- Reaksiyon puanı
- 5,454
31378.58 $ yapmayı da başardım sonunda 

Son düzenleyen moderatör:
Kim dinlemiyor?Kıraç neden artık dinlenmiyor?
Annem izliyor. Sesi geldi uyuz oldum yine.İzlenecek başka kanallar varken neden ısrarla gelin evi?
DMAX, TLC, TRT 2, TRT BELGESEL
Veya yeni haber kanallarında tur atılabilir.
Usman kim beyaOsmanın bana şakasına takılırken abartmasını sevmiyorum.
ojbulduk naparsın beaUsman kim beya
Ojgeldin
Lea valaa 2 ay girmedim. Ama şimdi geri döndüm sadıç.ula usain haçen
sen nerelerdeydun uşağum.
Aylardır görmediğim @colite gelmiş. Birkaç mesajlığına dilbilgisi de olmayıversin.Lütfen dilbilgisi kurallarını katletmeden yazalım!?
(Noktalamayı katledebilirsiniz...)...
aynen öyle zaten öyle takılmak için geliyorum ara ara yardım ediyorum.Aylardır görmediğim @colite gelmiş. Birkaç mesajlığına dilbilgisi de olmayıversin.
Yoksa dikkat ederim zaten bilirsiniz.
Hoşgeldiniz... Bence siz ve usain in moderatörlüğü foruma yakışır. Adaylık mı koysanız neaynen öyle zaten öyle takılmak için geliyorum ara ara yardım ediyorum.
Bu sene de milli eğitim de staja gidiyorum![]()
1 sene sonra neden olmasın?Hoşgeldiniz... Bence siz ve usain in moderatörlüğü foruma yakışır. Adaylık mı koysanız ne![]()
Forumumuz bilgi peşinde koşanlardan ziyade yardım peşinde koşanlardan oluşuyor. Zamanında bende vakit ayıramıyorum diye modluğu daha doğru düzgün başlamadan bırakmıştım ancak şunu anladım ki forumun ek konuya ihtiyacı yok.1 sene sonra neden olmasın?
Kendimi fazla kaptırıyorum. Foruma ayıracağım fazladan vakti hayatımdan çalmak istemiyorum.
Ama güvendiğiniz için, böyle düşündüğünüz için teşekkür ederim. Seneye hep beraber yapalım inşallah.
Mağazadan çıkmadan her yerini kontrol ederim.Mağazan bir ürün alıp eve geldiğinizde bozuk yerlerini fark etmek çok sinir bozucu. ☹