Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şu burslar yatsa da kendimize gelsek yahu

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Canına yandığım, "gideyim" diyor, ben "gitme" diyorum. Ne onun ne benim istediğim oldu, ikimizde yoruluyoruz anasını satiiim...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Akk'yi aşıp hızım 3mbps'ye düştüğü halde Turkcell TV+'ın 22 mbps internet kullandığını görünce ben şok. Ben iptal. Meğersem evde süperonline fiber kullananlarda Turkcell tv+ akk'den yemiyor ve akk'ye tabi olmuyormuş...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
3 aydır içime atıyordum, 1 aydır uğraş veriyorum. Her planımın sonunda bir sıkıntı bir terslik oluyor istediğim gibi olmuyor. Artık canımın sıkılmasından sıkıldım. Sürekli hüzünlü, depresif bir ruh halindeyim. Ettiğim 2 kelam 2 saat mutluluk veriyor. Özgüven, cesaret veren bir ilaç yok ki içelim. Sırf bunun için kendimle çelişiyorum, normalde yanından geçmeyeceğim eylemleri yapıyorum. Kendimi yıpratmaktan sıkıldım. Durumun b.ktan gidiyor olmasından sıkıldım. Onunla güzel hayaller kurmaktan şizofren olma derecesine geldim. Hayal dünyam da daha mutluyum. Orada işler istediğim gibi gidiyor nasıl olsa. Ama gözlerimi açıncaya kadar. Gözlerimi açmaktan korkar oldum. Gerçeklerle yüzleşmekten korku duyuyorum artık.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Trump Reisin ilk icraati H.O
Hiçbirisi yapamadı o yaparım dedi ve yaptı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
3 aydır içime atıyordum, 1 aydır uğraş veriyorum. Her planımın sonunda bir sıkıntı bir terslik oluyor istediğim gibi olmuyor. Artık canımın sıkılmasından sıkıldım. Sürekli hüzünlü, depresif bir ruh halindeyim. Ettiğim 2 kelam 2 saat mutluluk veriyor. Özgüven, cesaret veren bir ilaç yok ki içelim. Sırf bunun için kendimle çelişiyorum, normalde yanından geçmeyeceğim eylemleri yapıyorum. Kendimi yıpratmaktan sıkıldım. Durumun b.ktan gidiyor olmasından sıkıldım. Onunla güzel hayaller kurmaktan şizofren olma derecesine geldim. Hayal dünyam da daha mutluyum. Orada işler istediğim gibi gidiyor nasıl olsa. Ama gözlerimi açıncaya kadar. Gözlerimi açmaktan korkar oldum. Gerçeklerle yüzleşmekten korku duyuyorum artık.

Ne zaman hayal kursak batıran çıkıyor sürekli.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

3 ay mı ben 10 sene geçti içime atıyorum. Halada koşmaya çalışmaya çabalamaya devam ediyorum. Hayat bu sorumluluk arttımıda dahada ağır geliyor. Allaha şükürki memnunum hayatımdan buna rağmen etrafımız terör yuvası siyaset desen o biçim ekonomide aynı... hayat bize ayak uyduramıyor biz hayata ayak uydurcaz.. insanlarıda bu faktörler dahada strese sokuyor. TV izleme, siyaset takip etme, gereksiz insanlardanda uzak dur işine odaklan dört dörtlükte düşünme ihtimalleri düşün sonrası ne yapacağını hazırlıklı ol her zaman kendine vakit ayır keyif aldığın şeylerle uğraş böyle bi tavsiye yazayım dedim. İnsan sarrafı değilim ama bunu okuyunca ben yazmışım hissettim. Yanlış anlama amacım akıl vermek değil. He bide şizofreni filan demişsin kendi kendine konuştuğunu hissetiğinde devam etme kendine gel. Çünkü anladığım kadarıyla baya bi içine kapanık bir arkadaşsın cevapları ararken beyninden geçen soruları bir anda kendin cevaplamaya çalışıyorsun. Kendini yıpratma özel destek alacağın yerler var.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Suriye'ye 60 tane füze sallamış gemileriyle.

Geçen tr ye gittim millet bi siyaset bi siyaset osmanlı ruhu şahlandı filan millet ayakta... şu tr deki tv sistemi çok berbat paso tüm kanallarda sadece iktidar ve siyaset eee adamlar çalışıyor. Ev hanımları sabahtan akşama tv izliyor araya paso haber sokuşturmuşlar orada iktidar siyaset yapıyor yine kanalların hepsinide satın aldıkları belli şuan mitinglere bakınız erkekten çok kadın var. İnsanları nasılda robotlaştırıyorlar gerçekten şu tvler...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Orijinal oyun alırsın ama inmesi için 2 hafta beklersin... Allah'tan bu ay son kez 3 mbps'ye düşüyoruz.
photo5998816642806687746.jpg

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Obama veya Hillary olsa YPG'ye daha fazla silah verip sorunu çözerdi.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Onlar saman altı çalışıyorlar hep bakalım trump daha neler yapacak bizimkilerde olumlu bulur yapamıyorlar ya dahada destek isticekler kesin

Bu YPG öyle bir terör örgütü haline geldi ki Obama zamanında, OrtaDoğu'da hangi olay olursa olsun, çözümü YPG'ye daha fazla silah vermek olarak buldular.
Böyle diye diye adamların elinde eksik bir tek füze kaldı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Biri 60 füze sallar diğeri gerekirse çatışırız der noluyoruz yahu.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
60 değil 59.
Öbürü de çeviri hatası.
Gerekirse diye bir kelime yok orjinalde.
Doğru çeviri, çatışmamıza ramak kalmıştı, şeklinde.
Yani füze atılan yerin birkaç yüz metre ötesinde Rus askerlerinin olduğuna ve sorumsuzca davranıldığına dikkat çekiyor.

Medvedev, writing on social media, said the u.s. strikes were illegal and had been "one step away from military clashes with russia."

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
TTNET senin abv, spotify'dan müzik bile dinletemiyorsun verdiğimiz para boğazınızda dizilsin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Mayıs'ta gerçekten AKK ile ilgili düzenlemeler yapılacak mı?
00.00 ile 08.00 arasında kullanılan internetin AKK'ye dahil edilmeyeceği doğru mu?
Sizce bu değişikliklerden sonra fiyatlar da değişir mi?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Mayıs'ta gerçekten AKK ile ilgili düzenlemeler yapılacak mı?
00.00 ile 08.00 arasında kullanılan internetin AKK'ye dahil edilmeyeceği doğru mu?
Sizce bu değişikliklerden sonra fiyatlar da değişir mi?
SDN zamanında haber yapmadığı için haberınız yok tabi, ne kadar tepki verildi ne kadar mücadele verildi bunun için, yanlış hatırlamıyorsam bu karar 12 Ocak 2016 tarıhınde sonuca bağlandı ve bu şekilde oluşturuldu ve yürürlüğe girme tarihi olarak 1 Mayıs 2017 belirlendi. yani 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren AKN sistemi tablodaki gibi olacak, herkes hızına göre oranlı AKN sonrası hız alacak ve 1 Ocak 2019'da AKN komple kaldırılacak.

Detaylı bilgi için; 1 Mayıs 2017/ AKK Düzenlemesinden Sonraki İnternet Hızları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...