmesini istemiştim bir ara ve kabul edilmişti. İşe yaradı da bir yerde. Bakın şimdi hala burada.
Uyarı vermek yerine daha iyi çözüm yollarına gidilemez mi? Agresiflik de bir yere kadar. Sanki Cumhurbaşkanlığı Sarayındayız nizama bak. Onu bunu uyarıp soğutursan buradan kim gelip mesaj yazacak ki? Arka tarafta malum kişilerin uyarıldığına da eminim o konuda içim rahat ama kurunun yanında yaş da yanar dikkat edin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne zamandan beri uyarı vermeyi arttırır oldu forum onu merak ediyorum. Ben sırf bir üye banlanmasın diye @VECTORRR 'un donanım bölümüne erişiminin kesilmesini istemiştim bir ara ve kabul edilmişti. İşe yaradı da bir yerde. Bakın şimdi hala burada.
Uyarı vermek yerine daha iyi çözüm yollarına gidilemez mi? Agresiflik de bir yere kadar. Sanki Cumhurbaşkanlığı Sarayındayız nizama bak. Onu bunu uyarıp soğutursan buradan kim gelip mesaj yazacak ki? Arka tarafta malum kişilerin uyarıldığına da eminim o konuda içim rahat ama kurunun yanında yaş da yanar dikkat edin.
Kes ağlamayı sokarım bağlamayı. :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Amacınız hakkında bilgi alabilir miyim? Öpmek mi, gömmek mi?
Bu arada saygı değer moderatörlerimize yaptıkları hataları hakkında bilgilendirme yapıyorsunuz öyle değil mi? Bugünlerde daha çok hatalarını görmekten rahatsız oluyoruz ve bu durumu ne yazık ki eleştirmeden duramıyoruz.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,371
TRTURKEYTR uyarıları çok abartılı gerçekten. Yasal olan işlemlerin bile konuları yasal olmadığı gerekçesi ile kapatılıyor. Birini uyardım ama aynı konu kitlemeler sonraki dönemdede devam etti. Bence kendisi forumun ban, uyarı ve konu kitleme konusundaki hassasiyet ayarına uyum sağlamalı...
Sebepsiz yere kilitlediğim konuların linklerini buraya yazabilir misin ?

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Bu nası hayat ya bi bakıyorsun bi çocuk çok şanslı koleje gidiyorum en iyi ingilizce öğreniyorum diyor bi dışarıya bakıyorsun çocuklar çöp topluyor ya adamlar gelmiş sonra dünyada adalet var diyor ya, hayat şans işi arkadaş!
grap.png

Lütfen bana gelip demeyin ki sağlık olsun elin kolun yerinde gözün var hayır parada önemli zaten bi tanesi gitse gidip paranla o şeyin protezini alırsın. Yakında paraylan ömürümüzü arttırmada gelecek zenginler daha da çok yaşayacak(zaten daha çok yaşıyorlar ama dahada çok yaşayacaklar). Of ya hayat onlara güzel biz burda el emeğimizle paramızı kazanalım onlar mis gibi çalışmadan para kazansınlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Youtube Music Premium kullanan var mı?
Bilgisayarda tarayıcıdan beğenilen şarkıları telefon indirmiyor illa bir tane şarkı beğenmem lazım telefondan yok mu bunun çözümü?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben kullanıyorum aylardır ama hiç parça beğenme olayını denemedim. Kara şanzıman kullanıyorum..
Kafasına göre iş yapıyor. Çat diye indirmiş ben oynarken.
Ben indiriyorum şunu yapıyorum bak bu kadar doldu demek yok.
En az 5-6 yıllık spotify premium macerasından sonra youtube musicin uygulaması dandik ötesi dandik geldi.
Ama yapacak birşey yok boyuna bakmadan 9 TL para istiyorlar.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Hiç şarkı indirme ihtiyacım olmadı ona rağmen ben memnunum. Ses kalitesini dilediğin gibi ayarlıyorsun, youtube reklamsız üzerine music için şarkı sözleri bölümü ilave edilmiş. Güzel gidiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tek özleyeceğim şey Spotify yıl sonu özetleri.
Youtube sene sonunda getirir diye düşünüyorum ama.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun süredir spotify kullanıyorum, memnunum ve kullanmaya da devam ederim. Neden bıraktın ki spotify kullanmayı?
Aile üyeliği vardı ucuza geliyordu. Şimdi öğrenci üyeliği 9 TL. Diğer tarafta youtube premium artı music premium 10 tl.

3.5m Type C dönüştürücüm bozulmuştu(Allah belanı versin Apple) iyi ki bozulmuş Ugreen'in 35 TL'ye satılan dönüştürücüsünü aldım hem malzemesi baya baya kaliteli ayrıca ses kalitesi arttı. Kulaklığı murdar ediyormuşuz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Spotify youtube music'ten daha iyi free de olsa arka planda caliyor spotify çok reklam yok youtube music reklam manyagi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bilgisayar üzerinden herhangi bir uygulaması yok ki indirip Offline çalışabilsin.
Beğenilen şarkıları Spotify'da da indiremiyorduk diye hatırlıyorum. En kötü ihtimalle bir şarkı listesi oluşturup toptan indirmek şimdilik sorununuzu çözecektir.

Ek olarak YouTube Music Premium'u kullanmamın sebebi aylık fiyatlandırması ve daha geniş şarkı/müzik envanterine sahip olmasıdır. Bütün pratiklikler Spotify'da duruyor.
Sen olayı yanlış anladın ama. Music tarayıcı sürümünden beğenilen şarkılara eklediklerim telefonla senkronize olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...