Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Uyuyacağım artık. Ben her gün buradayım. :)
Benden de bugünlük bu kadar o zaman.
Yarın görüşmek dileği ile :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu arada nolur emoji koyacaksanız noktalama işareti koymayın.
Tabi tercih senin ama her yerde böyle yapılıyor ve görüntü kirliliği oluyor.
Mesela bu da doğru kullanımdır :)

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Benden de bugünlük bu kadar o zaman.
Yarın görüşmek dileği ile :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu arada nolur emoji koyacaksanız noktalama işareti koymayın.
Tabi tercih senin ama her yerde böyle yapılıyor ve görüntü kirliliği oluyor.
Mesela bu da doğru kullanımdır :)
Siz konuşurken direk gülmeye mi geçiyorsunuz? :p

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
İyi geceleramuhahaha
İyi geceler. Muhahaha

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Valla Tdk'da emojiden önce nokta koyumaz dediğini ben görmedim. İmla kuralarına uymak istediğim için ben koymayı tercih ediyorum. ;)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Nfs No limits'e gelen güncellemeye bak ya. 1.18 GB'ta gerçekten ne var ki? Bir iki araba koyup Blackridge rivals yarışmasını yenilemenin o kadar yer kaplaması hiç mantıklı değil bir android ekosistemindeyken. Anca oyunu boyutunu şişiriyorlar.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Dövme yaptıranların sayısı mı artıyor nedir¿

Reaksiyon puanı
5,171
Foruma geri döndüğümden beri şu forum bana hiçbir şey katmadı. Açıkcası saçma sapan ergence espiriler, kendini troll sanmalar aldı başını gidiyor.

Şuan burada kendisine saygı duyduğum insanlar var ancak kendisine saygı duymakta zorlandığım insanlar daha fazla...

Anlaşılan benimde yine foruma ara verme zamanım gelmiş gibi duruyor hepiniz kendinize iyi bakın.

Görüşmek üzere...

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Foruma geri döndüğümden beri şu forum bana hiçbir şey katmadı. Açıkcası saçma sapan ergence espiriler, kendini troll sanmalar aldı başını gidiyor.

Şuan burada kendisine saygı duyduğum insanlar var ancak kendisine saygı duymakta zorlandığım insanlar daha fazla...

Anlaşılan benimde yine foruma ara verme zamanım gelmiş gibi duruyor hepiniz kendinize iyi bakın.

Görüşmek üzere...
Hoşçakal görüşmek üzere. :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Hepsiburada ürün onarım başvurusunu neden kabul etmiyor? Bir gün içerisinde yanıt vereceğiz demişler.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387

Görüşmek üzere...
Forumda açılan intihar, ölmek konulu başlıklar da benim canımı sıkıyor aslında, görmezden geliyorum.

Forumun yaş ortalaması oldukça düşük, bunu kötü manada söylemiyorum, mesajlarda geçen ifade şekilleri espriler bunu yansıtıyor. Ancak saygı duymak veya duymamak babında her hangi bir muhakeme yapmadım veya ikilem yaşamadım.

Troll muhabbetineyse hiç girmiyorum.

Bazen ara vermek, uzaklaşmak, zihni başka şeylerle meşgul etmek iyi gelebilir. Selamlar.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Görüşmek üzere...
Bu forum 2016'nın sonlarına doğru son demlerini yaşamaya başladı. 2017'de ise son tayfa gitti. Ondan sonra gelenlerde eskiler gibi olmadı. Ana sebebi yaş ortalamasıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...