Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Adam Xioamiye bilinmedik marka değil honoru övüyor. Bu foruma herhangi bir honor fanboyu gelirse ağzımı bozmam inşallah.

---- Mesajlar birleştirildi ----

A6+ bildiğin soygun :D

Son düzenleyen moderatör:

island85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayat, özene bözene heyecanla aldığın bir ürünün eve geldiğinde defolu ya da bozuk çıkması gibi. Hevesin de heyecanın da kalmıyor o saatten sonra. İşin en kötü tarafı da, hayatın; defolu ya da bozuk bir ürünü değiştirebildiğin-iade edebildiğin gibi değiştirilip ya da iade edilebilir birşey olmaması...

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ooo Snapdragon 845 ile geliyor. 7.9mm kalınlığında ve 162g'mış yılın en hafif ince, performanslı bir amiral gemilerinden olucak gibi görünüyor. Neyseki ön kamera 5MP değil. :)
Aynen üstüne üstlük boombox speaker ile geliyor LG düzeliyor LG düzeliyor !!!!!!@

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Kırdığınız kalpleri onarmanız mümkün değildir. İnsan hiç bir zaman hayal kırıklığı yaşamak istemez. Kendinizi kanıtlamak uğruna çaba sarf ederek insanları bunaltmayın zaten hayatı omuzlamak kadar zor bir iş yok.
Sırf bu yüzden artık insanları işine geldiği gibi anlamak istemiyorum!

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bana değer vermeyenin peşinden asla ama asla koşmamayı öğrendim. Mümkün olduğunca daha çok insan kazanmaya bakıyorum. İnşallah hata yapmam.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Kalp kırmak ne kadar kolay...Keşke kalbinizin kırıldığını anlayacak kadar yakın olsalar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bim reyize saygılar.
Screenshot_20180504-130353.jpg

Reaksiyon puanı
5,171
Az önce sdn tarihinde yediğim en mantıklı düzenlemeyi yedim.

Düzenlemeyi yapan kişi öyle güzel açıklamış ki resmen o gönderiyi yaptığıma pişman oldum.

Geçen aylarda bir moderatörün dediği şeyi eleştirmem üzerine bir derdin varsa özelden konuş gerekçesiyle mesajım silinmişti. Bu olaydan sonra bana bu düzenlemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...