Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
5,171
Mağazalardan haftalık alışveriş ve giyinme ihtiyaçları dışında alışveriş yapmıyorum. E-ticaret siteleri yarı fiyatına.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
72078

364 gün önce 1803'e yükseltmişim.
Bugün de 1903 bakalım. İnşallah pişman olmam. :)
72079

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
72095

Çok yavaş ilerliyor.
Bu fotoğraf 22 dakika öncesinden. Şu an %7 ?

TedRED

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Matematikten 6 alıp aileme 20 aldığımı soyledim.Hic yoktan iyidir herhalde :/

Reaksiyon puanı
5,171
Bu konu biraz tartışılsın az sonra Led Zeppelin, Orhan Gencebaydan etkilenmiş midir diye sorarak mağranın dibine vuracağım.

Aslında bu sorunun cevabi belli ancak forumun çoğunluğu ne bileyim simge aleyna tilki yada toygar ışıklı tarzı bana göre hiçbir müzik değeri olmayan ve gelecek kuşaklara aktarılasına imkan vermediğim şeyler dinliyorlar.

Klasikleşmiş sahsiyetlerde hayır vardır diyerek bundan sonra daha sık yapacağım bu paylaşımları.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bu konu biraz tartışılsın az sonra Led Zeppelin, Orhan Gencebaydan etkilenmiş midir diye sorarak mağranın dibine vuracağım.

Aslında bu sorunun cevabi belli ancak forumun çoğunluğu ne bileyim simge aleyna tilki yada toygar ışıklı tarzı bana göre hiçbir müzik değeri olmayan ve gelecek kuşaklara aktarılasına imkan vermediğim şeyler dinliyorlar.

Klasikleşmiş sahsiyetlerde hayır vardır diyerek bundan sonra daha sık yapacağım bu paylaşımları.
buna bak:

Reaksiyon puanı
5,171
Arkadaşlar var mı sizinde akrabalarınızda bulunan ortak özellikler? Açıkcası bizde anne tarafında üç kuşak ve öncesinde bolca akraba evliliği olduğundan herkes birbirine benziyor. Genelde yeğenler dayıya benzerken kardeşler birbirine pek benzemiyor. Zaten anne tarafında(kan bağı bulunanlar arasında) iki farklı tip var. Biri ince telli sarışın diğeri ise kıvırcık koyu kahverengi. Bu düzeni sanırım bir tek ben bozuyorum. Karakter olaraksa annemin dedesi, annemin annesi, ve ben çok benzeriz. Bayram önü konuşalım hadi var mı sizinde geçmişten bu güne akrabalarınızın taşıdığı ortak özellikler...

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Aynaya baktığımda kendimi görmek istemiyorum ve iğreniyorum. Tek bir arkadaşım ya da benden hoşlanan bir kız olmadı bu zamana kadar. Çirkin olmak, tüm sorunlarımın tek kaynağı. Aynı anda hem çirkin hem de fakir olmak gerçekten berbat. Bazıları bunun kişiliğimle alakası olduğunu söyleyebilir, ama gerçekten değil. Çirkinlik gerçekten insanları yalnızlığa itiyor. Çirkinlik insanları popüler kültürün düşmanı olmaya zorluyor. Bu durumun temel nedeni, popüler kültürün ilgi alanı alanları yaratmasıdır. Ancak çirkin bir birey zaten bu ilgi kavramından yoksun. Çirkin olmak sadece bir olasılık bu dünyada. Dünyanın adaletsizliğini en keskin haliyle hissetmenize sebep oluyor. Dünya çok adaletsiz bir yer ve bu dünyanın yüküne katlanamıyorum.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Sarsıcı olan şu ki, bu Ramazan gibi 11 ay geçiyor. Onların da nasıl geçtiğini anlamıyoruz ancak, başı veya sonu önemli değilse önemsemiyoruz. Ramazan değil, ay değil, ömür bitiyor.
çocukken hep şöyle söylerlerdi
gün gelecek yıllar ay gibi,aylar hafta gibi,haftalar gün gibi,günlerde saat gibi,sonra eklerlerdi, kıyamet alametleri bunlar.

her kes iş güç derdinde,teknoloji ilerlemeye ,insanlar gerilemeye ,beyinlerimiz maddi düşünceye hapsolmaya başladı,her kesin elinde cep telefonu,(bir elimde cımbız,bir elimde ayna (sefam olsun şarkısı)) misali,ay sonu maaşı alsak,borç harç,elektrik, su ,doğal gaz ödemeleri,nereye gidebiliriz derdi falan filan,dünya telaşı.

Vakit nasıl geçmesin,ömür nasıl tükenmesin ,bunları düşünürken:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...