Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ameriga falan hikaye zaten hep o şom ağızlılar yüzünden.
Sa. :)
Ekmeği dolarla mı alıyon sen. Bah yüzellibeşi ararın. Ameriganın oyunlarına ganmayın. Yok dolar elden gidiyeah yok kıtlık geliyeah. Hani kıtlık var mı. Benzin 6.5 tl alamıyonmu alıyon. ekmek bi lira alıyon. Bah evlad dış güçler bizim şahlanmamızı mehteri vermemizi galdıramıyo. Hem doları netçen sen! 1 tl 51 angola kvanzası ediyo. Bak dün gece TRT Haber alt bantı kaldırdı mis gibi dolarla ilişkimiz kesildi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Senin makine dolar satıyorsa hemen alalım.
yok oda göz boyamacılara katılmış...
Ekran Görüntüsü 2018-08-13 18-41-24.png

okadar ki hâlâ 6,05...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Bir hafta içinde 6 kargo bekliyorum. Umarım hepsi sağlam gelir.
Geçen bir şey alırken para üstü ininalde kalmasın diye sinek vurma şeyi aldım iki buçuk liraya. İşte neyse diğer siparişlerim geldi onuda 4 gün sonra kargoya verdiler 5.gün geldi. Sinek vurma şeyini streç filme sarmışlar... Göndermişler. İnsan bir gazeteye bari sarar. Utandım alırken kargocudan. :P Bana epey sövmüştür.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yahu televizyondaki yaz dizileri çok sıkıcı neden güzel böyle aksiyonlu dıkşın dıkşın diziler yok :(

Reaksiyon puanı
5,171
Yahu televizyondaki yaz dizileri çok sıkıcı neden güzel böyle aksiyonlu dıkşın dıkşın diziler yok :(
Sanırım netflix bayram etsin diye...

---- Mesajlar birleştirildi ----

Çıkmıyor karşıma keşke ona denk gelsem :)
Beyazda hergün saat 4 te çıkıyor. Yeniler sıkıcıda eski bölümleri izlemek beni mutlu ediyor:D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Çıkmıyor karşıma keşke ona denk gelsem :)
Beyazda hergün saat 4 te çıkıyor. Yeniler sıkıcıda eski bölümleri izlemek beni mutlu ediyor:D

Son düzenleme:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Duman'ın eski albümleri Spotify'a gelmiş sonunda. En son YouTube'dan cızırtılı beş para etmez kaliteyle dinlemiştim. Şimdi yüksek kalite dinleyince bambaşka geliyor şarkılar.

Reaksiyon puanı
5,171
Belki alızman lazım albümünü cd den flac formatına çekmiştim. Gerçekten saçma bir durumdu...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Şuan benim de tek derdim o, eğer geçiş yaparsam Türk Telekom bana sıkıntı çıkarır mı? Türk Telekom ile taahhüt sürem 6 ay sonra sona erecek. Arayış içerisindeyim. Turkcell mi yoksa TurkNet mi? :)
teknik destek ve nakillerde sıkıntı olur diye ben geçmemiştim.
Hayırlı olsun. ;)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hayırlısı olsun, teknik destek ve nakillerde sıkıntı olur diye ben geçmemiştim.
Hayırlı olsun. ;)
Sağol.
Biraz geç sürdü fakat kesinti konusuna çok az aksaklık yaşadım geçiş süresinde. Teknik destekte internetten daha hızlı iletişim alabiliyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Şuan benim de tek derdim o, eğer geçiş yaparsam Türk Telekom bana sıkıntı çıkarır mı? Türk Telekom ile taahhüt sürem 6 ay sonra sona erecek. Arayış içerisindeyim. Turkcell mi yoksa TurkNet mi? :)
Sözleşmenin bittiği gün veya bir gün önce TT merkeze hat iptal dilekçeni vererek TT ile bağını koparabilirsin, bir ay içinde ben üç kere denedim, cidden iptal ettirecektim. Her seferinde bir kaç teklif sundular ve devam ettim. Eğer ikamet ettiğim yerin değişmeyeceğini bilsem başka bir servis sağlayıcısına geçerdim. Çünkü iyi alternatifler vardı belki şimdi de vardır, bakmadım.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Abi akn'den kurtul hayatını yaşa diyorum.
Hız sabit geliyor. Atıyorum gün içinde 5 gb kullandın yarın öbürgün hızın düşmüyor.
Aktif altyapılarındaysan yani (YAPA) vdsl altyapı ile 100-50 mhps kadar hız desteği sunabilir turknet.
Sözleşmenin bittiği gün veya bir gün önce TT merkeze hat iptal dilekçeni vererek TT ile bağını koparabilirsin, bir ay içinde ben üç kere denedim, cidden iptal ettirecektim. Her seferinde bir kaç teklif sundular ve devam ettim. Eğer ikamet ettiğim yerin değişmeyeceğini bilsem başka bir servis sağlayıcısına geçerdim. Çünkü iyi alternatifler vardı belki şimdi de vardır, bakmadım.
Geçiş sürecinde TTNET'teki aboneliğini sonlandırıp İnternetsiz kalmana gerek yok. Turknet'e geçerken bir kaç gün içinde kendileri hallediyorlar. :)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Geçiş sürecinde TTNET'teki aboneliğini sonlandırıp İnternetsiz kalmana gerek yok. Turknet'e geçerken bir kaç gün içinde kendileri hallediyorlar. :)
Sorun yaşayanların bazı yorumlarını okudum bu konuda, garanti olsun diye dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...