• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haaa bak bu program ünv. ilk kurduğumuzda vay be dedik PCB yapıyor velet bir de zenit vardı...eskilere daldık iyi ce sonum hiç iyi değil bu gece :)

ewb.jpg

Anadolujet kış uçuşları için 40TL'ye uçak bileti satıyor arkadaşlar. Uçmak isteyen değerlendirebilir :)

60 dakika maç yaptım diye kafam ağrımaya başladı uykum geldi.
Kondisyon 0 yav.

telefonun şarjı bitti malum batarya bozuk günü anca çıkarıyor dur dedim bilgisayara bağlıyayım bu seferde her yerin elektiriği gitti kaldık karanlıkta

Kadınları anlamak zor falan değil. İlgilenen varsa örnek olaylarla birkaç detay vererek danışsın açıklayabilirim.

İzmir'de oturanlarla SDN ailesi olarak etkinlik planlayalım diyorum... Var mı aklında böyle fikirler olan? :D

tekrardan iletiriz ama birşey diyemiyorum bende mağdurum bu konuda senin gibi
Efsane GIF vardı elimde düşünün öyle bir GIF'ki o GIF yüzünden Hakkı Alkan'ın GIF'ini bile kaldırmıştım. MAğdurum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
@Mrtaltg foruma yükleme sınırı mı koydunuz? Eskiden 12 megapiksel fotoğraflar bile çat diye yüklenirdi. Şuan 3.7 megapiksel fotoğrafı yüklemek için yarıya bölmem gerekiyor.

birazcık elden geçti mecburi :)
Elden geçmek? Elden geçirmek?
Sizin elden geçirmeniz 4 megabayt tutan fotoğrafı yüklettirmemek mi?
4-4.5 megabayt. En baba Sony telefonda 6 megabayt
Bakın bugün fotoğraf yüklemek için yaptığım işlemler 3.7 megapikselde fotoğraf çekip fotoğrafı yarıya bölmek. Şaka veya abartı yok.
1.5 megabayt fotoğraf sınırı mı olur?
GIF yok fotoğraflar kısıtlı. Dakika başı, her sayfa yenileyişte reklam çıkartmasını, sizin PC'nizle mining yapalım mı diye sormayı biliyorlar ama. Şaka gibiler gerçekten hoş size anlatmamalıyım elinizden gelen bir şey yok da orası da ayrı bir mesele. Ben öter öter dururum dinleyen olmaz.

İzmir trafiği ölmüş ölmüş. Okula haftada 2 gün geç kalmaya başladık. Kocaoğlu sen reklam yapmaya devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri