Anıl Bozkurt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 23
vardı kanal d deBugün Adana’dan bi haber yoktu gözüm yaşlı izledim haberleri
--- Gönderi Güncellendi ---
ilk 3000 diyelim meselaPuanına bakar...
vardı kanal d deBugün Adana’dan bi haber yoktu gözüm yaşlı izledim haberleri
ilk 3000 diyelim meselaPuanına bakar...
https://forum.shiftdelete.net/forums/kampanyalar-ve-indirimli-firsat-urunleri.352/Gearbest TR'de güzel indirimler var. Kupon sayesinde 50 liralık Y2 Plus akıllı bilekliği 25 TL'ye aldım. Mutluyum![]()
mühendis/doktor olan var mı aranızda
BMW'de makina teknisyeniyim olur mu?![]()
Hocam ingilizceyi öğrendik sayıyoruz başka ne dil öğreneyim?@Murat Burç Elektrik, elektronik, programlama. BMW'nin her istasyonuyla iliskim var.
Sana tavsiyem programlama icin mutlaka ORACLE ögren, gelecegin dili budur bence.
SAP diye bir program var birazdan linki vereyim, sirf o programa yillik milyonlarca euro katki yapiyor BMW. Firma icin ag programi icin ideal ve günden güne popülaritesi artiyor. Ben sirf SAP ve biraz ORACLE bildigim icin maasimdam haric 600 € extra aliyorum BMW'den. 2 senedir kriterimiz budur.
SAP web sayfasi burada, bir incele ve Türkce kaynak bul derim.
Hocam ingilizceyi öğrendik sayıyoruz başka ne dil öğreneyim?
Autocad Solid 3Ds'nin programları falan filan ne öğreneyim? Oracle dedik başka ne progrlama dili öğreneyim?
Riot da dengesiz bir firma![]()
Çıldırıyorum [emoji23][emoji23]
Riot da dengesiz bir firma
Feederlere yıllarca göz yumdu o kadar kişiyi oyuna küstürdü. Şimdi aslan kesiliverdi ona buna Ban atıyor.
Hocam Elektrik-Elektronikçi arkadaşınız var mı? Benim için sorar mısınız eğitim hayatımda ne yapmalıyım hangi dilleri ve programları öğrenmeliyim diye?
Forum yasamızın bilmem ne sayılı maddesine göre forumda ördek resmi paylaşılması yasaktır. Ben de burada bana verilen yetkiye dayanarak seni ördek enginar ilan ediyorum !
Forum yasamızın bilmem ne sayılı maddesine göre forumda ördek resmi paylaşılması yasaktır. Ben de burada bana verilen yetkiye dayanarak seni ördek enginar ilan ediyorum !![]()
Veren var ki bu fiyatı koymuşlar. Şimdi benim satacağım 5 liralık bir ürünü müşteri 50 liraya almaya razı ise ben keriz miyim de 5 liraya satarak cebime az kar atarak çok üretim yapmaya, ulaştırmaya uğraşayım ?Şu kredi kartı olmasa da senetle amiral gemisi telefon nasıl alırlar aklım almıyor... Yahu vadesiyle birlikte 6800tl nedir
Tamamdır ördek enginar arkadaşımAhahahhaah yemin ederim artik bana ördek enginar diye hitap etmezsen seni rapor edecem![]()
Logo.sys biliyosun değilmi ?bir tbt yapalım biz de hey gidi günler hey... win95
![]()
zaten satana lafım yok lafım alıpta beni arayan sevgili dostlarımaVeren var ki bu fiyatı koymuşlar. Şimdi benim satacağım 5 liralık bir ürünü müşteri 50 liraya almaya razı ise ben keriz miyim de 5 liraya satarak cebime az kar atarak çok üretim yapmaya, ulaştırmaya uğraşayım ?Az satsın ama iyi kar getirsin bana yeter.
Telefondan anlayana Android bulunmaz nimet. Ama adam anlamıyor, çok tekniğe de girmeden cebinden gerekse para verip destek almaya razı, az sıkıntı çıkarsın, hem imaj olsun, hem sorun olunca millete sorarım mantığı ile alıyor millet. Her malın bir müşterisi var. Ama dediğin gibi iPhone'lar fazla pahalı. Samsung'un telefonları da bir seçenek olabilir gerçi çok büyük bir kesim tarafından kullanıldığından.zaten satana lafım yok lafım alıpta beni arayan sevgili dostlarıma"iyi mi ettik abi" diyolar bir de
![]()