- Reaksiyon puanı
- 1,459
Hep bulgarların işi yolluyorlar soğuğu bize.Çok soğuk o taraf, sanki merkez farklı. Ancak merkez biraz daha sıcak şuan sanırım..![]()
Hep bulgarların işi yolluyorlar soğuğu bize.Çok soğuk o taraf, sanki merkez farklı. Ancak merkez biraz daha sıcak şuan sanırım..![]()
Bu akşam ihtimallere bakıldığında kar yağacağı söyleniyor, ancak havanın güneşli olması biraz bu tahminleri çürütüyor gibi..Hep bulgarların işi yolluyorlar soğuğu bize.
Daha eski Hüseyin var! Eheuheuh.O eski Hüseyin yok artık!
Sonrasında temiz bir sistem görüntüsü ya da yedekNe demiştim yeni yıla formatla girilir temiz bir yıl olsun diye![]()
Zam dedi alın içeri.%75 zammınızı severim ama.?
Ekli dosyayı görüntüle 84339
Gel gel Silivri harbiden soğukSoğuğu havaları severim?
Ekli dosyayı görüntüle 84352
Hayırlı olsun Death. Güle güle kullan.Kendime sipariş ettiğim telefon elime çok kısa bir sürede elime ulaştı.
Meizu 16th tamda bana göreymiş.![]()
Teşekkür ederim. 2200 TL'ye harika bir cihaz.Hayırlı olsun Death. Güle güle kullan.![]()
Snapdragon 845 var, 1080 2160amoled ekran var, ois var, ekran içi parmak izi var ama fiyatı neden bu kadar uygun?Teşekkür ederim. 2200 TL'ye harika bir cihaz.![]()
NFC ve kızıl ötesi yok. Türkiye'de resmi satış mağazaları yok. Teknik servis işine genpa ve kvk bakıyor. Firma da pazara rekabetçi yaklaştığından telefonun fiyatı ucuz fakat şuan stok sıkıntısı var.Snapdragon 845 var, 1080 2160amoled ekran var, ois var, ekran içi parmak izi var ama fiyatı neden bu kadar uygun?
Ben de araştırıyorum da yavaştan merak ettim.
Ya her türlü uzak doğu firmasına güvendim ama meizuya ısınamadım bir türlü LGnin az bilineni gibi geliyor banaSnapdragon 845 var, 1080 2160amoled ekran var, ois var, ekran içi parmak izi var ama fiyatı neden bu kadar uygun?
Ben de araştırıyorum da yavaştan merak ettim.