Kararname yayınlandı. Extreme bir durum olmadıkça değişiklik olacağını hiç sanmıyorum.bunlar bir bahane daha bulurlar işimizde en iyisi olalım derdi yok en iyi şekilde kimleri yolarız derdindelero yüzden bir arpa boyu yol gidemiyorlar
Kararname yayınlandı. Extreme bir durum olmadıkça değişiklik olacağını hiç sanmıyorum.bunlar bir bahane daha bulurlar işimizde en iyisi olalım derdi yok en iyi şekilde kimleri yolarız derdindelero yüzden bir arpa boyu yol gidemiyorlar
Katar, 15 milyar dolar yatırım yapacakmış; düşer daha. Ama bu, TL'nin değer kaybetmesini önleyemez. Artık üretmeliyiz, bu cari açık arttığı sürece işimiz zor.Dolar tekrardan 6 nın altında.
Abd den tehtid geldi bakalım yarın ne olacak...Katar, 15 milyar dolar yatırım yapacakmış; düşer daha. Ama bu, TL'nin değer kaybetmesini önleyemez. Artık üretmeliyiz, bu cari açık arttığı sürece işimiz zor.
Artık o rahip onur meselesine dönüştü...zaten zamanı gelince rahip sınır dışı edilecek neyin kafası bu?
trump ve amerika için dedim sonuçta sınırdışı olucak yargı kararını beklemek çok zor?Artık o rahip onur meselesine dönüştü...
Onlar içinde onur meselesi...trump ve amerika için dedim sonuçta sınırdışı olucak yargı kararını beklemek çok zor?
delinin,hırsızın,katilin,o...punun onuru olmaz olsa zaten o olmazdı...
Erteleme gibi niyetleri vardı.Son 4-5 ay hız kotalarının tamamen kalkmasına.
Barış Akarsu gibi söyledin... Kimdir o...
Sanmam. Karar belli.Erteleme gibi niyetleri vardı.
Gelecekleri varsa görecekleri de var. Ver mehteri.Çinliler ve Araplar birlik olmuşlar, akın akın geliyorlar.![]()
BU FORUM SENİNLE GURUR DUYUYOR!Vurdum kafasına kafasına onların..![]()
Ben bilmiyorum, açıklar mısın?Bu Çinlilerin neden hatta kimin yüzünden geldiğini biliyoruz da hatta o kendini biliyor [emoji16]
HeheKonuşmaya mı çalışsak? Bizden ne istiyorlarmış...
Arkadaşlar dan birine takılıyor uz daBen bilmiyorum, açıklar mısın?![]()
Ben yeni olduğumdan pek anlayamadım. Kolay gelsin o zaman.Arkadaşlar dan birine takılıyor uz da