Telefonum bozuktu hocam o sabah öğrendim. Ben de kendimi deneyim dedim ama baya sallamıştım ondan üzülmedimKutsal ama zor meslek. Allah kolaylık versin
Algoritma finalinden 8 almıştım çok kafana takma![]()

Telefonum bozuktu hocam o sabah öğrendim. Ben de kendimi deneyim dedim ama baya sallamıştım ondan üzülmedimKutsal ama zor meslek. Allah kolaylık versin
Algoritma finalinden 8 almıştım çok kafana takma![]()
Matematik quizinden 16 aldım![]()
Geçmiş olsunFena değil bende ekonomi quizinden 30 aldım![]()
Matematik bu valla sayılar semboller bana göre çok gereksiz konu var normaldir çok kafa karıştıran zor bir ders ama başarınca da bir o kadar zevkli. Ben bu güne kadar genelde matematikten 80 den üstü puan aldığımı hatırlamıyorum genelde hep 60 70Matematik quizinden 16 aldım![]()
TeşekkürlerMatematik bu valla sayılar semboller bana göre çok gereksiz konu var normaldir çok kafa karıştıran zor bir ders ama başarınca da bir o kadar zevkli. Ben bu güne kadar genelde matematikten 80 den üstü puan aldığımı hatırlamıyorum genelde hep 60 70. Geçmiş olsun inşallah bir dahakine başarılı olursun
.
Yapma ya konular neydiMatematik quizinden 16 aldım![]()
Oran orantı problemleri ve kareköklü sayılarYapma ya konular neydi
Yokmuş bişey yani tabi zorluk derecesinede bağlıda neyse bi dahakine artıkOran orantı problemleri ve kareköklü sayılar
Ulan sevse keşke beni bee
İngilizceHangi ders?
Keşke!
Tam olarak ne yapıyorsun internette söylermisin belki daha düzenli bir şekilde kullanabilmene yardımcı olabilirim.