- Reaksiyon puanı
- 3,902
Huzur, cep telefonuna bağlı kalmadan da yaşayabilmek. Haydi cep telefonlarımızı üç gün kapatalım ve evde bırakalım.
Çıkarken evde unutmuşum demiyorsun da, hadi bırakalım.Huzur, cep telefonuna bağlı kalmadan da yaşayabilmek. Haydi cep telefonlarımızı üç gün kapatalım ve evde bırakalım.
?Ülkecek Allah belamızı vermiş olabilir...
Gözlerinden kaçırmışlardır kusura bakmayın bir daha onay vermezler.Sayın moderatörlerimizden ricam Enginmurat beyefendiyi tekrar foruma davet etmeleridir.
Not: bu bir online protestodur. Sayın Enginmurat davet edilmezse bu şekilde bu tarz protestolar devam edecektir.
Arkadaşlar bu” ÆSir” denen şahıs hiçbir sebep yokken “Enginmurat” beyefendiyi engellemiştir. Ama Enginmurat hiçbir zaman kimseye kötülük yapmamış, her zaman kendi halinde bir beyefendi idi. Evet biraz fazla soru sorabilir ama o meraklı bir kardeşimizdi. Bunu niye yazıyorsun diye soranlara.. çünku Enginmurat beyefendi rica etmiştir bana. Ama isterseniz benide engelleyin. Onun tek istediği sadece Hakkı Alkanla görüşmekti. Forum hakkında önerilerde bulunacaktu. Moderatör lerimizden ricam sn. Enginmurat'tan özür dileyip onu yine foruma davet etmeleridir. Enginmurat yaşını başını almış bir beyefendidir. Bazen ne yaptığını bilmez. Ama yüreğinde zerre kötülük olmayan kardeşimizdir. Enginmurat beyefendiyi shiftdelete forumunda seven çok kişi yoktu, biliyorum ama sn. Enginmurat bunca mesaj yazıp banlanması bana sorarsanız haksızlıktır. Enginmurat kullanıcısı nasıl biri derseniz, cevaplayayım:
O teknolojiye meraklı bir dostumdur. Evet bunu paylaşacağım çoğu yorumun altinda, herkes okusun diye. Evet arkadaşlar sn Enginmurat la bizzat görüştüm ve dedi ki:
“eğer bir suçum varsa özür dilerim”
Sayın moderatörlerimizden ricam Enginmurat beyefendiyi tekrar foruma davet etmeleridir.
Not: bu bir online protestodur. Sayın Enginmurat davet edilmezse bu şekilde bu tarz protestolar devam edecektir.
Benzerini ben yaşıyorum reis. Elimdeki hdd'si ölmüş, klavyesini parçaladığık notebook'umu yeniden hayats döndüresim geliyor ama boşa masrafa girmeyeyim diye vazgeçiyorum yoksa çoktan bir SSD kullanacak ve içinde jet gibi bir Windows 8.1 olacaktı, 10 değil çünkü tek çekirdekli amd işlemci + 2 gb DDR2 ramli sisteme 10 gitmez SSD de olsa.Klavyem bozuk diye laptopu açasım gelmiyor.
Ne zamandır kablosuz klavye+mouse set alacagım diyorum ama hala almadım. Usengeçlikten ote bir şey bu. ?
Free kullan tablette kullan o zaman reklamlar disinda pro ile ayni.Spotify premium 18TL olmuş. Artık YouTube'a geçmenin kesin vakti geldi.
Neyyy? Harbi bireysel üyeliği 18 yapmışlar.Spotify premium 18TL olmuş. Artık YouTube'a geçmenin kesin vakti geldi.