- Reaksiyon puanı
- 16,126
o ne? yenen bişey? no reklam...
oo geçmiş olsun diş işi zor iş allah sabır versinSiz siz olun diş sağlığınıza önem verim yoksa benim gibi diş yaptıracam diye hem maddi hem manevi olarak eziyete girersiniz.Ağızda diş kalmadı yaptıralım dedik kalan çürükleri çektirdik şu an için 5 diş gitti
geçmiş olsun koruması gereken dişmacunları daha çok çürütüyor floridli almamak lazım imhopet alıyor bizimkileri...oo geçmiş olsun diş işi zor iş allah sabır versin
En çok arayüze giydirdiğim kısımda kelime var sanırım ama kamera kısmı onu geçebilir gibi1425 kelimenin 1000 tanesi batarya ömrü mü reyiz?![]()
Kelime hesaplama siteleri var haberin olsun.Saymış üşenmeden
Hoşgeldin. İyidir seni sormalı.Ahh burayı özlemişim..
Söyledim rahatladım nasılsınız ?
Hoşgeldiniz bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor dişimiz ağrıyor geçinip gidiyoruzAhh burayı özlemişim..
Söyledim rahatladım nasılsınız ?
Aynı hayat mücadelesi .Hoşgeldin. İyidir seni sormalı.
Çok rezil bişey o aman yarabbi . Hiç çekme eziyetini hatta hemen doktora ışınlanmaddiyat şu an için sıkıntı değil ama gerisi sıkıntı
Hoşgeldiniz bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor dişimiz ağrıyor geçinip gidiyoruz
İşin daha kötü tarafı ben laptopa telefondan internet paylaşıyorum yemin etmiş gibi her sayfa yenileyiste mobil verimden fena yiyor.Yahu zaten flash player işlemcinin ebesine atlıyor, zaten sistem bir şey olsa da ısınsa diye bakıyor, zaten işlemci pentium serisi tırt bir şey, nedir bu canlı yayınınız yahu? Bana ne bilmem ne hırsızlarından, her sayfaya otomatik açılacak şekilde eklemek zorunda mısınız? Bir duyuru koyun yetsin size, nedir bu? Oldu olacak bütün sayfalara kayacak şekilde zebellah kadar ekleyin, zorla izleyelim, siteyi de kullanamayalım. Allah'tan adblockerın kara listesine ekledim de kurtuldum.
neyi nasıl?Yahu zaten flash player işlemcinin ebesine atlıyor, zaten sistem bir şey olsa da ısınsa diye bakıyor, zaten işlemci pentium serisi tırt bir şey, nedir bu canlı yayınınız yahu? Bana ne bilmem ne hırsızlarından, her sayfaya otomatik açılacak şekilde eklemek zorunda mısınız? Bir duyuru koyun yetsin size, nedir bu? Oldu olacak bütün sayfalara kayacak şekilde zebellah kadar ekleyin, zorla izleyelim, siteyi de kullanamayalım. Allah'tan adblockerın kara listesine ekledim de kurtuldum.
Bende uBlock var. Öğe seç modundan tak diye kaldırdım gereksizi. Adblock'ta da vardır aynı şey.İşin daha kötü tarafı ben laptopa telefondan internet paylaşıyorum yemin etmiş gibi her sayfa yenileyiste mobil verimden fena yiyor.
Sea of thieves diye bir oyunun reklamı var ya, ona takıldım.neyi nasıl?
nasıl engellenecek ögeden engelledim hala sesi var.Bende uBlock var. Öğe seç modundan tak diye kaldırdım gereksizi. Adblock'ta da vardır aynı şey.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Sea of thieves diye bir oyunun reklamı var ya, ona takıldım.
neyi nasıl?
Ctrl + F5 çek hocam ardından.nasıl engellenecek ögeden engelledim hala sesi var.
iyi ki imhopet gibi tepki vermiyorum yedek klavye yok...Ctrl + F5 çek hocam ardından.
Ultra HD ayarı açık değil. 821 için de HD ve Ultra HD ikisi birden açık değil şuan. Bende bir kasma yok HD ayarda (835) fakat oyunun optimizasyon sorunu var gibi. 821'de sıkıntı vardı sanırım az çok. Tam incelemedimPeki ya senin telefonu zorluyormu bütün grafik ayarları en üst düzeye ayarlayınca?
Ultra HD mi ayarlanmıyor yoksa sen mi denemedin ?Ultra HD ayarı açık değil. 821 için de HD ve Ultra HD ikisi birden açık değil şuan. Bende bir kasma yok HD ayarda (835) fakat oyunun optimizasyon sorunu var gibi. 821'de sıkıntı vardı sanırım az çok. Tam incelemedim
Ayarlanmıyor. Yakında gelecek uyarısı veriyor.Ultra HD mi ayarlanmıyor yoksa sen mi denemedin ?
Bence senin bu huawei fanboylarına olan kinin artıyor dikkat et et sonuçta daha telefon çıkmadı ve evet denildiği gibi 4 kameralı çıkarsa bilemiyorum biraz sıkıntılı işler olacakAnlaşılan o ki Huawei şakşakçıları bu sene P20 Pro'yu öve öve bitiremeyecek ve S9 kamerası ile kıyaslama cesaretini gösterecek.
hayırlı olsun mesajlarım anlamsız değildir.Mod adayı olduk hayırlısı![]()