Geçmiş olsun bu arada. Allah acil şifalar versin.Ne söyleyim de rahatlayim. Önemli 2 Ameliyat geçirdim. Önümde 2 tane daha var. Rabbim büyüktür, ".. Müddetleri (ecelleri) geldiği zaman, onu ne bir saat erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.".
Biri yaklaştı. Video istedim doktordan; "ameliyat esnasında kendimi görmek istiyorum." dedim. Eğer yaşarsam saniye saniye izleyeceğim.
Geçmiş olsun. Sağ salim girer çıkarsın inşallah.Ne söyleyim de rahatlayim. Önemli 2 Ameliyat geçirdim. Önümde 2 tane daha var. Rabbim büyüktür, ".. Müddetleri (ecelleri) geldiği zaman, onu ne bir saat erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.".
Biri yaklaştı. Video istedim doktordan; "ameliyat esnasında kendimi görmek istiyorum." dedim. Eğer yaşarsam saniye saniye izleyeceğim.
geçmiş olsun etrafta kavak ağacı,çam ağacı gibi şeyler var mı? ev eski mi?Burun kaşıntısı yüzünden konuşamıyorum bile... Kaç tane doktora gittik kurtulamadık şu kaşıntıdan...
Ev yeni, evin çevresi ve bahçe çam ağacı dolu.geçmiş olsun etrafta kavak ağacı,çam ağacı gibi şeyler var mı? ev eski mi?
sokağa çıkarken bez maskeler den tak japonlar takarya birde doktorlar ondan birde eve girince yüzünü yıka....Ev yeni, evin çevresi ve bahçe çam ağacı dolu.
Evde kaşınıyor zaten sıkıntı orada. İlaç kullanıyorum o bile kaşıntının önüne geçemiyor.sokağa çıkarken bez maskeler den tak japonlar takarya birde doktorlar ondan birde eve girince yüzünü yıka....
yaza doğru geçer ilk baharda oluyor olmalı birde dışardan gelince üstünü değiştir polenler kıyafetine yapışıyor...Evde kaşınıyor zaten sıkıntı orada. İlaç kullanıyorum o bile kaşıntının önüne geçemiyor.
Yalnız Yandex'te twitterda yaşadığım sorun bu tarayıcıda da var. Video oynatılamıyor ve kırık profil resimleri vb. sorunlar mevcut. Nedeni nedir konu mu açayım ?Opera'da güzelmişYandex'i kaldırdım opera kullanıyorum gayet güzel şuan
Anladığım kadarıyla Yandex ile Opera aynı alt yapıyı, motoru kullanmakta. Yandex Browser'da uzantı yüklemek için Opera'nın ekleti sayfasına yönlendiriyor. Ben önceden Opera'ya karşı önyargılıydım ama kullanmaya başlayınca Opera en çok kullandığım tarayıcı haline geldi.Opera'da güzelmişYandex'i kaldırdım opera kullanıyorum gayet güzel şuan
Konu açın, ekran görüntüsü de paylaşın ve isterseniz açacağınız konudaki mesajınızda beni etiketleyin.Yalnız Yandex'te twitterda yaşadığım sorun bu tarayıcıda da var. Video oynatılamıyor ve kırık profil resimleri vb. sorunlar mevcut. Nedeni nedir konu mu açayım ?
Sınav sonuçları ne oldu yahu?
Allah acil şifalar versin @errno hocam. Tez zamanda iyileşirsiniz inşaallah.
Elimde değil uzakta derdi bilmediğimiz günlerOlmasaydı derdimiz söyler miydi Ferdimiz.
Var ki derdimiz söylüyor Ferdimiz.Elimde değil uzakta derdi bilmediğimiz günler
Şimdi bize eşlik eder ferdi dinlediğimiz günler
demiş sevdiğim biri..