Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Samsung galaxy s3 neo iyi telefonmu beyler cok eskiden almıstım hala kullanıyorum önemli olan bi telefonumun olması ztn

M

Murat Burç

SDN Okuru
Koskoca Türkiye cumhuriyeti öğrencilerine kredi verecek kadar aciz mi? Benim durumum iyi kötü bir şekilde gidiyorum Allah'a şükür. Ya krediden korktuğu için kredi almayanlar ama ailesinin de durumu kötü olanlar. Suriyelilere, öğrencilerden daha çok değer veriliyor bu ülkede.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Amerika bizi kıskanıyor. :D :D
Screenshot_20180512-153549__01.jpg

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yeni iPhone 8000
Yeni Note 7000 TL :D :D

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben Antep fıstığı yemek istiyorum. Neden yiyemiyorum çünkü param yok. Tarımı bitirdiler.
Screenshot_20180512-161234__01.jpg

Rudolf

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bu eğitim sistemimiz neden bu kadar kötü? Verilen eğitimden ziyade artık öğretmenlere de bir haller oldu. Kendi üniversitem de hocalar siyaset yapar oldu bir tarih dersi işliyoruz aman ALLAH'ım yok böyle bir tarih .Karşı çıkarsan hocaya dersten kalırsın böyle bir sistemi gerçekten protesto ediyorum .Bu ülke'de özgürlük neden sadece kelime olarak var ve özgürlüğün tanımını neden kimse doru düzgün bilmiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Klavye alacağım herşey 60-70 TL zam yemiş Allah bildiği gibi yapsın ekonomi çöktü para değersizleşti.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Haftasonuda ne kadar hızlı geçiyormuş. Yine çok işim var.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Resmen aşık oldum :p <3 <3 Tanesi 16$ ama dolar elden gidiyeahh :D

1.png 2.png

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Beni Cumhurbaşkanı yaparsanız, pazartesi'yi haftasonu yapacağım [emoji14]

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Demek sadece yetki ha? Vay be. İnsanlar beni ne kadar yanlış tanımış. Vay anasını ya. Biri de çıksın Allah adına söylesin yetki umrumda mı? Bulunduğum ortama bir şey katmak istiyorum suçmu? Tamam belki haklısın bazı yaptıklarım doğru değil ama sen benim onurumu kıramazsın. Sanki sırf yetki için burdayım. Biri desin sen yetkinin kölesisin egolusun şu gün bırakırım yetkiyi..

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Demek sadece yetki ha? Vay be. İnsanlar beni ne kadar yanlış tanımış. Vay anasını ya. Biri de çıksın Allah adına söylesin yetki umrumda mı? Bulunduğum ortama bir şey katmak istiyorum suçmu? Tamam belki haklısın bazı yaptıklarım doğru değil ama sen benim onurumu kıramazsın. Sanki sırf yetki için burdayım. Biri desin sen yetkinin kölesisin egolusun şu gün bırakırım yetkiyi..
Kim demiş onu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kim o?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Boşver canını sıkmaya değmez.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Çıkın dışarı biraz hava alın. Bir internet sitesine gününü adamak saçmalıktan başka bişey değil.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu saatte? bu saatte çıkarsan sokak köpekleri karşılar benim için sorun olmuyorlar 10 köpek olsun tek tek yada ikişer ikişer severim onları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...