- Reaksiyon puanı
- 15,467
İyi Geceler. 

Sana daİyi Geceler.![]()
Uyuyacağım artık. Ben her gün buradayım.Sana da
Gidiyor musunuz yoksa
Forumda ilk gecemde yalnız bıraktınız beni
Kaç aktif üye var bakmaya gitti...
Benden de bugünlük bu kadar o zaman.Uyuyacağım artık. Ben her gün buradayım.![]()
Siz konuşurken direk gülmeye mi geçiyorsunuz?Benden de bugünlük bu kadar o zaman.
Yarın görüşmek dileği ile
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu arada nolur emoji koyacaksanız noktalama işareti koymayın.
Tabi tercih senin ama her yerde böyle yapılıyor ve görüntü kirliliği oluyor.
Mesela bu da doğru kullanımdır![]()
Ahaha evet valla çok gülerim ne yapayımSiz konuşurken direk gülmeye mi geçiyorsunuz?![]()
Ben emojiden bahsediyorumİyi geceleramuhahaha
İyi geceler. Muhahaha
Ah beni deBugünde pek uyku tutmadı![]()
Hiçte sağlıklı bir şey değil ki.Dövme yaptıranların sayısı mı artıyor nedir¿
Sağlık boyutu da var tabi,Hiçte sağlıklı bir şey değil ki.
Abartanlarda var bende beğenmiyorum.Sağlık boyutu da var tabi,
zevk meselesi...
hem güzel de durmuyor, şahsen beğenmiyorum.
Niye ? Dövme güzel duruyor bence.Abartanlarda var bende beğenmiyorum.
Kişiden kişiye göre değişebiliyor dövmenin uyumluluğu nasıl başkalarına göründüğü.Niye ? Dövme güzel duruyor bence.
Hoşçakal görüşmek üzere.Foruma geri döndüğümden beri şu forum bana hiçbir şey katmadı. Açıkcası saçma sapan ergence espiriler, kendini troll sanmalar aldı başını gidiyor.
Şuan burada kendisine saygı duyduğum insanlar var ancak kendisine saygı duymakta zorlandığım insanlar daha fazla...
Anlaşılan benimde yine foruma ara verme zamanım gelmiş gibi duruyor hepiniz kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere...
Forumda açılan intihar, ölmek konulu başlıklar da benim canımı sıkıyor aslında, görmezden geliyorum.Foruma geri döndüğümden beri şu forum bana hiçbir şey katmadı. Açıkcası saçma sapan ergence espiriler, kendini troll sanmalar aldı başını gidiyor.
Şuan burada kendisine saygı duyduğum insanlar var ancak kendisine saygı duymakta zorlandığım insanlar daha fazla...
Anlaşılan benimde yine foruma ara verme zamanım gelmiş gibi duruyor hepiniz kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere...
Bu forum 2016'nın sonlarına doğru son demlerini yaşamaya başladı. 2017'de ise son tayfa gitti. Ondan sonra gelenlerde eskiler gibi olmadı. Ana sebebi yaş ortalamasıydı.Foruma geri döndüğümden beri şu forum bana hiçbir şey katmadı. Açıkcası saçma sapan ergence espiriler, kendini troll sanmalar aldı başını gidiyor.
Görüşmek üzere...
Güzel olmuş.Uzun uğraşlar sonunda gifli avatarımı yaptım. Nasıl olmuş?
Güzel olmuş.Uzun uğraşlar sonunda gifli avatarımı yaptım. Nasıl olmuş?
Teşekkürler. Photoshop ile yaptım. Youtubeden nasıl yapıldığını öğrendim. Sonra kendime göre parlama vs. ekledim.Güzel olmuş.Bu arada nasıl yaptığını sormuştum.
Sağ ol.Güzel olmuş.![]()