Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
birisine kanıp 5 yıllık steam hesabıma birşey yaptım ve 2038 yılına kadar sınırlandırılıp h1z1 de chargeback yüzünden vac yemiştim :)
bugün ticket atıyım dedim hem daybreaks'a hemde steam'a steam kısıtlamamı kaldırmış ama vac için oyun yapımcısına ticket attım bakalım aynı sevinci yaşarım inşAllah :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Alakasi yok. VAC ban kaldirma yetkisi H1z1 yapimcisinin elinde olan bir sey de degil zaten. Hile kullanip vac ban yediysen o ban ömür boyu kalkmiyor.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Alakasi yok. VAC ban kaldirma yetkisi H1z1 yapimcisinin elinde olan bir sey de degil zaten. Hile kullanip vac ban yediysen o ban ömür boyu kalkmiyor.
canım kardeşim chargeback diyorum sabahtan beri :) hileyle işim olmaz olsaydı bu hesabıda 278 gün elimde tutmam içindeki oyunlar ve skinlerle birlikte çerez parasına satar veya çekilişle birine verirdim :)
steam desteğime gelen cevapta yapımcıyla görüşün diyo :)
sanırım sen steam destekten daha yetkili birisisin ki böyle konuşabiliyorsun

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bahsettigin sitenin linkini paylasirsan sevinirim bu arada.

"What is a chargeback?"

Kastettigin buysa burada VAC ban ile alakali bir konu gecmiyor. Gecmesi de mümkün degil zaten. Senin dedigin olay game ban oldugu icin yapimciyla görüs diyorlar. Hesabinda game ban varsa orasi ayri bir olay.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bahsettigin sitenin linkini paylasirsan sevinirim bu arada.

"What is a chargeback?"

Kastettigin buysa burada VAC ban ile alakali bir konu gecmiyor. Gecmesi de mümkün degil zaten. Senin dedigin olay game ban oldugu icin yapimciyla görüs diyorlar. Hesabinda game ban varsa orasi ayri bir olay.
I got Vac banned :: H1Z1: Just Survive General Discussions
Vac banned?? :: H1Z1: King of the Kill General Discussions
benim durumumda olan birkaç arkadaş daha.
neyse h1z1den gelen ticketlere göre hareket edicem. açılırsa burayı yeşillendiririm.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
I got Vac banned :: H1Z1: Just Survive General Discussions
Vac banned?? :: H1Z1: King of the Kill General Discussions
benim durumumda olan birkaç arkadaş daha.
neyse h1z1den gelen ticketlere göre hareket edicem. açılırsa burayı yeşillendiririm.

Dikkat ederseniz dedigim yola cikiyor tekrar. Bu arkadaslarin hesabinda VAC ban degil, game ban bulunuyor. Bunlarin ikisi de farkli yasaklama türüne giriyor. VAC ban olsaydi steam sizi oyun yapimcisina yönlendirmezdi zaten.

Ve ikisinin de hesabinda bu yasaklar kaldirilmamis.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dikkat ederseniz dedigim yola cikiyor tekrar. Bu arkadaslarin hesabinda VAC ban degil, game ban bulunuyor. Bunlarin ikisi de farkli yasaklama türüne giriyor. VAC ban olsaydi steam sizi oyun yapimcisina yönlendirmezdi zaten.

Ve ikisinin de hesabinda bu yasaklar kaldirilmamis.
ah be kardeşim adamlar konuda vac yedim diyo
hesaplarındada vac var. ben neden bu saatte sana birşey anlatmaya çalışıyorum ki?
hesabımda h1z1 için hem game ban hemde vac ban var. bu sorunu çözmem içinde yapımcıyla iletişim kurmamı istediler (NOKTA)
o arkadaşların konularında da senini gibi yorum yapanlar var yok hile kullandı yok bilmem ne :)
ben gerizekalımıyım 5 senelik ve pahalı oyunlar olan steam hesabımda hile açıyım en kötü gider yeni hesap alır ordan açarım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
ah be kardeşim adamlar konuda vac yedim diyo
hesaplarındada vac var. ben neden bu saatte sana birşey anlatmaya çalışıyorum ki?

Bilmedigin bir konuda neden israr ediyorsun ki? Hesaplarinda vac ban yok, game ban var.

Al sana kanit.

GAME BAN hesabi

Steam Community :: Reaper

Steam Community :: DropkickJxy

Bu da VAC BAN yiyen herhangi bir hesap

Steam Community :: xXHack_GodXx⌨

Game ban ile VAC ban tamamen farkli seylerdir. Adamlarin konuda ne yazdiginin hicbir önemi yok, gir profil hesaplarina bak bir zahmet.

