Ben İstanbul’un diğer ucunda işe gidiyorum özel bi durumdan dolayı, kargo İstanbul’un diğer tarafında.Neden gidemiyorsun ki, telefon alacaksın ve orada duracak. Beş dk bile yerimde duramam..![]()
Ben İstanbul’un diğer ucunda işe gidiyorum özel bi durumdan dolayı, kargo İstanbul’un diğer tarafında.Neden gidemiyorsun ki, telefon alacaksın ve orada duracak. Beş dk bile yerimde duramam..![]()
ee git konuşsana. Ne diye büyütüyorsunuz herşeyi. Seni mi yiyecek sanki."Her gün her saat karşımda duran bir kız var, vurulursun gözlerine, fakat kendisiyle konuşamazsın bile.."
Rahatladık mı? Hayır.
Çık balkona "seni Seviyoooom" diye bağır. O zaman rahatlarsın."Her gün her saat karşımda duran bir kız var, vurulursun gözlerine, fakat kendisiyle konuşamazsın bile.."
Rahatladık mı? Hayır.
Ping’den ötürüdür.Ne oldu bir ara videosunu çekmiştin hevesle, şimdi pişmanlık videosunu çek.![]()
Ne yazık ki aynen öyle Umut. Uzun bir aradan sonra hoş geldin, umarım iyisindir; selamlar.Kafanın içinde 1001 tilki gezerse ehh... Odaklanamazsın.
Hoş gördüm, reel sebeplerim nedeniyle pek uğrayamıyorum ama buralardayım vakit buldukça.Ne yazık ki aynen öyle Umut. Uzun bir aradan sonra hoş geldin, umarım iyisindir; selamlar.
O vakit ne yapıyoruz, buralarda olmaya devam ediyoruz. Değil mi?buralardayım vakit buldukça.![]()
Evet.O vakit ne yapıyoruz, buralarda olmaya devam ediyoruz. Değil mi?![]()
yeni bir bilgisayar istiyorumO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Bi ekleme yapayım işe yarar bölüm okuyun yoksa benim gibi 6 yıl okul okur gider yine komi olursunuz.Okuyun gençler okuyun okumaktan zarar gelmez.