- Reaksiyon puanı
- 17,390
Hattı kapatmak yerine hattı dondurmuş TT artık nasıl oluyorsa, bir kaç ay sonra fatura geliyor, masraflar vsBirkaç gün içinde geçiş olmazsa Aboneliği kendimiz iptal etmemiz gerekir tabiki.
Büyük yani ilçe de olabilir merkeze yakın yerlerde bazı bayilerin kampanyaları oluyor turkcell, Vodafone, bazen gerçekten uygun oluyor, . Araştır, etrafı dolaş bence yaşadığın yerinFiyat bana göre olmayacağı kesin..![]()
Ne yazdığın konusunda en ufak bir fikrim yok.mesajın yeşermesi ne?
O imhotep dua etsin allahtan spotify %40 oranında sıkıştırarak indiriyor...50mbps 150gb hız alanını telefonumun bittirdiğini iddia ediyor ve buna kızıyor...
https://www.facebook.com/ageorgiaball/posts/2642918795933255?comment_id=5214001416347
Beşken ElektronikArkadaşlar hepsiburada üzerinden beşken elektronikten telefon siparişi verdim. Sipariş durumunda 4 gündür sipariş hazırlanıyor diyordu. Şuan ise beşken elektronik hb hesabını kapatmış ve satıcıya dair hiçbir şeye ulaşamıyorum. Sizce bu ürün gelir mi?
Bide hepsiburada müşteri hizmetleri numarası 850 252 4000 numarasını çevirdiğimde dış hat çevirdiniz diyor. Sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz...
Hb ile iletişime geçtikten 1 saat sonra kargoya verdiler. Ancak artık beşkene güvenim kalmadı. Kutuyu açarken videoya çekeceğim
Dolar 6.1e düştüyse uçak bile alınırDolar 6.1'e düşmüş. Monitör almanın tamda vakti![]()
Hahaha. Dünya turuna çıkayım. .DDolar 6.1e düştüyse uçak bile alınır![]()
Ne almıştın?Hb ile iletişime geçtikten 1 saat sonra kargoya verdiler. Ancak artık beşkene güvenim kalmadı. Kutuyu açarken videoya çekeceğim
Bende bir sorun yok. Web sayfa açma kapamalarda da sorun yok. Gayet akıcı.Internet genel olarak sizde de ağır mı?
Hani araba çalışmayınca vurdurmak gerekir ya buda onun gibi. Data harcıyor harcıyor bırakınca internet ısınmış oluyor çalışmaya devam.İlginçtir ki speed test yaptıktan sonra normale döndü.![]()
Arada sırada yavaşlık oluyor. Ama benim aptal modemimden olduğunu düşünüyorum. Günde iki kere kendini kapatma gibi bir özelliği var keratanın.Internet genel olarak sizde de ağır mı?
Akn'de olmasa sizde miss. .D
Bi tanıdık bana nakit parasını verip nokia 8 siparişi vermemi istemişti. Bende onun adına netten sipariş vermiştim. Arkasındanda babama 5z siparişi verecektim ama artık bayram sonunu bekleyeceğim.Ne almıştın?
Şükür sonunda.Dolar tekrardan 6 nın altında.
Son 4-5 ay hız kotalarının tamamen kalkmasına.Akn'de olmasa sizde miss. .D
bunlar bir bahane daha bulurlar işimizde en iyisi olalım derdi yok en iyi şekilde kimleri yolarız derdindelero yüzden bir arpa boyu yol gidemiyorlarSon 4-5 ay hız kotalarının tamamen kalkmasına.