Gökçe Asena
Profesör
Bu aralar sık sık yağmur yağıyor güneşi de özlemedim değil..
Neyse ki şimdilik tabiatla iç içeyim bu bana yetiyor.
Halimize ağlıyor. O yüzden böyleBu aralar sık sık yağmur yağıyor güneşi de özlemedim değil..
Off müslümanlık gerçekten bu mu ya? Dinden soğutuyorlar zorla deist yapacaklar adamı...
![]()
Müslümanlık bu değil, rahat ol. O dediğin, din üzerinden prim yapan ya da cahil insanlardır.Off müslümanlık gerçekten bu mu ya? Dinden soğutuyorlar zorla deist yapacaklar adamı...
![]()
Bu nedir?0͒͋͊͌̋͆͆ͧͨ̓͂̎ͬ̐̒̕1̵͕̑͜0͕̦͚̱͚̪̦͔̺̞̯͙̐ͤ̉̓͛̿̔̋ͯ̽ͫ̇̈́ͅ1͖͎̳̲͎̲̞̻͈̰̞̮ͅ0̡̛̤̖̼̜̳̲͔̯͎̩̻̲̺̞͋͛̂̎͆̌ͫ͛̔̏̍̀̇͒̍ͅ1̬͔̭1̃͂̈́̓̂ͧ͂0͆̂͑҉̱̲͕͜1̛͔͉̯͈̩͕̯̳̖̼͖̥̖̪͗̂̍̌ͮ͂̇̓͆ͣ͐̉ͫ̂0̗̺͇̞͙̤̩̼̜̗͓͖̘̣̋ͭ̅ͥ̌̇ͨ͊̈͊ͩ̆͆̃1ͭ́̍́̑̾̔ͥ̈ͫͦ̽ͨ̌ͣ0̤͗0̦̙̤̮̻̗̑̈́̂͐͐̔ ͊ͮͧ̌̇̔ͥͫ̒ͯ̒̈͏̼̘̲̼̱͉̰̺̻̣͙̩S̶͕̼̺̟̼̠̞̘̤̦͕̯ͯͯ̍͋ͬ̎ͮ̉̃̈́̏̚͢ys͙̱̪̫͈̱̣̔ͩͥ̌̊ͨ̆tͭ͋ͭ͂̽̒̔͛̽́ͦ̒̆̉̔҉̵̦͍͉͖̥̫̦̜̯̫͇̻̲̼̗eͦͧ͛ͭ̑̽͐̌̾̽̿̏ͧm̑̓͟͜҉ ̻͓͖͙̠͎̥̜̲̯̟͖ͮͬͧ͑͒͒ͮ͆͗̃̂͌͠H̥̞ͨ͆a͈̙͇̦͇̬̯̣̩c̯̦͙̙̐̄̍͑͜͡kͦ̽ͬ̆̃ͬ͟e͑ͫ̍̾ͨ̈̊͗̿ͯ̉̄ͮ̚͞d̒
Sınırsız ban mı yedi o ?imhotep felsefesi bulaşmış kardeşe...
galiba damlaya damlaya 50 puan olmuştur.Sınırsız ban mı yedi o ?
Bazen kafam karışıyor cidden.Müslümanlık bu değil, rahat ol. O dediğin, din üzerinden prim yapan ya da cahil insanlardır.
Tartışabiliriz, istersen sebebini söyle.Bazen kafam karışıyor cidden.Müslümanlık bu değil, rahat ol. O dediğin, din üzerinden prim yapan ya da cahil insanlardır.
Tamam özele yazıyorum.Tartışabiliriz
Ebu Katade (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:Bazen kafam karışıyor cidden.
Tefsirsiz meal okuma.En iyisi yarın türkçe meali olan kuran okumak. Eskiden namaz da kılardım ama son zamanlarda insanlar yüzünden soğudum...
Üstüme alınmalı mıyım? Ben mesaj attıktan hemen sonra bunu yazman... Bilemedim bak şimdi.SuskunIuğum asaIetimdendir. Her Iafa verecek bir cevabım var. Lakin bir Iafa bakarım Iaf mı diye, bir de söyIeyene bakarım adam mı diye! -Mevlana.
Hayır, ortaya söyledim.Üstüme alınmalı mıyım? Ben mesaj attıktan hemen sonra bunu yazman... Bilemedim bak şimdi.
Mevlana sözü isteğinde bulunulmuş önceki yorumlarda ve sanırım ona istinadenÜstüme alınmalı mıyım? Ben mesaj attıktan hemen sonra bunu yazman... Bilemedim bak şimdi.
Siyasi görüşüm ne kadar bunlarla uyuşnasada cımbızla söz çekilmesine hastayım be ya. Hiçbir siyasetçi iyi bir sinuca vardırakayacağı eleştiriyi yapmaz.Eğitimi bitirmelerinin sebebi cahil kesimden oy almaları, ben söylemiyorum kendileri diyorlar:Herşeyi iyi yap mükmemmel yap eğitim yoksa bitiksin. Bu sene eğitimi bitirdiler.
Bu şarkı aklıma geliyor...Neyse boş verelim bu konuyu ya, seçim bitti gitti. Ülkemiz için hayırlısı olsun.