- Reaksiyon puanı
- 15,467
Pat diye elektrikler kesildi 3-4 saat gelmeyecek diye endişelendim ya.
Eyvallah abi herkese hayırlı geceler.hayırlı geceler...
Eyvallah abi herkese hayırlı geceler.
Bir de bazı zekiler oluyor size çarpıp ters döndürenETS 2 multiplayer kalabalık sunucularda çok keyifli oluyor.Tırlarla kafa kafaya çarpıştığım oluyor.
![]()
Aynen öyle.Bir de bazı zekiler oluyor size çarpıp ters döndüren
Örnek:
Bir tane arabacık karşıdan geliyordu bir videoda izledim, tıra bir çarpmış ama... Tır uzaya fırladı tarlaya düştü adam da motoru çalıştırıyım dedi motor bozulmuş. Belki da adam 1 saattir görevi yapmaya çalışıyordu biri gelip tüm emeğini bozdu.Aynen öyle.Bir de bazı zekiler oluyor size çarpıp ters döndüren
Örnek:
Bazen tırın birisi bir yere sıkışıyor ben de yardım amaçlı çarpıyorum çıksın diye.
Europe 3 sunucusunda Türk oyuncu sayısıda çok.
Işınlanarak yapmış olabilir. Ama hala şu ışınlanma işini bir türlü çözemedim. Konsoldan komutu giriyorsun daha sonra sanırım NumLock tuşlarından 2-4-6-8'i kullanarak hareket ediyorsun. Ama sonrasında nasıl yere iniyorsun bilmiyorum.Aynı videoda bir Türk kardeşimiz de, benzin istasyonlarının logo gösteren yüksek yeri olur ya, oraya çıkıp dengede kalmış...![]()
Işınlanmayı ilk sizden duydum ilginç de geldi aslında...Işınlanarak yapmış olabilir. Ama hala şu ışınlanma işini bir türlü çözemedim. Konsoldan komutu giriyorsun daha sonra sanırım NumLock tuşlarından 2-4-6-8'i kullanarak hareket ediyorsun. Ama sonrasında nasıl yere iniyorsun bilmiyorum.Aynı videoda bir Türk kardeşimiz de, benzin istasyonlarının logo gösteren yüksek yeri olur ya, oraya çıkıp dengede kalmış...![]()
![]()
Vay askerde misin sen yahu. Bende diyordum nerelerde bu adam..Kıbrıs'ta son 14 gün.
Atarsa 13Sonunda sonuna yaklaştık askerliğin.
Aynen Kıbrıs'ta hudut hattındayım. Neyseki son 14 gün kaldı, sıcağı bi yandan sınır hattı olduğu için bir ton sorunu ve zorluğu bir yandan çekilmiyor.Vay askerde misin sen yahu. Bende diyordum nerelerde bu adam..![]()
Sayılı gün çabuk geçer, şunun şurasında ne kadar kalmış biraz daha dişini sıkacaksın..Aynen Kıbrıs'ta hudut hattındayım. Neyseki son 14 gün kaldı, sıcağı bi yandan sınır hattı olduğu için bir ton sorunu ve zorluğu bir yandan çekilmiyor.
Aynen öyle ama saçlarıma aklar düştü askerlik yüzündenSayılı gün çabuk geçer, şunun şurasında ne kadar kalmış biraz daha dişini sıkacaksın..![]()