• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Free kullan tablette kullan o zaman reklamlar disinda pro ile ayni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 81044Ekli dosyayı görüntüle 81046
Bilgisayarda kullanıyordum.
Neyyy? Harbi bireysel üyeliği 18 yapmışlar.
Benim aile üyeliğimde faturam 21TL hala. En az 4 yıldır kullanıyorum aile üyeliğine zam gelirse GG diyeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 81047
Aile faturasına da yansıtırlar.

GG ne?
Ekli dosyayı görüntüle 81048
Beş kuruş vermiyorum tablette istediğimi çaliyorum....
Yt var ayrica...Ekli dosyayı görüntüle 81049
GG= Güle güle yani?

Bilgisayarda kullanıyordum.

Aile faturasına da yansıtırlar.
Apple müzik zaten 6,99TL. Aile hesap için4,5 TL birde o kadar insanla her ay uğraşmaya değmeyecek gibi.

Anlık.682B879D-6377-4E54-9F03-AB60B8754633.jpeg

Son düzenleme:
Metro Exodus, Witcher 3 gibi herkesin beğendiği oyunları beğenemiyorum farklı bir oyun zevkim var. :D Zevk aldığım oyunlar R6, LoL, MB Warband ama bunlarda sıkmaya başladı.
aynı mevzu bende de var aslında witcher 3 felan hiç oynamadım Lol oynarım bazen stranded deep oynarım ara sıra crysis 3 oynarım bitirdiğim halde :D

bak şuan düşündürdün he, ne oynıcaz biz?

aynı mevzu bende de var aslında witcher 3 felan hiç oynamadım Lol oynarım bazen stranded deep oynarım ara sıra crysis 3 oynarım bitirdiğim halde :D

bak şuan düşündürdün he, ne oynıcaz biz?
CO:OP/Survival tarzı oyunlar oynayacak arkadaşın varsa çok zevkli The Forest'i 100 saate yakın oynadım arkadaşımla halada oynarım. Dying Light indirime düşmüş Dlc ile birlikte 30TL almayı düşünüyorum.

CO:OP/Survival tarzı oyunlar oynayacak arkadaşın varsa çok zevkli The Forest'i 100 saate yakın oynadım arkadaşımla halada oynarım. Dying Light indirime düşmüş Dlc ile birlikte 30TL almayı düşünüyorum.
The forest'i bi ben oynamadım galiba, survıval/co-op severim aslında ama pek arkadaşım yok oynayacak. herkes Lol :(

Dostlar ben şuan ki tasarımdan önce olan forum tasarımındaki arkadaşlarımı ve attığım PM'lere ulaşmak istiyorum, ulaşabilir miyim?

Metro Exodus, Witcher 3 gibi herkesin beğendiği oyunları beğenemiyorum farklı bir oyun zevkim var. :D Zevk aldığım oyunlar R6, LoL, MB Warband ama bunlarda sıkmaya başladı.
Tomb raider serisini tavsiye ederim. Tomb raider'i bitirdim. Harikaydı. Bir sonraki seriye başlayacağım. :D
Tabi ben indirimdeyken satın almıştım.

Aşırı tembelim o kadar kendime kızıyorum hayıflanıyorum her gün aynı şeyleri tekrarlıyorum

Is it just me, or is it getting crazier out there?’

Senin o sanayi ustasını küçümseyerek, "Ben aracımı yetkili serviste yaptırırım." dediğin yerde eğer merak ediyorsan söyleyeyim. Yetkili serviste de ustalar yapacak aracını, robotlar yok orada.

İnsanlık olarak ne zaman esnafı dışlar ve küçültür olduk?

Logitech G102 Prodigy'e kavhe döktüm kuruttum ışıkları sönük yanıoyr çalışmıyordu. Sağa sola sallayınca ışıklar tam yanyyıyor çalışıyor sonra tekrar sönük yanıp çalışmıyordu. Söktüm, çeşmede yıkadım, saç kurutma makinesi ile 3-4 dakika en fazla kurttum taktım şuan çalışıyor. Başına gelenlere duyrulur. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Turkcell'de hata oldu sanırım. 25 lik paket kullanıyorum :D
8757260381.png

Affetmem bu hatayı.
F30687F2-B9C0-41B2-94CF-B65D6A84EAF0.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri