- Reaksiyon puanı
- 2,186
Samsung galaxy s3 neo iyi telefonmu beyler cok eskiden almıstım hala kullanıyorum önemli olan bi telefonumun olması ztn
Yok hocam görünmüyor. ip4 var safariden giriyorum. Telefon eski ondan olabilir mi acaba?Nasıl gözükmüyor? Tarayıcıdan girmiyormusun? Konunun en alt kısmında sayfa numaraları yazması lazım.
Safariden kaynaklanıyor olabilir. Başka tarayıcılardan girmeyi denedin öyle değilmi?Yok hocam görünmüyor. ip4 var safariden giriyorum. Telefon eski ondan olabilir mi acaba?
Yok başka tarayıcıdan da gözükmüyor. Yeni telefon almak lazımSafariden kaynaklanıyor olabilir. Başka tarayıcılardan girmeyi denedin öyle değilmi?
Yok artık şaka gibi.Yok başka tarayıcıdan da gözükmüyor. Yeni telefon almak lazım![]()
Ne hocam bunlar kitap mı?
Not defteri <33Ne hocam bunlar kitap mı?
Hoşgeldin.Merhabalar SDN. Uzun zaman oldu.
Kim demiş onu?Demek sadece yetki ha? Vay be. İnsanlar beni ne kadar yanlış tanımış. Vay anasını ya. Biri de çıksın Allah adına söylesin yetki umrumda mı? Bulunduğum ortama bir şey katmak istiyorum suçmu? Tamam belki haklısın bazı yaptıklarım doğru değil ama sen benim onurumu kıramazsın. Sanki sırf yetki için burdayım. Biri desin sen yetkinin kölesisin egolusun şu gün bırakırım yetkiyi..
Boş ver. Ben bile artık tanımıyorum.Kim demiş onu?
Kim o?Demek sadece yetki ha? Vay be. İnsanlar beni ne kadar yanlış tanımış. Vay anasını ya. Biri de çıksın Allah adına söylesin yetki umrumda mı? Bulunduğum ortama bir şey katmak istiyorum suçmu? Tamam belki haklısın bazı yaptıklarım doğru değil ama sen benim onurumu kıramazsın. Sanki sırf yetki için burdayım. Biri desin sen yetkinin kölesisin egolusun şu gün bırakırım yetkiyi..
Aldırma öyle diyenlere. Meyveli ağacı taşlarlar misali birisine kulp bulmak aşırı kolay.Boş ver. Ben bile artık tanımıyorum.
Boşver canını sıkmaya değmez.Demek sadece yetki ha? Vay be. İnsanlar beni ne kadar yanlış tanımış. Vay anasını ya. Biri de çıksın Allah adına söylesin yetki umrumda mı? Bulunduğum ortama bir şey katmak istiyorum suçmu? Tamam belki haklısın bazı yaptıklarım doğru değil ama sen benim onurumu kıramazsın. Sanki sırf yetki için burdayım. Biri desin sen yetkinin kölesisin egolusun şu gün bırakırım yetkiyi..