- Reaksiyon puanı
- 16,126
iyi akşamlar...
Sonuna kadar katılıyorum.Allah, düşmanın da kalitelisini versin. Cahille savaşılmıyor.
Aynen. Günaydın, Hayırlı Sabahlar.Bugün sanki pazartesiymiş gibi.Herkese günaydın.
Sonunda G7 çıktı beSonunda Yaz geldi be.![]()
Ooo Snapdragon 845 ile geliyor. 7.9mm kalınlığında ve 162g'mış yılın en hafif ince, performanslı bir amiral gemilerinden olucak gibi görünüyor. Neyseki ön kamera 5MP değil.Sonunda G7 çıktı be
.
Aynen üstüne üstlük boombox speaker ile geliyor LG düzeliyor LG düzeliyor !!!!!!@Ooo Snapdragon 845 ile geliyor. 7.9mm kalınlığında ve 162g'mış yılın en hafif ince, performanslı bir amiral gemilerinden olucak gibi görünüyor. Neyseki ön kamera 5MP değil.![]()
İnşallah doğru yolda yürümeye devam eder.Aynen üstüne üstlük boombox speaker ile geliyor LG düzeliyor LG düzeliyor !!!!!!@
Aynen.İnşallah doğru yolda yürümeye devam eder.![]()
@Mustafa Deliktaş a yazdım ben G7 kullanıcıları konusu açın diye ama sen açabilirsin onu beklemeden.İnşallah doğru yolda yürümeye devam eder.![]()
Açtım.Aynen.
---- Mesajlar birleştirildi ----
@Mustafa Deliktaş a yazdım ben G7 kullanıcıları konusu açın diye ama sen açabilirsin onu beklemeden.
Özlettin.Özlemişim.
Yaşıyon mu sen dahakim o ki?
OHOHO bana diss mi bu inceden iki soğuk cevap verdik diye sen de vallaBana değer vermeyenin peşinden asla ama asla koşmamayı öğrendim. Mümkün olduğunca daha çok insan kazanmaya bakıyorum. İnşallah hata yapmam.