Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
birileri Lada Samara elektrikliye dönüşüm konusuaçar belki...
Verimsiz olacağından mütevellit hiç denenmemiş galiba. Jaguar I-PACE bile verimsiz Tesla'ya göre. Sahte ön ızgara'dan vazgeçemediler.
Siz bulabilirseniz açın veya bana yapanı gösterin ben de açarım. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Verimsiz olacağından mütevellit hiç denenmemiş galiba. Jaguar I-PACE bile verimsiz Tesla'ya göre. Sahte ön ızgara'dan vazgeçemediler.
Siz bulabilirseniz açın veya bana yapanı gösterin ben de açarım. :)
yanlış verimli olur Jaguar I-PACE verimli ki.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
motor sürücüleri de motorlarda ısınıyor havaya ihtiyacı var.
Sistem içten yanmalılardaki gibi değil diye biliyorum. Ön ızgaranın orada bagaj var zaten. Motorlar direkt tekerlere bağlı. Tekerlerin arasında oluyor. 2 tane oluyor 4 çeker modellerde de. Transfer kutusu falan yok. Torku direkt tekerlere veriyor.
Batarya ısınıyor genelde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Sistem içten yanmalılardaki gibi değil diye biliyorum. Ön ızgaranın orada bagaj var zaten. Motorlar direkt tekerlere bağlı. Tekerlerin arasında oluyor. 2 tane oluyor 4 çeker modellerde de. Transfer kutusu falan yok. Torku direkt tekerlere veriyor.
Batarya ısınıyor genelde.
elektrik motorunun torku doğrusal her devirde aynı tork veriyor geçmişte çamaşır makinasıyla kolunu kıranlar olmuş bu nedenle torna makinasının aynasına kapılanlar falan filan elektrik motorunun torku benzin,dizel'den iyi ve soğutma önemli...

Reaksiyon puanı
5,171
@Usain inan en kral zamanda mod oldun. Bundan 7 8 ay önce kısa bir süre mod adaylığı denediğimde forumda çinliler vardı. Her gün uyandığımızda 10 dk onlarla uğraşırdık. Hatta bir keresinde hiç unutmuyorum. Smodlardan biri kızmıştı bize çinlilerin konusunu çöp konulara(silinen konuların gittiği yere) taşıyorsunuz sonra aradığımız çöp mesajı dahi bulamıyoruz diye. Ama harbidende öyleydi. Belki 100 sayfaya yakın silinen çinli mesajları vardı.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kullandıkları dil geleneksel bir çinceydi. Dolayısı ile google ile pek çok kere yazdıklarını çevirmeye çalıssamda dil algılqnamadı sorunu ile karşilaştim. İnsan en azından translate ile Türkçeye çevirip paylaşır...
Google Translate, daha ingilizce cümleleri bile doğru düzgün çeviremiyor. İnat edip kırk kere kelime ekleyip çıkartıyorum. Zar zor anlaşılır bir cümle kurabiliyorken, Çinceyi nasıl düzgün çevirsin ki. :D
Amaçları bir iki şey yazıp random atarak adlarını duyurup forumun postlarını kirletmek.

Reaksiyon puanı
5,171
Google Translate, daha ingilizce cümleleri bile doğru düzgün çeviremiyor. İnat edip kırk kere kelime ekleyip çıkartıyorum. Zar zor anlaşılır bir cümle kurabiliyorken, Çinceyi nasıl düzgün çevirsin ki. :D
Amaçları bir iki şey yazıp random atarak adlarını duyurup forumun postlarını kirletmek.

Amaçları forumun post kısmını kirletmekse başarılı oldular ancak reklam konusunda.... Hiç sanmıyorum:D

factor60

Asistan
Reaksiyon puanı
79
söylemek istediklerimi söylesem kesinlikle küfürden ban yerim kardeşler

Reaksiyon puanı
5,171
Söyle rahatla bölümüne yazılan klişe sözler ne zaman tükenecek???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darılıyorum ama... İkidir hiçbir kötü niyet beslemeden açtığım konular sevdiğim isnanlar tarafından kitleniyor...

Açtığım konuların alternatiflerinden forumda fazlası ile bulunması ise darılmakta haklı olduğumu söyletiyor.

Son düzenleme:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
4.000 Bin tl Gss borcum varmış üstelik hiç hastaneye gitmediğim halde.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Söyle rahatla bölümüne yazılan klişe sözler ne zaman tükenecek???

Darılıyorum ama... İkidir hiçbir kötü niyet beslemeden açtığım konular sevdiğim isnanlar tarafından kitleniyor...

Açtığım konuların alternatiflerinden forumda fazlası ile bulunması ise darılmakta haklı olduğumu söyletiyor.
Sen darılma insanlarımızın tutumu yüzünden kapatıyoruz biliyorsun açık bıraksam birbirlerine demediklerini bırakmayacaklar tecrübe ile de sabittir.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Biraz fazla mı tedbirlisiniz sanki? Denetim ile açık olabilir bence bazıları.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
4.000 Bin tl Gss borcum varmış üstelik hiç hastaneye gitmediğim halde.
öpecem dilli olarak diyor sgk...
72510

yalnız değilsin...

Reaksiyon puanı
5,171
Sen darılma insanlarımızın tutumu yüzünden kapatıyoruz biliyorsun açık bıraksam birbirlerine demediklerini bırakmayacaklar tecrübe ile de sabittir.
En azından konuyu kitlemek yerine silseniz geçmişim olabilidğince temiz durmaz mı? Lütfen bana forum kurallari demeyin kimsenin niye konuyu sildin diyebileceği mesajlari yok bu konularda.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
En azından konuyu kitlemek yerine silseniz geçmişim olabilidğince temiz durmaz mı? Lütfen bana forum kurallari demeyin kimsenin niye konuyu sildin diyebileceği mesajlari yok bu konularda.
Genel olarak kilitlemek daha uygun neden dersen misal en son konun haber niteliği taşıyor o açıdan kalmasında sıkıntı yok ama gelecek cevaplar sıkıntılı olabilir o yüzden kilitledim ama bazen öyle mesajlar atıyorlarki hakaret olsun kücümseme diyelim vb forumda durması sıkıntılı aleni olarak bu tip mesaj ve konular kilitlenmekten ziyade silinmesi daha uygun durur düşüncesindeyim

M

Murat Burç

SDN Okuru
İçimdeki para hırsı iyice kökleşiyor. Parayı bulursam inşallah cimri olmam da insanlara yardım için kullanabilirim. :D

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Parayı sevenler cimri olur. Meselâ ben. ( Para bulunmaz, kazanılır. kim kaybetmiş ki, bulacaksın. İyi kazanılan mir meslek seçmelisin çok paran olsun istiyorsan. )

Benim meslek meselâ bir zamanlar iyi kazandırıyordu. Şimdi İnternet pazarlama yayılıyor. Benim iş ölüyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Farklılık olsun dedim ufak ufak Japonca çalışayım dedim normalde dil öğrenme özürlüsüyüm anime izlerken artık kulak aşinalığım var gibi tamamını anlamasamda cümlelerin bir kısmını yavaş yavaş çözmeye başladım sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...