Waddler
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 612
tamam tablette free kullanabiliyoruz okey de, tabletim yok
telefonda da reklam dinleyip kanser olamam hiç 

Reklamlari kötükötü değil ki...tamam tablette free kullanabiliyoruz okey de, tabletim yoktelefonda da reklam dinleyip kanser olamam hiç
![]()
Bilgisayarda kullanıyordum.Free kullan tablette kullan o zaman reklamlar disinda pro ile ayni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 81044Ekli dosyayı görüntüle 81046
Aile faturasına da yansıtırlar.Neyyy? Harbi bireysel üyeliği 18 yapmışlar.
Benim aile üyeliğimde faturam 21TL hala. En az 4 yıldır kullanıyorum aile üyeliğine zam gelirse GG diyeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 81047
GG= Güle güle yani?GG ne?
Ekli dosyayı görüntüle 81048
Beş kuruş vermiyorum tablette istediğimi çaliyorum....
Yt var ayrica...Ekli dosyayı görüntüle 81049
Apple müzik zaten 6,99TL. Aile hesap için4,5 TL birde o kadar insanla her ay uğraşmaya değmeyecek gibi.Bilgisayarda kullanıyordum.
Aile faturasına da yansıtırlar.
nası yok her yer oyun yahuSistemi aldım oynayacak oyun yok![]()
Metro Exodus, Witcher 3 gibi herkesin beğendiği oyunları beğenemiyorum farklı bir oyun zevkim var.nası yok her yer oyun yahu![]()
aynı mevzu bende de var aslında witcher 3 felan hiç oynamadım Lol oynarım bazen stranded deep oynarım ara sıra crysis 3 oynarım bitirdiğim haldeMetro Exodus, Witcher 3 gibi herkesin beğendiği oyunları beğenemiyorum farklı bir oyun zevkim var.Zevk aldığım oyunlar R6, LoL, MB Warband ama bunlarda sıkmaya başladı.
CO:OP/Survival tarzı oyunlar oynayacak arkadaşın varsa çok zevkli The Forest'i 100 saate yakın oynadım arkadaşımla halada oynarım. Dying Light indirime düşmüş Dlc ile birlikte 30TL almayı düşünüyorum.aynı mevzu bende de var aslında witcher 3 felan hiç oynamadım Lol oynarım bazen stranded deep oynarım ara sıra crysis 3 oynarım bitirdiğim halde
bak şuan düşündürdün he, ne oynıcaz biz?
The forest'i bi ben oynamadım galiba, survıval/co-op severim aslında ama pek arkadaşım yok oynayacak. herkes LolCO:OP/Survival tarzı oyunlar oynayacak arkadaşın varsa çok zevkli The Forest'i 100 saate yakın oynadım arkadaşımla halada oynarım. Dying Light indirime düşmüş Dlc ile birlikte 30TL almayı düşünüyorum.
Tomb raider serisini tavsiye ederim. Tomb raider'i bitirdim. Harikaydı. Bir sonraki seriye başlayacağım.Metro Exodus, Witcher 3 gibi herkesin beğendiği oyunları beğenemiyorum farklı bir oyun zevkim var.Zevk aldığım oyunlar R6, LoL, MB Warband ama bunlarda sıkmaya başladı.
İyiyim, sen nasılsın bakalım?Mrb mrb nasılsınız gençler abiler ablalar
25lik paket kullanan bir Dh kullanıcısına 800 veriyordu bir ara.Turkcell'de hata oldu sanırım. 25 lik paket kullanıyorum
![]()
Affetmem bu hatayı.
Ekli dosyayı görüntüle 81553
Turbo tuşu aktif olmuştur...Turkcell'de hata oldu sanırım. 25 lik paket kullanıyorum
![]()
Affetmem bu hatayı.
Ekli dosyayı görüntüle 81553
Turbo almıyoruz biz.Turbo tuşu aktif olmuştur...
Var ama belki sistem bastin diye algiladi....Turbo almıyoruz biz.
Fatura normal. Alım yok. Modemden kaynaklanıyor bence. Eski modemde daha çok oluyordu bu durum.Var ama belki sistem bastin diye algiladi....
Bizim denyo huawei hg253s turbo butonuna fransiz kaliyordu aylarca...Fatura normal. Alım yok. Modemden kaynaklanıyor bence. Eski modemde daha çok oluyordu bu durum.