VAC ban varsa hesabinda bosuna oyun yapimcisina gitme. O ban kalkmaz bundan emin olabilirsin. Bilmedigim bir konuda israr etmem.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bilmedigin bir konuda neden israr ediyorsun ki? Hesaplarinda vac ban yok, game ban var.

Al sana kanit.

GAME BAN hesabi

Steam Community :: Reaper

Steam Community :: DropkickJxy

Bu da VAC BAN yiyen herhangi bir hesap

Steam Community :: xXHack_GodXx⌨

Game ban ile VAC ban tamamen farkli seylerdir. Adamlarin konuda ne yazdiginin hicbir önemi yok, gir profil hesaplarina bak bir zahmet.

VAC ban varsa hesabinda bosuna oyun yapimcisina gitme. O ban kalkmaz bundan emin olabilirsin. Bilmedigim bir konuda israr etmem.
baktımda kırmızı görünce yazıyı okumadım bile . oyun yasaklamasıda türkçeye çevrilince böyle yazıyor diye düşündüm.
yani benim hesabımın açılma şansı var sanırım?
bendede oyun yasaklanması yazıyor
nerdeyse 1 yıldır girmiyordum hesaba sanırım vac yazıyordu eskiden bu oyun yasaklanması ne zamandan beri çıktı?
bu arada çok özür dilerim gereksiz yere çok ısrar etmişim. oyun banı dediğinde ilk h1z1 launcherinden girdiğinde ki ban uyarısı veriyor ya o sandım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Game ban olayi yapimcinin insafina kalmis. VAC ban ise hatali olmasi haricinde hicbir sekilde kaldirilmiyor. Yukaridaki konuda da belirttim zaten.

bu oyun yasaklanması ne zamandan beri çıktı?

CS: GO icat olduktan sonra diye hatirliyorum. Hilelerin önüne daha cabuk gecebilmek icin böyle bir sistem ürettiler.

Ek olarak belirtmek isterim ki, H1z1 anti hile sistemi olarak VAC yerine battleye kullaniyor. Sizin yediginiz VAC ban muhtemelen baska bir seyden dolayi kaynaklaniyor. Hesap detaylarina girince göstermesi lazim.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Game ban olayi yapimcinin insafina kalmis. VAC ban ise hatali olmasi haricinde hicbir sekilde kaldirilmiyor. Yukaridaki konuda da belirttim zaten.

CS: GO icat olduktan sonra diye hatirliyorum. Hilelerin önüne daha cabuk gecebilmek icin böyle bir sistem ürettiler.

Ek olarak belirtmek isterim ki, H1z1 anti hile sistemi olarak VAC yerine battleye kullaniyor. Sizin yediginiz VAC ban muhtemelen baska bir seyden dolayi kaynaklaniyor. Hesap detaylarina girince göstermesi lazim.
vac yok hocam sadece oyun banı
aLY8N5.jpg

ama çok eminim ki eskiden VAC yazıyordu ve tıklayınca da valve anti cheat sistem başlığı altında hile kullanımını açıklıyordu

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
aLY8N5.jpg

ama çok eminim ki eskiden VAC yazıyordu ve tıklayınca da valve anti cheat sistem başlığı altında hile kullanımını açıklıyordu

VAC ban Game ban'dan üstün oldugu icin böyle bir seye ihtimal vermiyorum sahsen. Hani tam tersi olsa olur, game ban yedikten sonra vac ban yemek gibi. H1z1 vac sistemini kullanmadigi icin o oyundan vac yeme ihtimali yok. Neyse, bunda da ayri bir tartismaya girmeyelim :)

Dedigim gibi, oyun yasaklamasi yapimcinin insafina kalmis. Sansinizi deneyin derim.

bu arada çok özür dilerim gereksiz yere çok ısrar etmişim. oyun banı dediğinde ilk h1z1 launcherinden girdiğinde ki ban uyarısı veriyor ya o sandım

Estagfirullah, özür dileyecek bir durum yok :)

Nelalexius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Hazır konu Steam'den açılmışken, Indiegala "Cobi Treasure Deluxe" diye bir oyunun keyini dağıtıyor haberiniz olsun. Birde Helldivers oyununu oynayan var mı ? Bir ara indirimlerde görmüştüm de almadım. Tek başıma oynasam çok sıkar mı ? İngilizcesi de ağırmış sanırım. Oynayan varsa ve cevaplarsa mutlu olurum, teşekkürler.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
VAC ban Game ban'dan üstün oldugu icin böyle bir seye ihtimal vermiyorum sahsen. Hani tam tersi olsa olur, game ban yedikten sonra vac ban yemek gibi. H1z1 vac sistemini kullanmadigi icin o oyundan vac yeme ihtimali yok. Neyse, bunda da ayri bir tartismaya girmeyelim :)

Dedigim gibi, oyun yasaklamasi yapimcinin insafina kalmis. Sansinizi deneyin derim.

