Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nelalexius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
İnsanlar ne kadar acımasız. Bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı gerçekten ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ne söyleyim de rahatlayim. Önemli 2 Ameliyat geçirdim. Önümde 2 tane daha var. Rabbim büyüktür, ".. Müddetleri (ecelleri) geldiği zaman, onu ne bir saat erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.".

Biri yaklaştı. Video istedim doktordan; "ameliyat esnasında kendimi görmek istiyorum." dedim. Eğer yaşarsam saniye saniye izleyeceğim.
Geçmiş olsun bu arada. Allah acil şifalar versin.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Ne söyleyim de rahatlayim. Önemli 2 Ameliyat geçirdim. Önümde 2 tane daha var. Rabbim büyüktür, ".. Müddetleri (ecelleri) geldiği zaman, onu ne bir saat erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.".

Biri yaklaştı. Video istedim doktordan; "ameliyat esnasında kendimi görmek istiyorum." dedim. Eğer yaşarsam saniye saniye izleyeceğim.
Geçmiş olsun. Sağ salim girer çıkarsın inşallah.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Screenshot_2017-03-28-02-25-46.png

şu yayını yapamayanlara yazıklar olsun...
Screenshot_2017-03-28-02-24-20.png

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Burun kaşıntısı yüzünden konuşamıyorum bile... Kaç tane doktora gittik kurtulamadık şu kaşıntıdan...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Evde kaşınıyor zaten sıkıntı orada. İlaç kullanıyorum o bile kaşıntının önüne geçemiyor.
yaza doğru geçer ilk baharda oluyor olmalı birde dışardan gelince üstünü değiştir polenler kıyafetine yapışıyor...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Ubisoft abv senin. İyi ki bir rainbow oynayalım dedik. A service not available vs. diyor. BUGİSOFT

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Burdan ÖSYM yetkililerini saygıyla anıyorum. Acun sen mi satın aldın lan yoksa verin lan şu sonuçları hadi yahu

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
100 Mesaj dolsun da 2015'den itibaren kullanmaya başladığım nickime geçeyim

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Opera'da güzelmiş :) Yandex'i kaldırdım opera kullanıyorum gayet güzel şuan
Anladığım kadarıyla Yandex ile Opera aynı alt yapıyı, motoru kullanmakta. Yandex Browser'da uzantı yüklemek için Opera'nın ekleti sayfasına yönlendiriyor. Ben önceden Opera'ya karşı önyargılıydım ama kullanmaya başlayınca Opera en çok kullandığım tarayıcı haline geldi. :)
Opera'daki yer imleri özelliği bence çok güzel. Diyelim ki bir sitedesiniz hemen sağ üst köşeden yani arama çubuğunun solundan kalp işaretine tıklayın. Başka zaman o siteye bakmak istediğinizde yer imlerine gidip ve kaydettiğiniz sayfayı açabilirsiniz. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Yalnız Yandex'te twitterda yaşadığım sorun bu tarayıcıda da var. Video oynatılamıyor ve kırık profil resimleri vb. sorunlar mevcut. Nedeni nedir konu mu açayım ?
Konu açın, ekran görüntüsü de paylaşın ve isterseniz açacağınız konudaki mesajınızda beni etiketleyin.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bakalim kimler varmış burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...