- Reaksiyon puanı
- 16,127
casper yakında 128gb ramli pc satıcakmış...
Linus adamımdırabartmak serbest gelecekte ki pcler...
Kaç gündür ödemiyorsun abiEkli dosyayı görüntüle 25887
şerefsiz Tv+ aç köpek...
faturasız ve buna the grudge zararlısı neden oldu.Kaç gündür ödemiyorsun abi
Ban yemenin faydaları;Technopat bana yine ban atmış.
2 günde bir yiyorum benBan yemenin faydaları;
- Bilgisayarın başından kalkmak için bir sebep doğar
- Başka şeyler keşfetmeniz için size zaman verir
- Ban yiyince yapacak şeylerinizi hatırlarsınız. Gerçek işlerinize yoğunlaşabilirsiniz
- Sinirlerinize iyi gelir, rahatlatır.
- Düzenli ban yemek kilo vermenize yardımcı olur çünkü bilgisayarın başında biriyle konuşurken ne yediğimizi hesaba katmıyoruz.
Peki siz günde kaç ban yiyorsunuz ?
Olmaz ki ! Her gün düzenli dozunu almalısın ! Sallama dozlarını !2 günde bir yiyorum ben
ahahahaBan yemenin faydaları;
- Ban yiyince yapacak şeylerinizi hatırlarsınız. Gerçek işlerinize yoğunlaşabilirsiniz
- Düzenli ban yemek kilo vermenize yardımcı olur çünkü bilgisayarın başında biriyle konuşurken ne yediğimizi hesaba katmıyoruz.
Ban yemenin faydaları;
Bunun herkese benden ban versiyonuO zaman başta eronis olmak üzere herkese benden ban!
Bizde daha çok espirisi moda Tabi zorunlu olmadıkça. Diğer forumdakiler akıyor yalnız. Parti veriyorlar bildiğin ufffBan atmak moda olduysa bana iki dakikacık yetki verseniz ben şöyle bi dolaşıp gelsem .
? Eğer yazdıklarımızı diyorsan sadece aramızda şakalaşıyoruz. Yazdığımız bir şeyi ciddiye almana gerek yok yaniRezalet. Yeminler olsun ki rezalet.
Size demedim yahu söyle rahatla ya hani burası? Eğer yazdıklarımızı diyorsan sadece aramızda şakalaşıyoruz. Yazdığımız bir şeyi ciddiye almana gerek yok yani
Tamam hani Bazen yaptığımız bir espiri ciddiye alınıyor ya kalp kırmak değil burada kimsenin amacı. Yanlış anlaşılma varsa düzeltelimSize demedim yahu söyle rahatla ya hani burası