- Reaksiyon puanı
- 1,876
Online oyunda iyi oynayınca hileci mi olmuş oluyoruz? Bu ne iştir.
Cs:Go'da sürekli yaşıyorum bunu. Oyuna 5 arkadaş girecen kimse atamayacak seni onu istiyorlar.
Online oyunda iyi oynayınca hileci mi olmuş oluyoruz? Bu ne iştir.
Neymiş efendim smoktan nasıl vurmuşum... Neymiş efendim cama fuze koyarken neden vurmuşum. Ardından hack+küfür falan filancibilihack.comgüzel domain ismi.
![]()
Antalya onlara göre çok entel dantel kalıyor...Bir kerede Antalya'da yapın şu konseri...
Ekli dosyayı görüntüle 20255
Niye hocam? Anyalya güzel şehir. Sevenleride var..Antalya onlara göre çok entel dantel kalıyor...
çirkin demedim entel çocuklar duymasın'da Tansel bey vardıya o enteldi onun gibiler çok ...Niye hocam? Anyalya güzel şehir. Sevenleride var..
Anladımçirkin demedim entel çocuklar duymasın'da Tansel bey vardıya o enteldi onun gibiler çok ...
Metallica gelse yıkılır ortalık...AnladımAma sevenleri çok burada. 2-3 kendini rapçi sanan kişi konser vermeye kalktı, Ona bile 200 küsür insan gelmişti. Bu reisler gelse...
Herkesin içinde uyuyan bir Metallica ruhu vardır... Genel olarak Konserlerin çoğalması lazım. Bir de Bu şaheser şarkının yorumlarına baktığımda türkçeden çok ingilizce yorum olması üzücü. Bunun gibi sanat gruplarının değeri bilinmeli.Metallica gelse yıkılır ortalık...
Sonunda reklam olayları düzelmiş. Teşekkürler.
Arkadaş pc'ci olmam kderimde mi yazılı ne anlamadım. Yeni açılan şok market var evin yakınında, benden 2-3 yaş büyük bir kasiyer var en fazla 5 kere gördüm adamı her geldiğimde sohbet ediyoruz. "Sende evden çıkmayan bir tip var " dedi doğru öyleyim dedim. "Böyle bilgisayara meraklı birine benziyorsun online oyun falan o işlerle ilgilisin gibi" dedi doğru abi dedim. Beni gören direk bilgisayarla ilgili olduğumu anlıyor.
Gözlük varsa normaldir. Bana da aynısını diyorlar. Şaka maka bilişimci tipi de yok değil![]()
reklam işte reklamcı ödüllük reklam için kafasını patlatıyor olay bu...Ülker bu reklamlar ne iş diye sorarlar adama.
Subliminal mesaj dolu. Murat Ülker de zaten özur içerikli tweet atmıştı.reklam işte reklamcı ödüllük reklam için kafasını patlatıyor olay bu...
reklamcı sansayonel reklam ile altın kelebeği garantilemek istiyor iyi reklam biraz rahatsız edendir düşüncesinde ise bu hafif bile.Subliminal mesaj dolu. Murat Ülker de zaten özur içerikli tweet atmıştı.
bu mu?Subliminal mesaj dolu. Murat Ülker de zaten özur içerikli tweet atmıştı.
Keşke ailemde bu dediğinizi anlasa.Her başarısızlığı bilgisayara bağlamamak lazım...