MrDiablo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bende genelde ederim ama bazı yerler gözümden kaçar o yerleri de eve geldiğimde görürüm.Mağazadan çıkmadan her yerini kontrol ederim.
Bende genelde ederim ama bazı yerler gözümden kaçar o yerleri de eve geldiğimde görürüm.Mağazadan çıkmadan her yerini kontrol ederim.
Bir şey demeyinBana mesaj yazın o zaman, ne diyeyim..![]()
buna bak:Bu konu biraz tartışılsın az sonra Led Zeppelin, Orhan Gencebaydan etkilenmiş midir diye sorarak mağranın dibine vuracağım.
Aslında bu sorunun cevabi belli ancak forumun çoğunluğu ne bileyim simge aleyna tilki yada toygar ışıklı tarzı bana göre hiçbir müzik değeri olmayan ve gelecek kuşaklara aktarılasına imkan vermediğim şeyler dinliyorlar.
Klasikleşmiş sahsiyetlerde hayır vardır diyerek bundan sonra daha sık yapacağım bu paylaşımları.
Alırım bi demli çay ?Semavere çay koydum içecek var mı?![]()
kardeşim çay için tşk ederim,inşaatçı adamız biz çayı su bardağında içeriz,(ben şekersiz içerim 10 yıldır)Semavere çay koydum içecek var mı?![]()
afiyet olsun murat abi ?Benim çay hazır balkona kaçar ben
Nasıl geldi nasıl bitti anlayamadım. Zaman çok hızlı akıyor.
Nasıl geldi nasıl bitti anlayamadım. Zaman çok hızlı akıyor.
çocukken hep şöyle söylerlerdiSarsıcı olan şu ki, bu Ramazan gibi 11 ay geçiyor. Onların da nasıl geçtiğini anlamıyoruz ancak, başı veya sonu önemli değilse önemsemiyoruz. Ramazan değil, ay değil, ömür bitiyor.