Estagfirullah, özür dileyecek bir durum yok :)
1LE0yD.jpg

hocam sana demiştim vac vardı diye :D
onu sonra oyun yasağına çevirdiler
sonrada kaldırdılar.
şuan o kadar mutluyum ki anlatamam :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Su an oyun yasagi kalkti mi peki? VAC ban yedikten sonra tekrar game ban'a cevirdiklerini ilk defa duyuyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O oyunda vac sistemi yok ki. Ben hala bu olaya ihtimal vermiyorum nedense. Ama sonuc olarak oyun yasagi kaldirilmis, kiymetini bilmek lazim :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
O oyunda vac sistemi yok ki. Ben hala bu olaya ihtimal vermiyorum nedense. Ama sonuc olarak oyun yasagi kaldirilmis, kiymetini bilmek lazim :)
hocam biraz önce burda kırmızı yazıyla vac yazıyordu steamden çıkıp tekrar girdim bu yazıya döndü
yani kesinlikle vac vardı :)
nRlolN.jpg

--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada ne tür oyunlar oynuyorsun steam'de?
csgo arada h1z1

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Onun disinda baska oynadiginiz oyunlar yok mu?
hocam biraz önce burda kırmızı yazıyla vac yazıyordu steamden çıkıp tekrar girdim bu yazıya döndü
yani kesinlikle vac vardı :)
nRlolN.jpg

--- Gönderi Güncellendi ---

csgo arada h1z1

Peki paylastiginiz resimdeki gibi profilinize girince de vac ban yaziyor muydu?

aLY8N5.jpg

Cünkü yukarida vac ban yok demistiniz. Olsaydi ikisini de ayri ayri göstermesi gerekirdi.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Onun disinda baska oynadiginiz oyunlar yok mu?

Peki paylastiginiz resimdeki gibi profilinize girince de vac ban yaziyor muydu?

Cünkü yukarida vac ban yok demistiniz. Olsaydi ikisini de ayri ayri göstermesi gerekirdi.
maalesef yok online oyun harici oyun oynamayı pek sevmem boşu boşuna para veriyorum diğer oyunlara ama olsun destek olmuş oluyorum
hayır yazmıyordu ama eskiden yazdığına eminim

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Ne söyleyim de rahatlayim. Önemli 2 Ameliyat geçirdim. Önümde 2 tane daha var. Rabbim büyüktür, ".. Müddetleri (ecelleri) geldiği zaman, onu ne bir saat erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.".

Biri yaklaştı. Video istedim doktordan; "ameliyat esnasında kendimi görmek istiyorum." dedim. Eğer yaşarsam saniye saniye izleyeceğim.

Kardeşim Allah şifalar versin. Fakat ayete iman eden biri olduğundan, yüreğini ferahlatacak bir kaç ayet hatırlatmak isterim;

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla..
1. Kuşluk vaktine andolsun,
2. Sakinleşen geceye andolsun ki,
3. Rabbin, seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Elbette senin için her zaman, işin sonu, başından daha hayırlıdır.
5. Rabbin, sana verecek ve sen razı olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Seni şaşırmış bulup yola iletmedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse sakın öksüzü ezme,
10. Dilenciyi azarlama.
11. Ve Rabbinin ni'metini anlat.
Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla..
1. Biz senin (bunalan) göğsünü açmadık mı (ondaki bunalımları, sıkıntıları giderip, onu ilim, hikmet ve huzur ile genişletmedik mi)?
2. Ve atmadık mı senin üzerinden yükünü?
3. Ki (o yük, ağırlığından) sırtını çatırdatmıştı!
4. Senin şanını yükseltmedik mi?
5. Muhakkak her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Evet, her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
7. O halde (işlerinden) boşaldığın zaman (ibadete) dur.
8. Rabb'ine niyaz et, yalvar.

Diye muhteşem iki sureyi senin vesilenle aktarmış olayım. Ve ayet paylaşırkenki bu samimi inancını kaybetmemeni tavsiye ve rica edeyim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
"Bu top gol olur" dediğimiz anda kalkan ofsayt bayrağı gibi acımasız hayat.

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Dayak yemeyeceksem vize haftasının 3. ve son vizesi yarın ve ben bezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...