nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
haaa bak bu program ünv. ilk kurduğumuzda vay be dedik PCB yapıyor velet bir de zenit vardı...eskilere daldık iyi ce sonum hiç iyi değil bu gece 

THY tercih ediyorum [emoji16]
Evrendeki tek imkansız olaydır kadınları anlamak birgün herşey aydınlanacak ama bu konu aslaKadinlari anlamak hakkaten zor ya.![]()
Özelden sordum hocam.Ablam avukat, ne vardi?Yani ciddi soruyorum.
![]()
Noldu buna gözükmüyor ortalardaEkli dosyayı görüntüle 29082 Hatırlayan var mı? Duygulandım şimdi bir an görünce. Ne zamanlardı be.
Artık Yaşlanmıştır reyiz. Bana abim anlatırdı bunun hikayelerini ben de hayal mayal hatırlıyorum..Noldu buna gözükmüyor ortalarda
Ahahahha ben bile büyüğüm ya bundanArtık Yaşlanmıştır reyiz. Bana abim anlatırdı bunun hikayelerini ben de hayal mayal hatırlıyorum..
selamlar hoşgeldinSelamlar beyler
gif avatar kaldırılmasaydı daha hoş avatarım vardı maaleef değiştirdik geri alamadık
O geri gelmeyecek mi yahu?gif avatar kaldırılmasaydı daha hoş avatarım vardı maaleef değiştirdik geri alamadık![]()
tekrardan iletiriz ama birşey diyemiyorum bende mağdurum bu konuda senin gibiO geri gelmeyecek mi yahu?
Arkadaş GIF yahu altı üstü GIF
Dakika başı reklam çıkardıklarına saysınlar.
Sizin üst yönetime bu geri dönüşleri iletme imkanınız var mı?
Yahu bence bütün forum biz mağduruztekrardan iletiriz ama birşey diyemiyorum bende mağdurum bu konuda senin gibi
Efsane GIF vardı elimde düşünün öyle bir GIF'ki o GIF yüzünden Hakkı Alkan'ın GIF'ini bile kaldırmıştım. MAğdurumtekrardan iletiriz ama birşey diyemiyorum bende mağdurum bu konuda senin gibi
Elden geçmek? Elden geçirmek?birazcık elden geçti mecburi![]()