sen yazarkasa klavyelerini su vedeterjan yıkadığımızı görsen ne derdin?Bana çok fantastik geliyor vallahi. Bunla uğraşacağıma kartı garantiye veririm olmadı mı yenisini alırım.
Sen samsung bak bildğin samsungNote 4 müydü 5 miydi öyle hatırlıyorum?
Su içme davetimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Kendim yaptım. Nougat özelliklerini kullanalım[emoji1]Su içme davetimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Bu arada gif uyumlu olmuş yani güzel olmuş.
![]()
Sağ olun.Sırf senin için ödevimi bıraktım bunla uğraştım![]()
![]()
Aksatırsam zaten hoca da not verirken 100 deki bi 0'ı aksatır zaten[emoji1] [emoji1]Sağ olun.Ama ödevleri de aksatmayın.
![]()
Daha benimde çok ödevim var. Allah kolaylık versin bize.Aksatırsam zaten hoca da not verirken 100 deki bi 0'ı aksatır zaten[emoji1] [emoji1]
Kolay gelsin. Yapamadığın soruları atarsın yapabildiğimizi yaparız[emoji6] [emoji6]Daha benimde çok ödevim var.
Neyden bahsediyorsunuz?Cahil cahil yorumlar tövbe tövbe. Gelde ağzını bozma birşey bildiğini sanıyor ya en kötüsü o.
Cahilin biri boşver. Söyle rahatla burası alış.Neyden bahsediyorsunuz?
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Hasta olmak çok sıkıcı![]()
Ahh benim de polen alerjim var. Berbat[emoji1] [emoji1] [emoji1]Hasta olmak çok sıkıcı![]()
Xioami Mi MİX 816 dolar ile globale açılmış.
Ne sanıyor bunlar kendini snapdragon 821+ ekran kasa oranından başka olayı olmayan bir cihaza bu parayı istemek nedir ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kadın teknoloji sitesi için slogan önerisi Hakkı abinin konuya bir el atarsınız artık.
Onu bırak en düşük kapasiteli note 7 bile 850 dolar mıydı neydi hatta 800 bile olabiliriPhone 7 650 dolar. Bunlar harbi uçmuş.
Biraz geç geçer ama geç olsun güç olmasın teşekkür ederimGeçmiş olsun. Allah şifa versin.
O daha berbat birşey alerjik hastalıklardan nefret ediyorumAhh benim de polen alerjim var. Berbat[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Sadece o olsa neyse. Acı,sıcak şeyler,aşırı yağlı yiyecekler....Biraz geç geçer ama geç olsun güç olmasın teşekkür ederim
--- Gönderi Güncellendi ---
O daha berbat birşey alerjik hastalıklardan nefret ediyorum
Yazıık ama sana geçmiş olsun dicem kronik birşey buSadece o olsa neyse. Acı,sıcak şeyler,aşırı yağlı yiyecekler....
Alerjiye alerjim var[emoji1] [emoji1]
Sağolasın. Maalesef[emoji19]Yazıık ama sana geçmiş olsun dicem kronik birşey bu
Bu ne kindir[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Tokadı sağdan vuracaksın soldan vuracaksın işkence edeceksin misss içimin yağları eridi.
İnstagramda satış yapan reklam yapan okuzlere bakmayın istagramin amacı değil o işlerBu instagramdaki satıcılar ne uyuz ya. İçtenlik 0 parayı görmeden cevap vermiyorlar