- Reaksiyon puanı
- 16,128
geçerliliği bitmiş konular siliniyor olabilir.
geçerliliği bitmiş konular siliniyor olabilir.
tıklanmayanları siliyor yada teknik sorun var.Ne alaka yahu? O zaman eski telefon konuları da silinsin.
Hesabının çalındığını idda ediyor ama ne kadar doğru bilememİbrahim Tatlıses Google'a yazmak istediklerini sanırım yanlışlıkla Twitter'a yazmış.
http://i.hizliresim.com/R0n7O6.jpg
![]()
Dün gece forumda sıkıntı oldu galiba. Hatta "504 error" verdi. Acaba forum serverında mı sıkıntı var? Ya da o anlık benim internetimden kaynaklı bir sorun muydu? @Fraggerteknik sorun olmalı ...
Bunların gördüğü kadarın onlarca katı, adamın geçmişi var. Şu sıralar garip şeyler oluyor, hadi hayırlısı..çalınmış gerçekten çünkü İbrahim Tatlıses böyle şeylerle uğraşmaz...
kulaklık seçiyor mu? mesela philips she3595bk takıp mp3 dinlerken sesi iyimi maxi plus5 beş para etmez sesi var nokia gibi ters çünkü.Cyanogenmod 12.1 baya iyiymiş. Benim takoz T50'yi bile canlandırdıÖlüyü diriltiyor resmen.
kulaklık seçiyor mu? mesela philips she3595bk takıp mp3 dinlerken sesi iyimi maxi plus5 beş para etmez sesi var nokia gibi ters çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 20433
yani kendini nokia sanmıyor maxi plus5 nokia sanıyor kendini.Adını bile koyuyorÇok güzel beslemesi var.
Eski modlarin çoğu neden banlı, eSa'yı bile çizmişler. Büyük olaylarımı kaçırdım?
@ShiftBoss söylüyor sanki. Adına bir çızık çektimForumun üstünden dozer gibi geçtiler haberin yok. Yönetim istifa etti yeni admin alındı (muhtemelen ofisten) eski üyeler de ayrıldı forumdan.
Evet tamamen değişmiş yönetim. Büyük olayları kaçırmışız. Eskilerden arada konuştuklarımız ve foruma gerçekten emek veren kişiler vardı, böyle olması kötü olmuş.Forumun üstünden dozer gibi geçtiler haberin yok. Yönetim istifa etti yeni admin alındı (muhtemelen ofisten) eski üyeler de ayrıldı forumdan.
Bende bilgisayarda hem Yandex hem de Opera kullanıyorum. İkisi de gayet güzel.Yandex browser mobilde baya yol katetmişGalaxy Note 10.1 tabletimde ve iPhone 5C de kullanmaya başladım. Kesinlikle Chrome'dan daha hızlı ve kullanışlı
![]()
Bende bilgisayarda hem Yandex hem de Opera kullanıyorum. İkisi de gayet güzel.Yandex'teki yer imleri Opera'daki gibi olsa Yandex daha güzel olur benim için.
![]()
Bilgisayarda Opera, telefonda Yandex. Gerisi yalan
Opera Neon'un geliştirilmesi gerek bence. Eklenti desteği var mı Opera Neon'un?Bilgisayarda Opera Neon'da güzel![]()
Anca fıldır fıldır döndürüyorlar.Norm Ender döndü, Edilee döndü, Jeff Hardy bile döndü sen dönmedin ulan.
Amin, amin.Allah'ın laneti ve gazabı üzerine olsun ey Esad!
Yok sanırımOpera Neon'un geliştirilmesi gerek bence. Eklenti desteği var mı Opera Neon'un?