- Reaksiyon puanı
- 16,127
bu ddaha iyi.
Allah aşkına şu söyle rahatlayı YouTube videoları ile çöplüğe çevirme.bu ddaha iyi.
Oy çalmak zor iş. Bir kişinin çalması ile olacak iş değil. En az 100 sandıkta çalınmalı ki sonucu 3 5 bin etkilesin... Mesela on milyon oy çalınamaz ama 10 bin oy çok çok zorda olsa çalınabilir.-Kazanan oy mu caliyor yani?
+Evt cnm.
-E onceden hep onlar kazaniyordu?
- Ekli dosyayı görüntüle 71487
Aman siyasete kaymasınProfillerimize neden bu kadar çok kişi bakıyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oy çalmak zor iş. Bir kişinin çalması ile olacak iş değil. En az 100 sandıkta çalınmalı ki sonucu 3 5 bin etkilesin... Mesela on milyon oy çalınamaz ama 10 bin oy çok çok zorda olsa çalınabilir.
Siyaset yok zaten. Oyun çalınıp çalınmaması ile ilgili bir şey söylemedimde zaten. Sadece oy çalmaın olurunu ve olmazını kendime göre yazdım.Aman siyasete kaymasın. Amaç o değil zaten.
SAna yaklaştım bende 2 veya 3 aya geçerim seni ?Profillerimize neden bu kadar çok kişi bakıyor...
2 sayfa daha konu açman gerek...SAna yaklaştım bende 2 veya 3 aya geçerim seni ?
Derken ?2 sayfa daha konu açman gerek...
Botlarla doğru orantılı gösterilme sayısı. Dolayısı ile ne kadar çok konu ne kadar çok profil mesaji o kadar görüntülenme...Derken ?
oda bişey mi? 3 alarm çalıyor duymadan 15'e kadar uyudum...Saatim çalmadan uyandım bugün...