Kulaklık parçam benim artık. Zırt pırt 4 ayda bir bozluyordu ben de 50-100 TL civarı alıyordum. Yok çinden falan. Kıydım aldım. Diğerlerinin hepsinden daha zayıf kablosu olmasına rağmen daha geç bozuldu. Üstelik garantisi de işe yaradı.Göndermeseydiler asıl sorun orada yaşanırdı. Şanslı adamsın demek. Bende olay faklı biraz çünkü Gözümde olan ürünlere kendime göre değer biçiyorum. Kulaklığa Maksimum sizin parayla 50 TL ayıra bilirim. Bundan ötesi gereksiz harcama gözümde.
Sizin para ile hesaplasam 21 TL değerinde aldığım Celebrat marka Kulaklığım neredese 1 ay kullandım ve son 2 gün oldu bir kulağı bozuldu. Daha 1 saat oldu Hoparlör bölgesini söküp lehim attım sonrasında sıcak silikonla Lehimli yerleri ve kablosunu hoparlöre silikonladım. Oldu Taş gibi 10/10 kulaklık
Kabloları çok sağlam ve esnek kulaklığa denk geldiğim için seviniyorum. Daha 5 yıl gideri var böyle tamirle.
Kredi kartları yasaklansın ki halk aslında ne kadar fakir olduğunu görsün. Tabi sizin ve desteklediklerinizin işine gelmez bu durum.O zaman bilinçlenin.
Kredi alıyorum. Paşa paşa ödeyeceğim faiziyle birlikte.Söyleyim de öğrenci burslarını kessinler.
O zaman ismi YouLibrary olurduYoutube de sadece bilinçli kişiler içerik üretse ne kadar güzel olurdu ?
O zaman ismi YouLibrary olurdu
Bilinç değil samimiyet önemli.Youtube de sadece bilinçli kişiler içerik üretse ne kadar güzel olurdu ?
O derece absürtlüğü yapan kim? Gidip kulaığını çekelim.Bence her ikisi de önemli.
Örnek veriyorum Samsung Galaxy Note 10+ ve Xioami Mi9T kıyaslaması yapıyor.
Ve Ekran kalitelerinin aynı olduğunu ve Kamera konusunda Mi9T' nin Note 10+ dan daha başarılı olduğunu söylemekte.
Tamamen çalışana bağlı, normal prosedür olarak sanırım 3 gün.Kargo şirketi alıcıyı evde bulamayınca acaba kaç gün kargoyu şube de bekletiyor.
Desene telefonu geri gönderecekler...Tamamen çalışana bağlı, normal prosedür olarak sanırım 3 gün.
Begenmedigini izleme izleme gecmisini kapat onermez de.Youtube de sadece bilinçli kişiler içerik üretse ne kadar güzel olurdu ?
Gidebilsem zaten kargoyu teslim alırdım?Önce git ve sor. Veya telefon et.
Neden gidemiyorsun ki, telefon alacaksın ve orada duracak. Beş dk bile yerimde duramam..Gidebilsem zaten kargoyu teslim alırdım?