Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Sanane faydadan zarardan? Forum üyelerinin böyle bir görevi yok. Bu kafa da hiçbir forumda yoktur ayrıca. Maksat içindeki kini farklı yollarla kusmak.

Bana hakaret eden adama ceza vermiyorsun çünkü senin kafanda ama ben soda iç dediğim için 4 gün ban yiyorum. Maalesef forum yöneticilerinin bir kısmı, yönetici vasfına haiz değil. Mukakeme yeteneği zayıf ayrıca tarafsız değilller. Troy da Forum büyüsün diye debelensin dursun. Bu yönetici kafasıyla ne kadar büyür Allah bilir
Maalesef ki banane diye bir durum bizim için söz konusu değil .Arzu edersiniz ki forum düzgün bir şekilde işlesin sıkıntı olmasın diye çabalıyoruz. Size göre tarafsız diğerine göre taraflı bu göreceli bir kavramdır.Ha içindeki kusmak gibi bir tabir kullanmışsınız neden ben forumu durduk yere kışkırtıyorum da ceza yiyorum diye ilk kendinize sormuyorsunuz.Özellikle ben defalarca uyarmama rağmen siyaset yasaktır yapmayınız diye halen siyaset yapacam diye zorlayan bir başkası sanıyorum.Tabi siz siyasetle işiniz olmadığı için gereksiz ceza yediniz değilmi ?Bakın tekrardan yazayım lütfen Siyasetle beraber aşağıdaki kurallarımıza tekradan bir göz at
Forum Kuralları
9- Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

tiriviriap

Asistan
Reaksiyon puanı
308
Maalesef ki banane diye bir durum bizim için söz konusu değil .Arzu edersiniz ki forum düzgün bir şekilde işlesin sıkıntı olmasın diye çabalıyoruz. Size göre tarafsız diğerine göre taraflı bu göreceli bir kavramdır.Ha içindeki kusmak gibi bir tabir kullanmışsınız neden ben forumu durduk yere kışkırtıyorum da ceza yiyorum diye ilk kendinize sormuyorsunuz.Özellikle ben defalarca uyarmama rağmen siyaset yasaktır yapmayınız diye halen siyaset yapacam diye zorlayan bir başkası sanıyorum.Tabi siz siyasetle işiniz olmadığı için gereksiz ceza yediniz değilmi ?Bakın tekrardan yazayım lütfen Siyasetle beraber aşağıdaki kurallarımıza tekradan bir göz at
Forum Kuralları
9- Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

Soda iç iyi gelir demek yukarıdaki hangi maddeye göre ceza sebebi ve neresi siyaset acaba? Kendinizle çelişmeyin. Yaptığınız cadı avı. Önce üyeyi fişle sonra da ilk fırsatta ver cezayı geç.

Kapanan bir konuda adam bana defol git dedi, raporladım ama işlem yapılmadı? Neden? Çünkü mesajı okuyan yönetici oh iyi olmuş, iyi demiş diyip es geçti. Aynı mesajı ben yazsam en iyi ihtimalle uyarı alırdım. Çünkü o mesajı yazan adam seninle aynı kafa yapısına sahip. Tarafsız davranmıyorsunuz ve olayları iyi muhakeme edemiyorsunuz. Olayın özeti bu.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Soda iç iyi gelir demek yukarıdaki hangi maddeye göre ceza sebebi ve neresi siyaset acaba? Kendinizle çelişmeyin. Yaptığınız cadı avı. Önce üyeyi fişle sonra da ilk fırsatta ver cezayı geç.

Kapanan bir konuda adam bana defol git dedi, raporladım ama işlem yapılmadı? Neden? Çünkü mesajı okuyan yönetici oh iyi olmuş, iyi demiş diyip es geçti. Aynı mesajı ben yazsam en iyi ihtimalle uyarı alırdım. Çünkü o mesajı yazan adam seninle aynı kafa yapısına sahip. Tarafsız davranmıyorsunuz ve olayları iyi muhakeme edemiyorsunuz. Olayın özeti bu.
Seni duyan hiç Murat Burc ve Sucrofe siyasetten ceza almadı bir tek sen aldın sanacak Lütfen cezaları kendinize ayrıcalık olarak görmeyip forum kurallarına uyalım.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Bu yeni üyeler de hiç düzen bilmiyor. Makale yazıyorum 2 kısım halinde, adam gelmiş 2 mesajımın ortasında kendi uygulamasının reklamını yapıyor. Ayıp yahu.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Forum Kuralları

Katılıyorum. Bu forumun bazı yetkilileri ya taraflı ya da korkak, bu adamın (!) süresiz uzaklaştırılması gerekirken siz buna göz yumdunuz. Siyaseti takım tutarmışcasına yapıp "koyduk"lu mesajlar atan, Erken Seçim 2018 kategorisini trollemek için açılan bu troll hesap ve yancısı @mapavrili hala bu forumdaysa ya ceza vermeye korktuğunuzdan ya da taraflı olduğunuzdandır sayın forum yetkilileri.

Ayrıca ekte olan görseldeki mesaja ceza vermemeniz, bu tür mesajları yazmayı meşru kılmıştır.
738693fe29f5e0ec8be4aaf9a36c5323.jpg

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Şu çinli mi japon mu ne işsizse bir çaresi yok mu ya bunlara komple o ülkeden girişleri falan engelleme gibi:eek: delirttiler sonunda IPsinden tespit edip çizgi filmlerdeki hediyelerden göndermek istiyorum ? :D

---- Mesajlar birleştirildi ---

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Son bir günlük daha raporu değerlendireyim güzelce yatayım

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Çinliler gitti araplar başladı.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bize karşı düşman bir site var mı?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Müzik dinlemenin unutkanlığı önlediği ve hafızayı zinde tuttuğunu söyleyenler var.
Acaba doğru mudur?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Sınav zamanı gece uyanık kalayım diye Don't Fall Asleep şarkısını dinlediğim oluyordu.
Ama şahsen bu tür şarkılar bana çok hoş gelmiyor.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 10'a terfi edelim bi'bakalım. :)

Ön hazırlık aşaması...

1EGGbY.png

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Şu Forumu eleştirenlerin halinden anlamam lazım ama anlayamıyorum şu durumda. Belkide gelmiş geçmiş en çok SDN eleştiren adam benim. Sizden önce bir durum olursa benim eleştirmem gerekir merak etmeyin. Kimsenin taraf tutup canı istediği gibi hareket etme gibi bir lüksü yok. Hele bir illallah deyin de kendinize gelin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Laptopu temizledim. Termal macununu yeniledim. Bakalım nasıl sonuç alacağım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...