AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,173
Adam akıllı Türkçe müzik bulamayan daha doğrusu çok seçici davranan biri olarak bu 11 parçayı ölmeden dinlediğim için mutluyum...
Kafası güzelken yaptığı şeylerden en olaysız olanıydı bence müziği bırakmak. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra tedavi oldu. Şuan müzikle tekrar ilgileniyor. Hatta cumartesi günü Almanya da konseri var Şebnem Ferah ile.@Administraktör o adam müziği bırakmamışmıydı yaa kafası güzelken..
Adam akıllı Türkçe müzik bulamayan daha doğrusu çok seçici davranan biri olarak bu 11 parçayı ölmeden dinlediğim için mutluyum...
Eğer aynı albümden bahsediyorsak çok sık dinlediğim bir albüm ancak eğlenceli kategorisinde değerlendirilebilir mi bilemiyorum.bülent ortaçgil ile olan albümü de çok güzel ve eğlenceli. Bir konser albümü yamulmuyorsam 2004 yılındaki.
Eğer aynı albümden bahsediyorsak çok sık dinlediğim bir albüm ancak eğlenceli kategorisinde değerlendirilebilir mi bilemiyorum.
O zaman tüm mesele bakış açısı ile alakalıTeoman'ın , Ortaçgil'in eylül akşamı şarkısını bir konserde çok sevdiğini ballandıra ballandıra anlattıktan sonra şarkıyı yanlış söylediğini falan anlatıyor. Medley'ler ikilinin konuşmaları falan eğlenceli geliyor hep bana ?
Eleştirenin kim olduğunda önemli bence. Yadeyse her gün Fox yada TV8 e çıkıp saatlerce ünlüleri eleştirenlerede eleştirmen deniyor.Eleştirilmek iyi birşey, unutulmamalı.
Magazin bu ülkenin kanserlerinden biridir.Eleştirenin kim olduğunda önemli bence. Yadeyse her gün Fox yada TV8 e çıkıp saatlerce ünlüleri eleştirenlerede eleştirmen deniyor.
Neden sileceksiniz ki? Sizden sonrakinin işine yarar.Ben de oyun geliştirmeyi bıraktım ama oyun konularımı sildiremedim.![]()
Neden sileceksiniz ki? Sizden sonrakinin işine yarar.
Ben geçen sene Turkcell'den 50GB'lık AKKli paket kullandım arkadaşlara dedim ortak girelim yanaşmadılar. Son 3 ay sınırsız oldu devletin akk kaldırma meselesi yüzünden tertemiz kullandım 250 mpbs sınırsız interneti.Turkcell superbox alın arkadaşlarınızla beraber 4 kişi alsa kafa rahat
Kotalı 4.5G paketleri ve sınırsız 4.5G paketi vardı kotalılar bu fiyatlara yakında sınırısz olan 279 TL idi. Bu kaldırıldı. Sonra 10 mpbs sınırsız getirildi sonra 20 mpbs sınırsız getirilidi. 20 mpbs 10 mpbs fiyatıan düşürüldü sonra 10 mpbs fiyatı düştü sonra da 20 mpbs fiyatı arttı diye hatırlıyorum.İndirme/Yükleme hızları biraz düşük ve biraz da pahalı gibi. Nakil derdinin olmaması güzel yalnız. Alternatifler arasında düşünülebilir.
diyor, acaba önceden bu şekilde miydi?Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
Var mı başka alternatifi? Yurttaki internet 0.1 mpbs bile değil. Bildiğin yok.137tl ye superbox 10bps hız sunmuyor mu? Bana baya kazık geldi.
Yazılımcı değilim ancak bazen indirilenilecek basit bir şeyin kaynak kodları onlarca GB tutabiliyot. Mesela Android kernel ı üzerine çalışma yapacak birinin en az 30gb indirme yapması gerekir. Bunun dışında eğitim artık yavaş yavaş interaktifliğe doğru kaymaya başladı. Udemy üzerinden yada başka platformlarda ek kurs alıyor pek çok öğrenci.Çok özür dilerim ama kyk'ya getirsinler sınır. Devlet yurdu ve ihtiyacı olanlar gitsin. Trilyonerin çocuğu gitsin özel yurduna.
O yaştaki çocuğun dizilerle, filmlerle vakit geçirmesi mantıksız. Hafta sonu kota kaldırılabilir. Kabul edin cüzzi rakamlarda yurtta oturuyorsunuz ve TR için sıkıntıya bant genişliği problemine yol açıyorsanız kaldırılsın. Zaten eğitim sistemi ezberle geç mantığındayken, bunca yolunu değiştirebilecek seçenek varken bence öğrencinin tek düşündüğü hız olmamalı.
Hangi bölüm internet hızına ihtiyaç duyar yada böyle sorayım ? Yazılımcı olsanız bile max indireceğiniz dosya 3 gb'dır.
Sanane benim kyk İnterneti ile ne yapacağımdan sanane. SANANE? SA NA NE?Çok özür dilerim ama kyk'ya getirsinler sınır. Devlet yurdu ve ihtiyacı olanlar gitsin. Trilyonerin çocuğu gitsin özel yurduna.
O yaştaki çocuğun dizilerle, filmlerle vakit geçirmesi mantıksız. Hafta sonu kota kaldırılabilir. Kabul edin cüzzi rakamlarda yurtta oturuyorsunuz ve TR için sıkıntıya bant genişliği problemine yol açıyorsanız kaldırılsın. Zaten eğitim sistemi ezberle geç mantığındayken, bunca yolunu değiştirebilecek seçenek varken bence öğrencinin tek düşündüğü hız olmamalı.
Hangi bölüm internet hızına ihtiyaç duyar yada böyle sorayım ? Yazılımcı olsanız bile max indireceğiniz dosya 3 gb'dır.
Farklı bir bakış açısı tabi.Çok özür dilerim ama kyk'ya getirsinler sınır. Devlet yurdu ve ihtiyacı olanlar gitsin. Trilyonerin çocuğu gitsin özel yurduna.