- Reaksiyon puanı
- 15,467
Sınavlarına daha çok odaklanmalısın. İş kariyerin ve hayatın derslerine bağlıdır.Malesef geldi.
Sınavlarım pazartesi başlayacak.![]()

Sınavlarına daha çok odaklanmalısın. İş kariyerin ve hayatın derslerine bağlıdır.Malesef geldi.
Evet haklısın. Bu yüzden 3 hafta yokum.Sınavlarına daha çok odaklanmalısın. İş kariyerin ve hayatın derslerine bağlıdır.![]()
Bizimde bu hafta ooooof ofMalesef geldi.
Bende mi öyle yapsam ya dur bak şimdi 1 aylık banımı isteyeyim.Herkese iyi forumlar görüşmek üzere...Evet haklısın. Bu yüzden 3 hafta yokum.![]()
Keşke ayrılmasaydın. Hoşçakal.Bizimde bu hafta ooooof of
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bende mi öyle yapsam ya dur bak şimdi 1 aylık banımı isteyeyim.Herkese iyi forumlar görüşmek üzere...
Ben foruma gireceğim ama çok sık olmayacak...Bizimde bu hafta ooooof ofMalesef geldi.
Bende mi öyle yapsam ya dur bak şimdi 1 aylık banımı isteyeyim.Herkese iyi forumlar görüşmek üzere...Evet haklısın. Bu yüzden 3 hafta yokum.![]()
Aynısını ne zaman düşünsem Sonra hep bir sıkıntı oluyor programlanmış gibi.Ben biraz mutluyum ya. Sıkıntı olmaz değil mi?
Ne gibi mesela?Gürültüden nefret ediyorum!
Hayırdır gece gece neye canın sıkıldı hocam?Canım sıkıldı ya![]()
Sınavlar falan var. Büyük yük altındayım.Aynısını ne zaman düşünsem Sonra hep bir sıkıntı oluyor programlanmış gibi.
Ne gibi mesela?
Hayırdır gece gece neye canın sıkıldı hocam?
Sınavlar falan var. Büyük yük altındayım.