- Reaksiyon puanı
- 12,109
Maalesef ki banane diye bir durum bizim için söz konusu değil .Arzu edersiniz ki forum düzgün bir şekilde işlesin sıkıntı olmasın diye çabalıyoruz. Size göre tarafsız diğerine göre taraflı bu göreceli bir kavramdır.Ha içindeki kusmak gibi bir tabir kullanmışsınız neden ben forumu durduk yere kışkırtıyorum da ceza yiyorum diye ilk kendinize sormuyorsunuz.Özellikle ben defalarca uyarmama rağmen siyaset yasaktır yapmayınız diye halen siyaset yapacam diye zorlayan bir başkası sanıyorum.Tabi siz siyasetle işiniz olmadığı için gereksiz ceza yediniz değilmi ?Bakın tekrardan yazayım lütfen Siyasetle beraber aşağıdaki kurallarımıza tekradan bir göz atSanane faydadan zarardan? Forum üyelerinin böyle bir görevi yok. Bu kafa da hiçbir forumda yoktur ayrıca. Maksat içindeki kini farklı yollarla kusmak.
Bana hakaret eden adama ceza vermiyorsun çünkü senin kafanda ama ben soda iç dediğim için 4 gün ban yiyorum. Maalesef forum yöneticilerinin bir kısmı, yönetici vasfına haiz değil. Mukakeme yeteneği zayıf ayrıca tarafsız değilller. Troy da Forum büyüsün diye debelensin dursun. Bu yönetici kafasıyla ne kadar büyür Allah bilir
Forum Kuralları
9- Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.