Bizim sınıfta uğur diye biri var karnını bir vurdum ES SELAA
Sonra bana vurdu, bi çaksam gerçektende selası okunacak.
Sonra bana vurdu, bi çaksam gerçektende selası okunacak.
fevzi paşa caddesini biliyor musun?ip sorgulamadan baktım. :d ama benimki nedense kayseri olarak gözüküyor burada da öyle mi?
İpni sil!
Hani göster konumu Swat ekibi ile basalım..Google nokta atisi gosteriyor konumu...
Cebinden chrome ac google ac mahalleni posta kodunu gorursun...Hani göster konumu Swat ekibi ile basalım..
Yok ben seninkini istemiştim..Cebinden chrome ac google ac mahalleni posta kodunu gorursun...
Ne küpü, altın küpü mü?Yok daha neler? Macbook air gondermek istiyorsan kupu gonderdikleri adres...
Tesekkurler.
Olmaz... Gizemli konfik beyin adresi ortaya çıkar...Confi sende çok kupa varmış bende bir tane eksik kaldı yollasana bir tane bana
O tek nescafe cuplari cok birde dogadan yesil kuplari var teyze suluboya resim yaparken 2 tane nescsfe kupu na coktu...Confi sende çok kupa varmış bende bir tane eksik kaldı yollasana bir tane bana
Google nokta atisi gosteriyor konumu...
Gözlerime inanamıyorum. Hep aynı kişi.Pesimist leri Scorpions ları seyhoo ları hatta By efsaneleri özlüyorum sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 89269
Ağlama kardeşim alış.Pesimist leri Scorpions ları seyhoo ları hatta By efsaneleri özlüyorum sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 89269
Heee bu@Seyhoo dediğiniz bu galiba.![]()
ShiftDelete'nin topladığı tartışmalı sistem
i7 7600K ve H110m anakart ? Buda H270 anakarta i7 6700K işlemcili sistem. Yorum sizin değerli dostlarım. Technopatta bu videolar epey bir tiye alındı. Editörlerimiz overclock yapmanın başka bir yolunu bulmuş demek ki :) Editörlerimiz donanımları daha yakından tanımalı. Açıkçası bir çok...forum.shiftdelete.net
![]()
Bide bunun technopat versiyonu vardıHeee bu![]()
Aynen ya 4 gün önceden başlandı ilk defa böyle bişi gördüm.Kadınlar günü denen şey çok abartıldı.
Kadınlar ve erkekler arasında tam ve bıçak gibi bir kesin eşitlik isteyenlerdenim.Çok ayip abartilma yok herkesin kadınlar günü kutlu olsun özellikle sizlerin bu dünyada kadın olmak kolay değil savaş olur kocasinin arkasinda yürürken bir anda önde yürür bulur kendini adam kibarlik icin yapmiyor mayin cikarsa kadin ölsün kendi kurtulsun derdinde....