Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Siz siz olun diş sağlığınıza önem verim yoksa benim gibi diş yaptıracam diye hem maddi hem manevi olarak eziyete girersiniz.Ağızda diş kalmadı yaptıralım dedik kalan çürükleri çektirdik şu an için 5 diş gitti

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Siz siz olun diş sağlığınıza önem verim yoksa benim gibi diş yaptıracam diye hem maddi hem manevi olarak eziyete girersiniz.Ağızda diş kalmadı yaptıralım dedik kalan çürükleri çektirdik şu an için 5 diş gitti
oo geçmiş olsun diş işi zor iş allah sabır versin

Coulers79

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Geçmiş olsun, dişin yanında para da kalmayınca daha cetrefilli bir durum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
5T deneyimimi yazayım dedim abarttım sanırım daha da bitmedi. :D
1521480648760.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
1425 kelimenin 1000 tanesi batarya ömrü mü reyiz? :D
En çok arayüze giydirdiğim kısımda kelime var sanırım ama kamera kısmı onu geçebilir gibi

---- Mesajlar birleştirildi ----

230 kelime batarya 685 kelime arayüz

Son düzenleyen moderatör:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ahh burayı özlemişim..

Söyledim rahatladım nasılsınız ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
maddiyat şu an için sıkıntı değil ama gerisi sıkıntı
Ahh burayı özlemişim..

Söyledim rahatladım nasılsınız ?
Hoşgeldiniz bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor dişimiz ağrıyor geçinip gidiyoruz

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Son düzenleme:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yahu zaten flash player işlemcinin ebesine atlıyor, zaten sistem bir şey olsa da ısınsa diye bakıyor, zaten işlemci pentium serisi tırt bir şey, nedir bu canlı yayınınız yahu? Bana ne bilmem ne hırsızlarından, her sayfaya otomatik açılacak şekilde eklemek zorunda mısınız? Bir duyuru koyun yetsin size, nedir bu? Oldu olacak bütün sayfalara kayacak şekilde zebellah kadar ekleyin, zorla izleyelim, siteyi de kullanamayalım. Allah'tan adblockerın kara listesine ekledim de kurtuldum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu zaten flash player işlemcinin ebesine atlıyor, zaten sistem bir şey olsa da ısınsa diye bakıyor, zaten işlemci pentium serisi tırt bir şey, nedir bu canlı yayınınız yahu? Bana ne bilmem ne hırsızlarından, her sayfaya otomatik açılacak şekilde eklemek zorunda mısınız? Bir duyuru koyun yetsin size, nedir bu? Oldu olacak bütün sayfalara kayacak şekilde zebellah kadar ekleyin, zorla izleyelim, siteyi de kullanamayalım. Allah'tan adblockerın kara listesine ekledim de kurtuldum.
İşin daha kötü tarafı ben laptopa telefondan internet paylaşıyorum yemin etmiş gibi her sayfa yenileyiste mobil verimden fena yiyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
neyi nasıl?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Anlaşılan o ki Huawei şakşakçıları bu sene P20 Pro'yu öve öve bitiremeyecek ve S9 kamerası ile kıyaslama cesaretini gösterecek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Neden Samsung orta segment almayın diyorum.
Essek yükü para ile çöp donanım aldığınız için.
Çoğu kişi bu oyunu oynarken performanstan ötürü üzülecek.
Ekli dosyayı görüntüle 37184
Screenshot_20180320-141347.jpg

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki ya senin telefonu zorluyormu bütün grafik ayarları en üst düzeye ayarlayınca?
Ultra HD ayarı açık değil. 821 için de HD ve Ultra HD ikisi birden açık değil şuan. Bende bir kasma yok HD ayarda (835) fakat oyunun optimizasyon sorunu var gibi. 821'de sıkıntı vardı sanırım az çok. Tam incelemedim

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ultra HD ayarı açık değil. 821 için de HD ve Ultra HD ikisi birden açık değil şuan. Bende bir kasma yok HD ayarda (835) fakat oyunun optimizasyon sorunu var gibi. 821'de sıkıntı vardı sanırım az çok. Tam incelemedim
Ultra HD mi ayarlanmıyor yoksa sen mi denemedin ?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Anlaşılan o ki Huawei şakşakçıları bu sene P20 Pro'yu öve öve bitiremeyecek ve S9 kamerası ile kıyaslama cesaretini gösterecek.
Bence senin bu huawei fanboylarına olan kinin artıyor dikkat et et sonuçta daha telefon çıkmadı ve evet denildiği gibi 4 kameralı çıkarsa bilemiyorum biraz sıkıntılı işler olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...