• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Kimya Quiz'inden 20 aldım. Keşke soruları boş bırakmasaydım. Yapabildiğim sorulara odaklanıp diğer soruları boş bırakmışım. :)

Başarılı olmak istiyorsanız rahat olun gerisi gelir :D
Unutmayın strest her zaman için beyin fonksiyonlarını yavaşlatır. Ben türevi 1 günde bitirip sınavdan 95 aldığımı hatırlıyorum. Tabi gözler pert oluyor +15 saat matematik çalışınca. Unutmadan matematik çalışırken soruyu çözdükten sonra gözlerinizi kapatıp tekrar hayal edip çözün hatta bunu bütün derslerde yapın. Başarılı olucaksınız emin olun

Matematik quizinden 16 aldım :D
Matematik bu valla sayılar semboller bana göre çok gereksiz konu var normaldir çok kafa karıştıran zor bir ders ama başarınca da bir o kadar zevkli. Ben bu güne kadar genelde matematikten 80 den üstü puan aldığımı hatırlamıyorum genelde hep 60 70 :D. Geçmiş olsun inşallah bir dahakine başarılı olursun :).

Matematik bu valla sayılar semboller bana göre çok gereksiz konu var normaldir çok kafa karıştıran zor bir ders ama başarınca da bir o kadar zevkli. Ben bu güne kadar genelde matematikten 80 den üstü puan aldığımı hatırlamıyorum genelde hep 60 70 :D. Geçmiş olsun inşallah bir dahakine başarılı olursun :).
Teşekkürler :)

Hafta sonu sahilde geziyoruz polisin biri konuşuyor yanımda dedi ki ya sorma gecen radara girmişiz ceza geldi eve

Bu akşam izlediğim Thor Ragnarok filmi çok fantastik bir şeydi can sıkıntımı giderdi diyebilirim.
İzlemek istediğim bazı filmler hala gelmemiş neyse bekleyeceğiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri