Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Sinirlenip üzülmediğim bir güne hasret kaldım.

Bir masaj yapanım olsaydı iyiydi. Millet birşey istediğinde yapmayınca çemkirirler. Ama benim en küçük isteğimi takmazken hiç utanmıyorlar.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yerli otomobiller çok gösterişli olmuş. Özellikle elektrikli ve yenilikçi özellikleri barındırması şaşırttı. Bu demek oluyor ki fiyatı fazlasıyla pahalı olacak.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
MechWarrior 5 den vazgecçtim inceleme videosunda 11 gb ramden yiyordu

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Yerli otomobiller çok gösterişli olmuş. Özellikle elektrikli ve yenilikçi özellikleri barındırması şaşırttı. Bu demek oluyor ki fiyatı fazlasıyla pahalı olacak.
Olmayacak. Vergi koymayacaklarmış. Maksimum 250.000 olur.

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
O sözlerini bozacaklarını düşünüyorum. Vergi ödemediğimiz hiçbir ürün yok. Ayrıca projenin bir sürü ortağı var olduğundan her türlü üretim bedeli oldukça pahalıya patlıyor.
Kendi arabaları satılsın diye olabilir bu neyi var? İyi ki diyorsun her şeye vergi ödüyoruz ne kaybedebilir ki? Paralar dışarı çıkmamış oluyor üstelik.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,357
5bf3ea8a0f254310308cd912.jpg
:);)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Noel Baba adam olsa zaten camdan yada bacadan girmez değil mi? Selam olsun Keşan'a..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kafama takılan bir konu var.
Youtubeda 2 bin 3 bin aboneli kanalların ilk videolarına bakıyorum hep telefonlarla başlamışlar hani cihazlar ucuz cihaz değil. Az önce bir kanala baktım GM9 Pro ve Honor 8X(bunları nerden aldığını anladım) fakat oradan XR oradan başka cihazlar.

Gerçekten merak ediyorum insanla bu cihazları nasıl temin edebiliyor. Hani youtube kanal geliri ile desem o kadar hızlı para kazanmalarının imkanı yok. XR bu boru mu?

Birinden ödünç temin ediyor desem nasıl olacak o iş diyorum.

Şu işi bir de ben çözebilsem.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Çok sıkıldım.
Bende ama acaba biz de mi diyet yapsak diyorum zaman zaman.Zaten herşeyden sıkıldık zaten pek bi beklentimiz de kalmadı dopamin diyetini uygulasak mı acaba diyorum bir şansta buna mı versek evet zor bir diyet ama denemeye değer diye düşünüyorum ama bir türlü harekete geçemedim.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bende ama acaba biz de mi diyet yapsak diyorum zaman zaman.Zaten herşeyden sıkıldık zaten pek bi beklentimiz de kalmadı dopamin diyetini uygulasak mı acaba diyorum bir şansta buna mı versek evet zor bir diyet ama denemeye değer diye düşünüyorum ama bir türlü harekete geçemedim.

Dopamin diyeti mi:) Uygulamıyor muyuz zaten yeterince? Bence uyguluyoruz fazlası zarar...

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Bütün bağımlılıkları bırakmak kolay yoldan keyif veren herşeyi bırakmak.Şunu hergün yapmasam olmaz dediğimiz şeyleri yapmamak yapsak bile gittikçe süresini azaltmak.Mesela günde 3 4 saat müzik dinlemeden duramıyorsak günde 1 saate düşürmek vede yaptığımız şeyleri keyfi değil ihtiyaç doğrultusunda yapmak.2 3 ay bunu başarabilirsek vücudun kimyası düzeliyormuş diye okudum ama hiç deneyemedim açıkçası.
Vala iyiymiş ya bi denemek lazım bunu :D biraz araştırayım barim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinirli insanlardan NEFRET ediyorum.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bütün bağımlılıkları bırakmak kolay yoldan keyif veren herşeyi bırakmak.Şunu hergün yapmasam olmaz dediğimiz şeyleri yapmamak yapsak bile gittikçe süresini azaltmak.Mesela günde 3 4 saat müzik dinlemeden duramıyorsak günde 1 saate düşürmek vede yaptığımız şeyleri keyfi değil ihtiyaç doğrultusunda yapmak.2 3 ay bunu başarabilirsek vücudun kimyası düzeliyormuş diye okudum ama hiç deneyemedim açıkçası.
Mastürbasyon yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...